Szabina
4 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 444 írt ma a kívülről lesötétített üvegű, de belülről átlátszó kisteherautóról, amiben pornófilmet forgatnak Budapest közepén. Az autóra egy papírt biggyesztettek, amin arra hívják fel a figyelmet, hogy a közterületen való sétálás miatt bárki bekerülhet a pornófilmbe, persze ez jogilag eléggé aggályos.

  Most megnéztük, hogy már több tucatnyi ilyen videót készítettek ebben az autóban, nagyjából arra a sémára építve, hogy beépített, de gyanútlannak eladott lányt a fiú becsábítja a kocsiba, ott pedig megcastingolja. Jellemzően a Nagykörúton és az Andrássyn áll (illetve mocorog) a pornóbusz: ha kíváncsi, hogy néz ki belülről, itt megnézheti, de egy kicsit átalakítottuk, hogy semmi illetlenség ne legyen a képen.

  Forrás: ncore.cc
  Forrás: ncore.cc
 • A Bumm.sk cikke szerint kitüntették azt a hidaskürti plébánost, akit tavaly áprilisban 

  samponlopáson érték a galántai szupermarketben.
  110183005

  A biztonsági őrök kihívták a rendőröket, a 60 éves Sz. Antal zsebéből pedig előkerült a 2,70 eurós sampon - ezért a helyszínen 30 eurós pénzbírsággal sújtották.

  A plébánost ennek ellenére most kitüntette a Nagyszombati Területi Önkormányzat. Az emlékérmet a Nagyszombati kerületben való lelki és szociális fejlődéshez való hozzájárulásáért ítélték oda neki.

  A Nový Časnak a plébános azzal indokolta a kitüntetését, hogy 32 éve szolgál, amikor pedig a lopásról kérdezték, azt felelte, hogy

  semmi sem történt, minden tisztázódott.

  A lap ezután megkereste a rendőrséget, ahol cáfolták, hogy semmi sem történt volna.

  Megerősíthetjük, hogy ezt az esetet vagyon elleni bűncselekményként tartja számon a rendőrség. A bűncselekmény 2015 április végén történt és a személyt a vonatkozó törvény értelmében a helyszínen pénzbírsággal sújtották.

 • bottom-sniffer-dog-beer 28520
  bottom-sniffer-dog-beer 28520

  Alkoholmentes, szénsavmentes, az ízéről szemérmesen hallgat a webshop, ami piacra dobta, de állítólag odavannak érte a kutyák. De a legjobba neve: Bottom Sniffer, vagyis Seggszaglászó. 13 font egy pakk, ha karácsonyra meglepné a blökit.

 • Scherer Péter A fajok eredete című előadásban
  Scherer Péter A fajok eredete című előadásban
  Fotó: Népszabi Szerkesztőség

  A Népszabi Szerkesztőség, azaz a volt népszabadságosok hivatalos Facebook-oldalán számoltak be a Nézőművészeti Kft. (róluk itt írtunk hosszan) rendhagyó színházi kezdeményezéséről: "30 darab népszabadságos Fedél Nélkült osztott szét szerdán a Nézőművészeti Kft. A fajok eredete című előadásán a Szkéné Színházban. A darab arról szól, hogyan lesz hajléktalanná, a társadalomból száműzötté három zaklatott életű, meg nem értett figura. Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Thuróczy Szabolcs általában pár forintot kalapoz össze a produkció egy bizonyos pontján, most kimondottan gyűjtöttek a színészek. A pénzért cserébe a hét elején újranyomott népszabadságos Fedél Nélkült adták, a példányokért délután 10 ezer forintot adományoztak a Menhely Alapítványnak. Az előadáson kapott 5200 forintot szintén a Menhelynek küldik."