Irén, Írisz
6 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az új legmenőbb dolog a fából Citroën 2CV, amit a francia Michel Robillard épített 6 év leforgása alatt.

  A férfi kézzel szerelte össze az egész járgányt, de még ennél is jobb, hogy még forgalomba is lehet vele menni.

  Robillard azt is elmondta, reméli, hogy egyszer majd kiállítják az egyedi autót. Az összes képet itt lehet megtekinteni.

  1490365252 000 MX01H%20(1)
  Fotó: AFP

  (Local)

 • Rómában hatalmas a rendőri készültség, folyamatosan hallani a köröző helikopterek hangját, de nyugalom van. Az Igazság szájánál (Bocca della verità) az Európai Unió mellett tüntettek több ezren, főleg fiatalok és középkorúak. A rendezvény után a tömeg elindult a Circus Maximus felé. Néhányan brit zászlókat lengetnek.

 • Hétvégén a víz világnapja alkalmából megnyitották a látogatók előtt a 150 éves kőbányai víztározót, de ha még csak most gondolkodik rajta, hogy elindulna megnézni, jobban jár, ha inkább Nagy Attila fotóit böngészi a föld alatti csarnokrendszerről.

  Irgalmatlanul hosszú sor kígyózik a bejárat felé:

  És ott a bejárat:

 • Rengeteg dologra vállalnak pénzvisszafizetést, egy hotel esetében azonban már nem számít annyira gyakorinak a dolog. Főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy akkor térítenek, ha egy pár az ott tartózkodástól számított egy éven belül elválik

  A dolgot a svéd Countryside Hotels vezette be, akik azt is megmagyarázták, miért tették mindezt. Anna Madsen, a szállodalánc marketing igazgatója elmondta, régóta fogadnak párokat és látják, mennyire jót tesz két embernek az, ha elutaznak valahova és csak egymással vannak. 

  A lépéssel tehát gyakorlatilag arra építenek, hogy ha egy pár időnként elmegy valahova (például egy szállodába), akkor kisebb eséllyel fognak elválni. Ha ez pedig egy éven belül mégis megtörténik, akkor visszafizetik a pénzüket.

  Egyelőre még senki nem fordult hozzájuk válási papírokkal, arra pedig, hogy nem fogják-e kihasználni a rendszert egyébként is válni készülő párok, viccesen csak annyit mondtak:

  Természetesen ez megtörténhet, de reméljük, hogy még a legtakarékosabb párok sem lesznek ennyire gyakorlatiasak.

  (Local)