Keresés

48 találat az Indexről, és 1 a környékéről.

2019. január 23., 15:07

Már érdekli Brüsszelt a kötvénybiznisz Már érdekli Brüsszelt a kötvénybiznisz

Az Európai Bizottság vizsgálná az állampolgársági kötvényprogramokat, mert veszélyt jelenthetnek a biztonságra és lehetőséget adnak a pénzmosásra.

2013. február 13., 15:16

Drágán örülhetünk

Újra sikerült dollárkötvényt eladni, de évi 19 milliárddal fizetünk érte többet, mint Kolumbia.

2012. szeptember 6., 07:21

Kire tudnánk rásózni még az adósságunkat?

A meghirdetett keleti nyitásnak az azeri ügy csak a leglátványosabb, de nem az egyetlen kudarca. Kínából és az araboktól sem jött pénz. De még sok gazdag országnál próbálkozhatunk.

2011. október 6., 11:21

Újabb kötvényeket bocsát ki a BTel

A kötvénykibocsátás első szakaszában összesen háromszázmillió forint értékben jegyeztek a befektetők a társaság kötvényeiből.

2008. február 22., 15:17

4 milliárdos kötvénykibocsátás

Több mint 17 milliárd forintos kiadással, 16,3 milliárd forintos bevétellel és 834 millió forint tervezett hiánnyal a fideszes többségű Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat pénteki ülésén elfogadta az idei költségvetéséről szóló előterjesztést. A közgyűlés beruházási feladatai megvalósítása érdekében 4 milliárd forint névértéken svájci frankban húszéves futamidőre és ötéves türelmi idővel kötvény kibocsátását is megszavazta. Ezzel kapcsolatban Fejér Andor elnök az ülés után a sajtó érdeklődésére elmondta: a kötvény kibocsátásra azért volt szükség, hogy fejlesztések révén intézményeik szolgáltatási színvonala ne csökkenjen.