Zsófia
15 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
tovább...
  • Támogatott tartalom

Apró robbanások a szemben – ez a lézeres látásjavítás

Ellentétben az első, mechanikus eszközökkel végzett látásjavító műtétekkel, ma többféle ultramodern, ráadásul fájdalommentes módszer létezik. A jelenleg legkíméletesebb eljárást és a látásjavítás jövőjét Ferincz István kutatófizikus, a Focus Medical ügyvezető igazgatója segítségével boncolgatjuk.

i'm dying

is it blissful

it's like a dream

i want to

dreaaaaam

A szaúdi olajfinomító elleni dróntámadás új szintre emelheti a feszültséget az USA és Irán konfliktusában, Trump belengette egy katonai beavatkozás lehetőségét. A helyzet miatt az olaj ára jócskán megugrott, jövőre stabilan 400 forint fölött lehet a benzinár.

Videók

A párbeszédes Tordai Bence nekiállt vitatkozni a főpolgármesterrel. Tarlós erre megafonnal az arcába beszélt, és szellemi fogyatékosnak, közismert őrültnek nevezte.

Magyarázó videóban mutatjuk be Magyarország demográfiai helyzetét és a kormány próbálkozásait a gyerekszám növelésére.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Mercedes-benz eCitaro – 2019.

Ezért bővítik Paksot

Elektromos buszok most is járnak Budapesten, de az eCitaróhoz már nem kell felsővezeték, mint a trolikhoz. Kell viszont más.

Tovább a Totalcar címlapjára
  • Támogatott tartalom

Tudjuk, hogy mit csinálsz a zuhany alatt!

Most ország-világ előtt is bebizonyíthatod, mekkora tehetség vagy. Ráadásul ha igazán belevaló vagy, most produkcióddal be is futhatsz. Sőt, a legjobb sztárjelölt akár egy új fürdőszobát is nyerhet magának!

Sokan félnek, hogy a válság újra megismétlődik, de puhább földre szállás várható - véli a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!