Dezső
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Például az Árkádban lévő Interspar takarítóinak, akik megmosolyogtatóan hagyományos eszközökkel estek neki a nem hagyományos időjárás következményének. Olvasónk, Viktória beszámolója következik: „Hoztak néhány vödröt és egyéb alkalmatosságot amivel felfoghatják a vizet de hamar rájöttek, hogy semmit nem ér, ugyanis kb. mindenhonnan ömlött a víz. A legviccesebb az volt, amikor a neoncsövek, egyéb izzók mellett is folyt a víz - kicsit sem veszélyes. Egyedi megoldásként egy nejlonzacskót húztam a lábamra, úgy jártam a sorok között és próbáltam a vacsorának valót megvenni. Kb. 20 perc után látták, hogy esélyük sincs a vízzel szemben, úgyhogy "technikai okok" miatt bezárták az Interspart és kitereltek mindenkit."

  • Nézzék meg, miket találtak Angyalföldön a Fiastyúk utcában, hátha van köztük ismerős:

  • A Dózsa György úton és a Lehel úton fotózott olvasónk, Antal, aki a vihar két szerencsétlen patkányáldozatát is megörökítette. 

  • "Egy autó keveredett a sínekre a mexikói és az Erzsébet királyné útja sarkán. Ha jól értem a sztorit, három autó rossz helyen fordult le az útról, mert a víz miatt nem lehetett látni az útvonalat. Az egyikük húzta a rövidebbet" – írta volt kollégánk, Freevo, aki fotót is mellékelt az incidensről. Szerencsére baja senkinek nem lett.

    mexikoi ut frivo
    Fotó: Freevo