Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A következő években valószínűleg az internet népének kifogyhatatlan poénforrása, és állandó szórakozása lesz előbányászni Donald Trump régi twitteres észosztásait, aztán harsányan kiröhögni. Most éppen egy 2013-as bejegyzés van soron, amiben az akkor még nem politikus, hanem sima celeb Trump arról ír, hogy az IQ-ja iszonyatosan magas, és aki nem kedveli őt, az hülye: 

  Gyönyörű a kontraszt Stephen Hawking híres New York Times-interjújával, még 2004-ből, amiben a világhírű fizikus azt mondja, nem tudja, mennyi az intelligencia-hányadosa, de nem is igazán érdekli, mert csak a lúzerek hencegnek az IQ-jukkal.

 • Olyan, mintha egy film trailerét néznénk, de aztán kiderül, hogy valami másról van szó.

  A Be Brave!-et a 235 nevű filmes csapat forgatta másfél hete, egy egész nap alatt.

  A rendező Juhász Péter, a főszereplő Szentváry-Lukács Miklós, az operatőrök Tóth Levente és Blaumann Edit voltak.

  Az alkotók azt mondták, azért készítették ezt a kampányt, mert évente ezrek halnak meg, miközben kalandvágyból gyönyörű helyeket hódítanak meg. És ezzel a filmmel akarják felhívni a figyelmet arra, hogy

  Légy bátor, de ne legyél hülye! 

 • Miután hétfőn, kicsit elhamarkodva, azt írtamhogy az idei Ki bírja jobban a hideget? verseny győztese hétfőn a 4-6-oson utazott mezítláb egy szandálban, kiderült, hogy az nem egy sima bohóctréfa, egy olvasó ugyanis a múlt héten is lefotózta ugyanazt a férfit szandálban.

  Aztán az is kiderült, hogy az illető még csak nem is annyira különleges, inkább csak egy fura szokásoknak hódoló szubkultúra tagja. 

  Számos olvasói levelet kaptam (Cassivs és Szilvia képei), köztük fotókat, amelyeken nem éppen az évszaknak megfelelően öltözködő budapestiek láthatók. Ők azok, akik a telet használják fel arra, hogy öltözékükkel, illetve annak hiányával tüntessenek.

  image1

  De mi ellen? És kik ők? Bevallom, még csak ötletem sincs, de az világos, hogy valamire készülnek, és azt akarják, hogy mi, egyszerű halandók, furcsán kezdjük magunkat érezni. De döntse el ön, és szavazzon!

  Mi történik?

  • 876
   Egy új kormányzati kampányt láthatunk, nem lesz fűtés, edződjünk
  • 645
   Valamilyen titkos verseny zajlik a városban
  • 453
   Valójában nincs is hideg
  • 403
   Mit kell nézni? Én is így öltözködöm télen.
  • 200
   Ők így védekeznek a hideg ellen
 • A Kisalföld cikke szerint a soproni rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomoz abban az ügyben, hogy valakik szombaton kővel és üvegekkel töltött amerikaifoci-labdát tettek Lövőn a vasúti sínekre. A tárgyat egy idős nő vette észre, aki haladéktalanul értesítette a polgárőröket, akik eltávolították azt, szerencsére még időben.

  1-2
  Fotó: Kisaföld.hu

  Ugyan a vonatban nem tett volna kárt, de ha a kerekek kidobják és szétrepülnek a szilánkok, bárkit eltalálhatott volna. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud az esetről, hívja a 0699311234-es telefonszámot. A biztonsági kamerák felvételeit már vizsgálják.