Bekopogtatott az indiai mutáns, Orbán szerint újraalakult a Gyurcsány-kormány

IMG 7653
2021.05.28. 20:16
Nem volt ideje Indexet olvasni? Így is jólértesült maradhat! Összefoglalónk a nap legfontosabb történéseit gyűjti csokorba a hírek szerelmeseinek.

Kora reggel Orbán Viktor ismertette a Covid-statisztikákat a Kossuth Rádióban, ahol annak is hangod adott, hogy „újraalakult a Gyurcsány-kormány”. Hogy mit ért ezalatt, ide kattintva tudhatja meg.

Az operatív törzs mai tájékoztatóján kiderült, hogy megérkezett Magyarországra az indiai mutáns. Az Index alapfokon összefoglalta, amit ma a variánsról tudhatunk.

Mesterházy Attilát kísértetiesen emlékezteti a bangkoki magyar nagykövet idő előtti hazarendelése a Kaleta-ügyre. Kattintson, részletek is vannak!

Online kiállításon látható a moszkvai magyar kommunista emigráció mozgalmas élete. Orosz levéltári anyagok az elvtársaikat is eláruló, folyamatosan rettegő káderekről informálnak.

A foci-Eb mentheti meg a budapesti szállodákat a nyári pangástól. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke az Indexnek prognosztizált.

Külföldre menne, szomszédolna a hétvégén? A folyton változó szabályok útvesztőjében az Index lesz az ön kalauza!

Pár érdekesség a könnyebb hírek világából: Patrióta néven indít YouTube-csatornát Rákay Philip, ez lenne a Partizán kihívója. Károly herceg örököseinek listáján érdekes nevek is akadnak. Cseh László abbahagyja, Gundel Takács Gábor visszatér. A Maldív-szigetek elárverez pár szigetet a sajátjai közül. Magyarországon ismét lehet tartani nagyobb vendégsereggel esküvőket, nem úgy, mint Indiában, ahol egy lakodalmas repülő 160 fős násznéppel indult mulatni. Hiba volt!