Móric
10 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A legújabb statisztikák szerint eddig az Oliver volt a legnépszerűbb fiúnév Angliában és Walesben, de ez idén megváltozott - írja a Quartz. A statisztikákban ugyan még mindig az Oliver van az első helyen (6623 újszülöttnek adták az Oliver nevet), de csak azért, mert a Muhammad nem angol név, és több írásmódja létezik (van még Mohammed vagy Mohammad is). Ha ezeket egy névnek számítanánk, akkor magasan verné az Olivert, mert csak az első három legnépszerűbb írásmódból 7084 Muhammad jön ki. 

 • 4 hónapnyi munka és 297 kudarc után sikerült készült ez a videó, amin végre hiba nélkül működik a szerkezet. Elképesztő kitartás és megszállottság!

 • Ezt a Rozsomák kezeit ábrázoló késtartót nem ajánlanánk jó szívvel senkinek, akinek nem kívánjuk, hogy egy csúnyább konyhai balesetben lelje halálát, de közben mégis annyira menő, hogy muszáj beszámolni róla.

  hc4dfebrogzqewr1csiq

  Az Etsyn lehet megvenni, 40 dollár darabja. (io9)

 • Screen Shot 2017-09-21 at 16.02.58.png

  Nagyon jó szereposztással, láthatóan drága kivitelben jön november 9-én a mozikba az Agatha Christie-klasszikus új filmverziója, aminek most jött ki a második, a történettel is foglalkozó előzetese, tessék:

  Jó, nem? Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Olivia Colman, Manuel Garcia-Rulfo és Tom Bateman szerepel benne, láthatóan minél szélesebb vásznon látjuk, annál jobb, csak vigyázzunk, valami troll le ne lője a végét az első tíz percben (máűr ha nem olvastuk/láttuk volna eddig).