Alfréd
4 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

A durva izraeli határkerítés Banksy miatt lett nagyon ismert. Megnéztük a graffitis határzónába épült elvarázsolt hoteljét is, és kiderült, hogy a Föld legértékesebb kerítésére néz. Bónusz: Banksy testmagassága.

Dinamikusan növekszik az olasz koronavírusos megbetegedések száma, 11 települést lezártak, onnan se ki, de be sem lehet menni. A nagyvárosok is készülnek.

A gyöngyöspatai romák kártérítését felfüggesztette az állam, ami a tüntetők szerint a jogállam megsértése. Romák, nem romák indultak a Kossuth térre. Iványi Gábort azért imádkozik, hogy "Isten szabadítson meg minket az alkalmatlan és gonosz miniszterelnöktől."

tovább...

Egy alaszkai törzs meghátrálásra kényszerítette az egyik legnagyobb befektetőt, és tényleg egyre több nagy cég vállalja, hogy nem nyom pénzt környezetszennyező vállalkozásokba. De akkor most tényleg ennyire jó fejek a bankok?

Commodore64-es játék ihlette a zenéjét, a Béke művházban forgatták a klipjét, és arról szól, milyen kimerevíteni a banketthangulatot, az elmúlás fiatalon boldog-szomorú érzését.

Heti best of

A nemzetbiztonság is vizsgálódik a szüleitől elvett kisbaba ügyében, a szálak a Köztársasági Őrezred botrányos körülmények között távozott volt pszichológusához vezettek. Posta Imre mindenhol cionistákat lát, ellenkormányt hozott létre, és úgy érzi, Orbánék elkezdték átvenni a szövegeit. Konteós portré.

ezen a napon

Éppen száz éve szabadalmaztatták az Enigmát, azt az elektromechanikus szerkezetet, ami a világháború egyik főszereplőjévé vált.

Nemcsak pénzt, de összkomfortos öröklakást, intarziás televíziószekrényt és szocialista autócsodát is hozott Lottó Ottó az ötvenes-hatvanas években. A sorsjáték tárgynyereményei és egy korszak kirakat-pillanatai a Nagyképben

Videók

Ha belebukik, megint az utcára kerül, de amíg nincs lakcíme, rendes állást sem talál. Öt éve próbál kitörni Zsolt, a miskolci darukezelőből lett fémgyűjtő kunyhólakó.

Az átlagos jegyár 55, a top100 koncertturné bevétele 93 százalékkal emelkedett 10 év alatt.

Iszonyatosan brutális lett a szósz, magas erőfaktorral, miközben mégis szépen ki lehetett érezni az ízeket.

Közélet

A valódi vezetés izgalmas, érzel­mekkel telített és mélyen humá­nus. Akkor, ha emberközeli vezetési alapelvekre épül.

Tovább a Dívány Címlapjára

Az élet néha úgy hozza, hogy meg kell húzni egy bilincset, vagy csavart. Vagy el kell vágni egy gyorskötözőt. Vagy kibontani egy sört.

Tovább a Totalcar címlapjára
Töltsd fel ingatlanod

Az erkély a legtöbb lakásban sajnos lomtárrá válik, pedig nagyszerűen ki lehetne használni. Azonkívül, hogy teleültetjük növényekkel, ez lehet az a hely, ahová elvonulhatunk vagy lelkileg is egy kicsit feltöltődhetünk.

Kitűnő helyen, a XIII. kerület jó közlekedésű részén akad egy minőségi, új társasház, melyben már csak néhány lakás maradt.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor