Fülöp, Evelin
13 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Untitled.gif

  Nem mondom, hogy baj, hogy Kökény Olivér csőszerelő nem rohanja körbe az Egy perc és nyersz stúdióját egy jobban sikerült feladat és az azzal járó lóvé megnyerése után, de valahol bájos az, ahogy ómájgádozik az amerikai pali a 31 500 dolláros nyeremény után (8 666 595 forint).

 • A Channel 4 a manchesteri merényletről forgatott utcai riportot. A műsorra senki sem figyelt volna fel, de egy megszólaltatott járókelő mindenki közül kitűnt:

  napszemüveget és nikábot viselt, amire a LOVE felirat volt írva bombával, zsebkéssel és más fegyverekkel betűzve.

  A nő egyébként azt mondta, elítéli a manchesteri terroristát. A nézők viszont kiakadtak, szerintük a nő ruhája túlment egy határon.

  Oké fegyverrel díszített nikábban nyilatkozni?

  • 202
   Nem, fel vagyok háborodva!
  • 114
   Nem tudom, de én is akarok ilyen napszemüveget
  • 58
   Persze, azt visel a nyilatkozó, amit akar
  nikáboscsaj
  Kép: DailyMail
 • A Belvárosi Sportközpont tervei alig két hete szerepeltek az Urbanistán. Akkor is leírtuk: Skardelli György megoldásának egyik erőssége, hogy egy nagyon kis telekre, egy nagyon szűk utcában tudta elhelyezni a létesítményt úgy, hogy a fényudvarnak köszönhetően a természetes világítást is sikerült megoldania. Akkor csak néhány látványtervet kapott a sajtó, amikkel alig tudtuk megmutatni, mi, hova épül, de az Építészfórumra most felkerült egy jókora galéria, szintenkénti alaprajzokkal és egy elég látványos metszettel. Szóval ilyen lesz, ha egyszer elkészül.

 • Egy amerikai benzinkút kamerái rögzítették a fentieket, amin az látható, hogy a fehér kocsi gazdája, egy rettentő bátor nő nem hagyja, hogy valami nyikhaj csak úgy elhajtson a kocsival, míg ő éppen tankolt bele. #hősöm