Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A ValóVilág12 bronzérmesét megrettentette a villa falain túli élet.

    vvgeri.png
    Fotó: RTL

    85 nap után vasárnap este véget ért a ValóVilág tizenkettedik évada, melyet szoros küzdelemben VV Ádi nyert meg . A finálé kapcsán Ádi, és a valóságshow idei évadának bronzérmese, Geri az RTL Reggeli című műsorában meséltek élményeikről, majd kicsit késve az ezüstérmes Kikidi is befutott. Újra elmesélték, hogyan fogadták Ádi győzelmét, aki már pontosan tudja, mire költeni a 37 millió 650 ezer forintos rekordnyereményt, de az is kiderült, hogy kissé arculcsapásul érte őket a villa falain túli élet.

    Geri ennek kapcsán elmondta: 

    „Fura, hogy ki tudtam teljesedni. Az, hogy érzelmileg ki tudom magam fejezni, nagyon jó. Úgy mentem be, hogy mindig menekültem a problémáim meg az érzelmeim elől, bent a villában megtanultam azt, hogy nem szabad ezek elől menekülnöm. Kiteljesedtem iszonyatosan, megismertem saját magamat, aminek nagyon örülök. Olyan látni az embereket! Amikor kijöttem a villából, az autóban csak lestem. Nem tudom, hol vagyok!” – mondta nevetve a villa nagyhangú játékosa, aki nem készült fel a népszerűségre, elmondása szerint egyelőre úgy érzi magát, mint egy elveszett gyerek a nagyvilágban. 

    Tegnap is full' meg voltam lepődve, amikor mondták, hogy csináljunk képet. Mondtam, hogyne, persze. Spanoltam, megöleltem, mondtam, ne úgy kezelj, mint aki a ValóVilágba volt, hanem mint egy embert. Ne úgy tekintsenek rám, mint VV Gerire, hanem mint akivel most találkozott az utcán

    – mesélte a harmadik helyezett, aki sokak meglepetésére ugyanabban a szettben jelent meg a Reggeliben, mint amit a finálén viselt. Ádi egyébként, aki semmilyen negatív vagy trágár kommenttel nem foglalkozik, megígérte két társának, hogy az első utalásból nekik is ad.

    A Reggeli háziasszonya, Peller Anna arra is rákérdezett, hogy a valóságshow-szereplők megbántak-e valamit a villalétük során, mire Geri kifejtette: felelőtlennek érzi magát, amiért megfogant első közös gyermeke villabeli szerelmével, Renivel. 

    Komolyra fordítva a szót, egyetlenegy dolgot bánok, az a kialakult helyzet, ami történt velem meg Renivel. Iszonyatosan felelőtlennek érzem magamat. Várom, hogy beszélhessek erről apámékkal komolyabban, meg Renivel is. Ez az egy dolog, amit máshogy csinálnék. Mást abszolút nem! Úgy érzem, minden pillanatot megéltem, nagyon szerettem volna tényleg kimaxolni a villalétemet. Úgy érzem, sikerült

    – jelentette ki a szombathelyi srác, aki mindenképpen visszanézi a műsort. Állítása szerint műsorvezető szeretne lenni, míg Kikidi ceremóniamesterként keresné a kenyerét, a győztes, Ádi pedig a sport felé orientálódna. 

  • Schobert Norbert arról számolt be a közösségi oldalán, hogy július 27-én, azaz szombat reggel szirénázva érkeztek ki otthonához a rendőrök. A fitneszedző önként és dalolva ült be a villogó fényű járőrautóba, nem véletlenül, egykori kollégái ugyanis nem a kapitányságra, hanem a tassi ÁGOTA Táborba vitték, ahová azért ment, hogy közel 800 táborozó gyereknek és 300 kísérőnek tartson szabadtéri edzést.

    Miközben az üzletember a rendőrautó hátsó ülésén utazott Bács-Kiskun vármegyéig, addig családja a Maldív-szigeteken pihent. Schobert azonban úgy vélte, egykori századosként kötelessége ennek ellenére is részt venni a programon.

    Egy százados mindig százados marad!

    – fűzte a videóhoz Schobert, aki az edzést követően a reptérre vette az irányt, hogy csatlakozzon szeretteihez a Maldív-szigeteken.

  • Michael Polanskyval négy éve alkotnak egy párt.

    Most már szinte biztos, menyasszony lett Lady Gaga. Az amerikai énekesnő Párizsban tartózkodik, pénteken fellépett az olimpia megnyitóján, azóta pedig több versenyszámot is élőben izgult végig (ha éppen nem hotelje előtt kápráztatja el rajongóit hangjával).

    A francia miniszterelnök, Gabriel Attal TikTokon közzétett videójában arról számolt be, hogy egy úszóversenyen futott össze az énekesnővel, akit öleléssel köszöntött, valamint gratulált neki előadásáért. Gaga ezután hátrafordult, hogy mellette álló párját, Michael Polanskyt is bemutassa a politikusnak, ám ahogy az a felvételből jól kivehető, kedvesére már vőlegényeként hivatkozott.

    A popdíva eljegyzésének híre már korábban is felröppent, amerikai bulvárlapok tavasszal egy hatalmas gyémánt ékszert szúrtak ki Gaga gyűrűsujján. Akkor egyik fél sem erősítette meg a leánykérés hírét.

    Lady Gaga és Michael Polansky üzletember több mint négy éve alkotnak egy párt, de a Joker 2. sztárja már járt korábban jegyben – exei közül Taylor Kinney és Christian Carino is gyűrűt húzott az ujjára. 

    @gabriel_attal

    Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

    ♬ son original - Gabriel Attal
  • Az is kiderült, mit gondol az ezüstérmesről, Kikidiről.

    Vasárnap este szoros küzdelem után véget ért a ValóVilág 12. évada, ahonnan végül Ádi távozhatott utolsóként. A 25 éves srác hiába volt háromszor is párbajozni, nem hitte volna, hogy végül ő lesz az, aki mindent visz.

    „Fel sem fogtam egyébként, annyira szürreális volt az egész helyzet, hogy a nézőknek köszönhetően nekem sikerült megnyernem ezt a játékot. Szerintem nekem ehhez még nagyon sok idő fog kelleni, hogy tudatosuljon bennem ez az egész, hogy mit is érzek, és hogy át tudjam látni ezt az egészet, amibe most bekerültem.

    A párbajok során azért elég sok visszajelzést kaptam a nézőktől, de azt egy pillanatig nem gondoltam, hogy meg tudnám nyerni ezt a játékot.

    Nem is akartam belegondolni, mert úgy vagyok vele, hogy magas lóról nagyot lehet esni, viszont lentről magasra lehet építkezni” – kezdte a fiatal, akit győzelme megerősített abban, hogy jó úton jár, jó értékeket képvisel. Ezért főleg családjának hálás, így nem meglepő, hogy rájuk is szeretne fordítani a 37,6 millió forintos rekordnyereményből.

    „Anyáéktól mindent megkaptam, és nem anyagi dolgokra gondolok. Odafigyelést, szeretetet, biztonságot, mindent, amit egy gyereknek meg kell kapni. Szeretnék visszaadni ebből valamit, ha csak egy utazás keretén belül, vagy bármilyen kereteken belül” – magyarázta Ádi, majd kitért utolsó ellenfelére, a második helyezést begyűjtő Kikidire is.

    „Kikidi egy nagyon jó srác, és igazából azt bánom, hogy a legelejétől kezdve nem ő volt, aki a legközelebb volt hozzám. Tényleg nagyon hálás vagyok, hogy mi lehettünk ott a fináléban, és hogy így tudott örülni az én sikeremnek. Kézen fogva vártuk a végeredményt.”