Vilmos
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • "De legalabb csak egy penztár van!" - jelenti olvasónk, Benedek.

  sportuszoda
  Fotó: Olvasónk

  Képzeljük, milyen lehet bent.

 • A nagymúltú Világ Legrondább Kutyája versenyt szokás szerint egy kínai meztelen kutya nyerte. A péntek este Kaliforniában tartott rendezvény befutója a 17 éves, mindkét szemére vak Sweepee lett, aki a képek tanúsága szerint a nyelvét sem képes a szájában tartani.

  Tulajdonképpen úgy néz ki, mint az Oroszlánkirályból a fogyatékos hiéna, de az emberek ettől függetlenül imádják, többen Sweepee for President-feliratú traszparenseket lóbáltak a rendezvényen. 

  A tavalyi győztes Quasimodo is elég furcsán néz ki, egy születési rendellenesség miatt nagyjából nyak nélkül kénytelen élni, a feje közvetlenül a testéből nő ki. 

  (New York Times)

 • A Brexit okozta tőzsdei felfordulásból egyelőre a légitársaságok jöttek ki a legrosszabbul. A kiválásról szóló döntés miatt elvész a britek számára a közös légi piac, növekedni fognak a cégek költségei, ami a jegyárakra is hatással lesz, ez pedig nyilván visszaveti majd a forgalmat. Ezt a befektetők is pontosan meglátták, a pénteki pánikban a légitársaságok részvényeinek árfolyama sokkal meredekebben kezdett esni, mint a tőzsdei átlag:

  Brit és amerikai tőzsdeindexek esése a légitársaságok részvényeinek esésével összehasonlítva. Forrás: Quartz
  Brit és amerikai tőzsdeindexek esése a légitársaságok részvényeinek esésével összehasonlítva. Forrás: Quartz
  Fotó: newsroom

  A legdurvább veszteségeket a British Airways anyacége, az International Airlines Group szenvedte el, de a szintén brit easyJet és Ryanair is csúnyán esett, sőt, még az amerikai, francia és német óriások is megérezték a Brexitet. 

  (Quartz)

 • Benny Harlem nem mindennapi apuka. A  New York-i férfi igen tekintélyes hajkoronával rendelkezik. Ez egyrészt a munkája is, mert modellként is dolgozik, de nem csak ehhez van szüksége a hosszú fürtökre.  Jaxyn nevű lányának szinte ugyanolyan hajkoronája van, mint az édesapjának ez pedig a legfontosabb kötődés közöttük.

  Harlem Instagramja nagyon felkapott lett, ezen keresztül pedig folyamatosan megosztja követőivel, hogy milyen szellemben neveli a lányát. Tudja, hogy egy napon csinos nő válik belőle, de ez mit sem ér anélkül, ha nem szereti saját magát. Ezért igyekszik mindennap felhívni erre a figyelmét. 

  father-daughter-relationship-benny-harlem-jaxyn-harlem-576bb1c63
  Fotó: Benny Harlem / instagram