Adél
-1 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

A gyámhivatal és a rendőrök elvettek egy csecsemőt a szülőktől, akik azért nem anyakönyveztették a kicsit, mert szerintük Magyarország egy New Yorkban bejegyzett izraeli cég. Bizarr konteó, egy szakrális csoport és egy szélsőséges katona a dusnoki családi dráma mögött.

tovább...
  • Támogatott tartalom

Össze-vissza vásárol vagy mindig tudatosan kattint a webshopban?

Böngészni, meglátni, beleszeretni, megvenni - vagy hetekig latolgatni és végül megfontolt döntést hozni. Önre melyik a jellemző? Online vásárlási szokásainkról pszichológus szakértőt kérdeztünk, a cikk végén pedig egy tesztet is kitölthet, hogy lássa, vajon ön mennyire impulzív vásárló.

a csinovnyik halála

Koronavírus

Fölfelé a létrán

Kaméleon

A 6-os számú kórterem

Három nővér

ezen a napon

De az nem az állam. Tízmilliárdokkal pumpálunk tele offshore cégeket, cserébe bejutást biztosítunk az EU-ba szinte bárkinek. A tervet Rogán Antal vitte elejétől a végéig, ő ajánlgatta a titkos offshore vállalkozókat is.

Változik a prostitúciós ügyek hazai jogi megítélése. Mostantól a legtöbbet itthon is emberkereskedelemként kezelik majd. Két évig követtük egy stricicsalád történetét, őket is emberkereskedőként tárgyalják tovább.

Interjú Erzsikével, a BKK-s sztárellenőrrel arról, mi a hosszú ellenőr-pályafutás titka, mi a leggyakoribb mondat, amivel találkozik, vagy hogy mit mond az ellenőr a fiának, ha elkapják bliccelés közben.

Drog- és fegyverkereskedelem, gyerekpornó, kinyomozhatatlan pénz az internet legmélyebb bugyraiban, amelyek az átlagembernek láthatatlanok. Welcome to the Deep Web.

Videók

Balogh Zoltán Csenyétén, az ország legszegényebb településén negyvenezer forintból épített házat magának, lányainak és 17 éves feleségének, Gizikének.

A legszegényebb falu kómában vegetál az ország peremén. Az állam ugyan életben tartja, de konzerválja is a kilátástalanságot.

A legszegényebb magyar falut az uzsora és a munkanélküliség köti gúzsba, a leggazdagabb településen arra panaszkodnak, hogy már-már élhetetlen.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: Ssangyong Korando 1.5 Turbo GDI Premium – 2020.

Nagyon feljött Dél-Korea, de hogy ennyire?

A Ssangyong szép csöndben követi a Kiát és a Hyundait a suhanósávon. Miért is ne vegyen ilyet az ember? Igencsak megéri.

  • használtteszt
  • Suzuki Bandit 650

Az agyadra hat

Amikor az izgalmasabb motorokat már elbontották, ez akkor is pöccre indul.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor