Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó, a pontos évforduló csak november negyedikén lesz, de attól még a hörcsögökkel újraforgatott változat elég ütős.

 • Bár felfüggesztették, szorgosan gyűjtik a Népszabadság előfizetőit a Mediaworksnél. "Reméljük, sikerült örömöt szereznünk Önnek a megújult Népszabadság szeptemberi és októberi számaival..." - írták. Elég sok kérdést vet ez fel.

  IMG 3244

  Amikor ezek készültek, még tényleg nem tervezték a bezárást?

  Ha üzleti szempontú volt a döntés, akkor nem lehetett váratlan. Netán leszólt valaki, valahonnan, hogy jó pénzért megveszik az egész céget, ha előtte, üzleti alapon, megsemmisíti a lapot?
  De miután ez megtörtént, mindegy hogyan, miért nem állítják le a levelek kiküldését? Mondjuk, amilyen hatékonysággal tartotta a kapcsolatot a lap terjesztését elég sok panasszal végző cég - miután sok-sok pénzért megszerezték a kézbesítést korábban megbízhatóan végző postától  - annak alapján szimpla hülyeség, szervezetlenség is lehet a magyarázat. (Ehhez persze a szerkesztőségnek nem volt köze, de nyilván a lap sínylette meg.)
  Ha viszont arra gondolok, hogy egy nappal a szerkesztőség kipaterolása előtt még azt is behazudták az újságíróknak, hogy a pizzarendendelés is megvan már az új szerkesztőségbe való  átköltözés okán tartandó bulira, akkor inább úgy tűnik, a cég az előfizetőkkel is olyan cinikus, mint a Népszabadság újságíróival volt.

  Miért ment ki a Mediaworks levele?

  • 795
   Szervezetlenségből
  • 628
   Piaci alapon
  • 457
   Cinizmusból
 • Nagyszerűen öltözteti az ügyfelét, az új Jack Reacher-film női főszereplője hálás lehet érte, hogy így odafigyel rá. (És ezt még a laikusok is látják.)