Gyárfás
18 °C
35 °C

Keresés

40 találat az Indexről, és a környékéről.

A mai napig képtelenség felfogni az amstetteni rém sztoriját

A mai napig képtelenség felfogni az amstetteni rém sztoriját

2018.04.27. 15:55 Módosítva: 2018-04-28 16:44:06
941
Egy hobbikertésznek kinéző férfi 24 éven át tartotta fogva lányát, háromezerszer megerőszakolta, hét gyermekük született. Éppen tíz éve pattant ki az ügy.

2010. november 4., 12:47

Az Amstetteni rém imádja Charlie Sheen sorozatát

Josef Fritzl először nyilatkozott lecsukása óta, de az interjú készítőire komoly büntetés várhat, mert nem volt engedélyük ilyesmire: ügyvédekkel és a börtön dolgozóival kellett összejátszaniuk.

2009. március 16., 12:06

Josef Fritzl néhány vádpontban bűnösnek vallotta magát

Hétfőn kezdődött az amstetteni rémként elhíresült Josef Fritzl pere, akinek a 27 oldalas vádiratában többek között emberölés, nemi erőszak, vérfertőzés, súlyos kényszer alkalmazása, személyes szabadság korlátozása és rabszolgasorsban tartás szerepel.

2008. augusztus 5., 13:32

Rabszolgatartással is vádolhatják Fritzlt

Rabszolgatartással is vádolhatják az amstetteni rémként elhíresült Josef Fritzlt, aki 24 éven át tartotta háza pincéjébe zárva saját lányát - közölték ausztriai ügyészek.

2008. június 10., 12:16

Kikerült az intenzív osztályról Fritzl 19 éves lánya

Csaknem két hónap után elhagyhatta az intenzív osztályt az "amstetteni rém" egyik áldozata, akinek kórházba kerülése vezetett tulajdonképpen az egész világon megütközést keltett ausztriai vérfertőzés lelepleződéséhez.  Az amstetteni tartományi klinika szóvivője kedden közölte, hogy az állapotában bekövetkezett javulásnak köszönhetően felébresztették a mélyaltatásból a tizenkilenc éves Kerstint - a vérfertőzéssel gyanúsított amstetteni mérnök, Josef Fritzl hatodik gyermekét -, és átszállították abba az intézménybe, ahol a többi áldozatot - nagyanyját, anyját és testvéreit - is ápolják.

2008. május 7., 19:13

Visszautasítja az osztrák szörny, hogy szörnynek nevezzék

Josef Fritzl A vérfertőzéssel gyanúsított osztrák férfi visszautasította, hogy szörnyetegnek nevezzék, egyben kijelentette, hogy akár az összes gyermekét megölhette volna, anélkül, hogy azt bárki megtudja - írta az Österreich című osztrák lap szerdán.

2008. május 3., 10:51

Két ajtó is volt az amstetteni tömlöcön

Az alsó-ausztriai rendőrség egy második ajtót is talált az amstetteni tömlöcön, ahol a most hetvenhárom éves Josef Fritzl mérnök több mint két évtizeden át fogságra és vérfertőző viszonyra kényszerítette a lányát.