Keresés

218 találat az Indexről, és 5 a környékéről.

2021. december 29., 00:10

A jövő lakása zöld, már csak a számlák miatt is A jövő lakása zöld, már csak a számlák miatt is

Egy ingatlan megvásárlása életünk legfontosabb döntései közé tartozhat, és ha nem is feltétlenül egy életre, de sokszor hosszú évtizedekre szól. Vajon mi fontos, és milyen tényezőkön tudunk felülemelkedni, amikor lakást, házat vásárolunk. Kérdőív-kiértékelő írásunkból mindez kiderül.

2021. november 29., 00:02

Mi az az energetikai BB besorolás, és miért fontos nekünk? Mi az az energetikai BB besorolás, és miért fontos nekünk?

Jövő év közepétől változik az újlakásépítés szabályozása: jön a kötelező minimum BB energetikai besorolás, amihez megújuló energiaforrást is biztosítani kell. Mit kell tudni az energetikai besorolásokról, hogy juthat ilyenhez egy új épület, és végső soron milyen előnyökkel jár, ha energiahatékony lakást vásárolnunk?

2021. március 23., 00:01

Most érdemes ingatlant venni! Elmondjuk, miért Most érdemes ingatlant venni! Elmondjuk, miért

A CSOK és a kamattámogatott lakáshitel mellé idén január elsejétől bevezették az illetékmentességet, és még az 5 százalék áfa is visszajárhat. Komoly csomagról van szó, ilyen mértékű ösztönző rendszer korábban nem létezett. Összeszedtünk, milyen kedvezményeket érdemes most igénybe venni.

2020. november 17., 11:01

Jelzáloghitelek: fixálható a kamat Jelzáloghitelek: fixálható a kamat

Mintegy 90 ezer ügyfél, akinek hosszú futamidejű, változó kamatozású jelzáloghitele van, kap ismét tájékoztató levelet hitelintézetétől.