Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sikerült titokban tartaniuk az utolsó pillanatig.

    GettyImages-615666138
    Fotó: Mike Marsland / Getty Images Hungary

    Alicia Vikanderrel a napokban az Elle készített nagyinterjút, melyből kiderült, hogy a svéd színésznő életet adott második, Michael Fassbenderrel közös gyermeküknek. Az Ex Machina és a Tomb Raider sztárja minkét várandósságát igyekezett titokban tartani, első gyermekét még 2021 szeptemberében szülte meg. 

    Minden nőnek más és más tapasztalatai vannak, számomra határozottan nehezebb volt másodszorra is végigcsinálni. De azt hiszem, az edzés ezt megkönnyítette. Ez a kilenc hónap olyan volt, mint egy maraton, szóval segít, ha erős vagy.

    – fogalmazott a színésznő, aki fizikailag nagyon megterhelőnek élte meg az elmúlt időszakot, ezért csodálja azokat a nőket, akik ezt végigcsinálják. Mint mondta, színészként négyszer is el kellett játszania már a szülést, de minden alkalommal bocsánatot kért a stáb női tagjaitól, mert „szélhámosnak” érezte magát.

    A 35 éves színésznő 2017 októberében házasodott a nála bő tíz évvel idősebb Fassbenderrel, akivel a nyilvánosságtól távol szeretik élni az életüket. A szerelmesek mindig is igyekeztek megtalálni a karrier és a magánélet közötti egyensúlyt, amit láthatóan mostanra sikerült elérniük.

  • A korábbi szépségkirálynő nem is lehetne boldogabb.

    MG 5770
    Fotó: Németh Kata / Index

    Kiss Daniella, a Miss World Hungary 2015-ös versenyének győztese a napokban jelentette be, hogy hamarosan édesanya lesz. A Farm VIP szereplője most a Borsnak mesélt arról, milyen érzés volt, amikor megtudták párjával, hogy szülői örömök elé néznek. Mint kiderült, több mint öt éve vannak együtt a párjával, így már szóba került a családalapítás is. Ugyan a szerelmesek csak jövőre tervezték, de úgy tűnik, a „pici másként döntött”.

    Igazi szerelemgyermek a mi kis angyalunk, ennél szebb dolgot nem is kívánhat egy pár magának. Amikor megtudtuk, akkor szóhoz sem jutottunk, igazából még most sem fogtuk fel. A párom az első időszakban nagyon védelmező volt és óvott, de mostanra bőven a második trimeszterben már ő is sokkal nyugodtabb

    – fogalmazott a korábbi szépségkirálynő, aki hozzátette: nagyon boldogok a párjával, mégsem szeretnének réfeszülni a gyerekvárásra.

    Sokszor látom, hogy az emberek rá tudnak stresszelni a baba témára. Mi eldöntöttük, hogy nem tesszük és hagyjuk megtörténni a dolgokat. Azt is elárulhatom, hogy lehet karácsonyi baba lesz, mert december 20-ára vagyok kiírva

    – mesélte a leendő édesanya. 

  • Íme egy felvétel 1992-ből.

    Magyarországa Barcelonában megrendezett 1992. évi nyári olimpiai játékok egyik részt vevő nemzete volt. Akkor Noszály Sándor is teniszező is képviselte hazánkat, aki máig szép emlékeket őriz a sporteseményről, melynek nyitóünnepségéről egy fotót is közzétett annak apropójából, hogy ma hivatalosan is elstartol a 2024-es párizsi olimpia.

    Az egykori Nagy Ő fotójának különlegessége, hogy azon Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó is szerepel, mégpedig a teniszező nyakában. További érdekesség, hogy Noszály és Kovács együtt szerepelnek aSztárbox idei évadában.

    1992 barcelonai Olimpia megnyitóünnepség...Kokóval a nyakamban. Felejthetetlen emlék. Hajrá Magyarok!!!!!!!!! #parisolimpics2024 #hajramagyarok

    – olvasható a régi felvételnél. 

  • Gyermekeit igyekszik másképpen nevelni.

    Vajna Tímea húga, Visváder-Palácsik Lilla kendőzetlen őszinteséggel vallott arról a Talk Tv Hungary csatorna podcastjében, hogy édesanyjának köszönhetően az elkényeztetett lányok mindennapjait élhette. A fotográfus-influenszer helyett mindent megcsinált otthon az anyukája, de felnőttként és kétgyermekes édesanyaként már tisztán látja, miért nem volt jövőképe 18-20 éves korában. 

    Férje, Visváder Tamás miatt, akivel a Nyerő Páros idei évadában próbára teszik szerelmüket, sokat változott. Egy közgazdasági képzésen ismerkedtek meg.

    „A legnagyobb változás az volt, hogy nekem semmilyen jövőképem nem volt, fogalmam nem volt róla, hogy mikor akarok családot alapítani, hogy mit dolgozzak. És ő ebben segített nekem, hogy megadta nekem az alapokat, elkezdett kezdeményezni, hogy mi lenne, ha fotózással foglalkoznék, utána megkérte a kezemet, és utána együtt, de inkább az ő hatására találtuk ki, hogy mikor legyen az esküvőnk. Mert én amúgy éltem volna a nagyvilágba, és ő adott nekem egy biztos pontot, és ezért nagyon hálás vagyok, és ő hozta be az én életembe a hitet” – vallotta be a kétgyermekes édesanya a ZWorld című műsorban, hozzátéve, már tudja, miért volt elveszett.

    „Lehet, hogy amiatt, mert a szüleim megadtak nekem mindent. Igazából mindent megcsináltak helyettem. Főzni nem főztem, hiába próbált hívni anyukám, én sosem akartam, és ennél szigorúbb meg nem volt, hogy »de akkor is, kislányom, mert meg kell tanulni, mert a jövőben akkor hogy leszel háziasszony, hogy fogsz magadnak főzni meg a családodnak?«. Nem, inkább akkor ő megcsinált mindent helyettem. Olyan, hogy én az egész házat kitakarítom, sosem volt, mindig csak a saját szobámat kellett kitakarítanom. Mosni sem mostam soha. Tamás mellett rengeteg mindent megtanultam, mert viszont az ő anyukájánál komoly rendszer volt: minden hétvégén ki kellett takarítaniuk az egész házat, mindenkinek be volt osztva a feladata.

    Én nem tudtam, hogy hogyan kell mosni. Amikor megismerkedtem Tamással, még levittem vonattal Miskolcra a szennyes ruháimat, hogy anyukám kimossa. Ő mindent megcsinált szó nélkül helyettem, és ezért lettem ilyen életképtelen. Egy fürdőszobát nem tudtam, hogyan kell kitakarítani

    idézte a fotós szavait a 24.hu.