Dániel, Daniella
17 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Az oroszlánkirály a tizenharmadik Disney-mese, amiből remake-et kapunk, és idén jön összesen öt. Összeszedtük az okait annak, hogy mégis mi értelme élőszereplősíteni gyerekkorunk kedvenceit.

tovább...

A nézőtér nem a vászon felé lejtett, és az erkéllyel is történt valami furcsa. Mindez Budapest első modern bérházának aljában, ahol a lakásoknak üvegfalú szobái is voltak.

Videók

Az Index Képbehozó új epizódjában a holdra szállással kapcsolatos legnépszerűbb hoaxokat szedjük darabokra - az 50. évforduló alkalmából.

Ha a hétvégi hőségben kinézne egy strandra, például a Palatinusra, jobb ha felkészül. Hekk, sör, lángos, és a pénznek annyi egy nap alatt. De a csúszda ingyenes!

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Dacia Duster Van Blue dCi 115 - 2019.


Van, de minek?

A Dacia Duster Van az autók torxkulcsa. Egy dologra jó, de arra nagyon. Csak hát izé... Egy dologra. Csak egyre.

Tovább a Totalcar címlapjára

Itt háborog Vajna Tímea lelke

STrandivat

Tipikus horrorsztori-kezdet

Nem szeretne messze költözni a városközponttól, de a belső részek csillagászati, 70-100 milliós újlakás árai visszatartják? Költözzön olyan új építésű házba, amely a tetőtől-talpig megújuló Józsefvárosban található, a város központi részeitől, például a körúttól és a 4-es metrótól is sétatávolságra!

Legalábbis addig, amíg nem találkozik Leonardo DiCaprióval. Nézd meg a filmrészletet, amit Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodjából hoztak nyilvánosságra!

Bár ezúttal nem Amerikai pite-beli karaktereként, hanem Muc-muc-puncicusként a Jay és Néma Bob visszavág rebootjában.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!