Keresés

63 találat az Indexről, és a környékéről.

2015. július 31., 09:57

A magyar próbababák is soványak A magyar próbababák is soványak

Angliában épp áll a bál a Topshopnál, pedig nem csak ők használnak irreális alkatú próbababákat. Önt zavarja, ha egy kirakati baba nem rendelkezik emberi arányokkal?

2015. április 2., 08:55

Így néz ki egy fitt test valójában Így néz ki egy fitt test valójában

Egy fotóblogger megunta, hogy még a csapból is a tökéletes testű testépítők folynak, ezért megmutatta, hogy néz ki egy egészséges test, ha minden manipuláció nélkül fotózzák.

2014. március 13., 10:19

Lenyomja-e Lammily az anorexiás Barbie-t?

A zsiráfnyakú, gólyalábú Barbie helyett elkészült az átlagos (bár sportosan formás) testalkatú játékbaba, Lammily. Ettől vajon majd sportolni fognak a kislányok koplalás helyett?

2014. február 24., 16:36

Sok férfi kétségbeesésében gyúr

Ma már nem evidencia, hogy az evés- és testképzavarok jellegzetesen női betegségek, a nemi különbségek kezdenek eltűnni ezen a téren. Izgalmas, új kórképek vannak terjedőben.

2013. május 19., 09:48

A túlzott gyúrás lehet a férfiak anorexiája

A férfiaknak is követhetetlen példát ír elő a média, de ha egy férfi megy ebben tönkre, nincs se felelőskeresés, se segítségnyújtás, pedig az anorexiás nők már együttérzésre és kezelésre számíthatnak.

2012. október 6., 17:22

Bulimiájukkal hakniznak a celebek

Rengeteg celebnő számolt be testképzavaros évekről, de aki nem volt beteg, az is imád a témáról nyilatkozni. Óriásgaléria előtte-utána képekkel, csontos és narancsbőrös combokkal!