Izsó
13 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A franciaországi burkinibotrány új fejleménye a Twitteren végigsöprő ötlet, miszerint inkább tiltsák be a feszülős fürdőnadrágot, vagyis inkább az ilyet viselő kövér férfiakat, mivel sokan offenzívabbnak találják a látványukat, mint a muszlim nőkét testüket eltakaró ruhában a strandokon.

  A tweetekhez az alapötletet egy szatirikus cikk szolgáltatta, amelyben a muszlim nők azt követelték, tegyék illegálissá kövér férfiak számára, hogy testükre feszülő kisgatyát viseljenek fürdéshez. (Telegraph)

 • A Björklöven nevű hokicsapat meg nem nevezett játékosa azt mondta, nem emlékszik, mi történt szombat este az östersundi Marité nevű klubban. A tanúk beszámolója alapján a férfi részegen ráakaszkodott két nőre és megfogta a mellüket. Az ügyben eljáró rendőrnyomozó, Mikael Lundberg szerint nem bizonyítható, hogy a férfi zaklatta a nőket, mert a nőknek "hatalmas mellük volt", ezért elkerülhetetlen volt a férfi a mellükhöz érjen, amikor a vállukba kapaszkodott.

  Sven-Erik Alhem, aki korábban szintén nyomozóként dolgozott, azt mondta a Localnak, hogy "elképesztőnek találja", hogy valaki ezzel az érveléssel álljon elő 2016-ban. Alhem szerint a nyomozónak objektivitásra kell törekednie, és nem szabadna spekulálnia. "Ez az egész teljesen abszurd" - mondta. Alhem szerint kilencvenes években Svédország sokat fejlődött abban, hogy kiirtsák a szexizmust az igazságszolgáltatási rendszerből, ezért is meglepő neki ez az érvelés, ami ellen szerinte a két nőnek fellebbeznie kell.

  A játékost mindezek ellenére a klubja felfüggesztette. Az edző érvelése szerint azért, mert nincs rendben "ha valaki annyira részeg, hogy nem tudja, hogy mit csinál". (Independent)

 • Nehéz magyarázatot találni, hogy az olyan filmek, mint az Ant-Man vagy a Spancserek sztárja miért nem öregedett egy percet sem 25 év alatt. Előkerült egy reklám 1991-ből és Paul Rudd van a főszerepben, aki tényleg alig változott 25 év alatt. Ez még Keanu Reeves-hez képest is komoly teljesítmény.

  Maga a reklám a Super Nintendót igyekszik népszerűsíteni és benne van minden klisé, ami ilyenkor menőnek számított.

 • A videón az is látszik, hogy az egyik nő kétszer is füstöt fúj a gyerek felé, és a második alkalommal a gyerek elfordítja a fejét. Az idahói rendőrök kiskorú veszélyeztetése miatt előzetes letartóztatásba helyezték a két nőt. A nyomozás még tart, úgyhogy további részleteket a rendőrség nem árult el. A rendőrség azután figyelt fel a videóra, hogy Facebookon sokan kezdték felháborodott kommentek mellett osztani. (Independent)