Kitört a botrány a jégkorongozóknál, jönnek a maszkok, de miért aggódhat Orbán Viktor?

IMG 7653
2021.10.28. 19:30
Hosszú hónapok önfeledt maszknélküli léte után hétfőtől visszatérnek az orrot és szájat eltakaró kiegészítők, amelyek nélkül már nem lehet tömegközlekedési eszközre szállni. A fővárosi mozikban is csak maszkban nézheti meg az Oscarra nevezett magyar horrort, de Palik Lászlót otthonából, a YouTube-on is követheti. Ezek voltak az Index legfontosabb hírei csütörtökön.

Most már mindenki kénytelen szembenézni azzal, hogy itt a járvány negyedik hulláma. A kormány kötelező maszkviselést rendelt el a tömegközlekedésben, a cégek pedig előírhatják alkalmazottaiknak az oltást. A Kormányinfó bejelentéseiről itt olvashat, Szájbarágónkból pedig minden részletet megismerhet a munkahelyeken előírható oltásról.

Vona Gábor ismét adott egy ötöst. Ezúttal azokat a dolgokat gyűjtötte össze, amelyek miatt Orbán Viktor szerinte kezdhet aggódni. Vajon meg lehet sütni a hódmezővásárhelyi polgármestert? Kiderül a véleménycikkből.

Palik László pár hete búcsúzott el a TV2-től, most pedig elárulta az Indexnek, hogyan folytatja tovább. Az Exatlon volt műsorvezetője a YouTube-ra költözik, ahol a Manna színeiben jelentkezik majd saját sorozattal. Exkluzív interjúnk itt.

Temetetlen halottak között éljük a mindennapokat – vontuk le a tanulságot, miután megnéztük az Oscarra nevezett magyar filmet. A Post Mortemre megérte várni, a látványa világszínvonalú, de azért nem lehetünk teljesen elégedettek. Olvassa el kritikánkat!

Gyurcsány Ferencnek gyorsan véget ért a szardíniai nyaralása, amelyet egy vakbélműtét miatt kellett megszakítania. Azt nem tudjuk, látta-e már az Elkxrtukat, de kórházi lábadozása közben elolvashatta Gubás Gabival készített interjúnkat, amelyben a színésznő elmondta, miért vállalta el Dobrev Klára szerepét. 

Háborog a jégkorong világa: amerikai edzőlegendák, klubvezetők és olimpikonok bukhatnak bele abba a zaklatási ügybe, amelyet egy korábbi DVTK-játékos robbantott ki. A botrány részleteiről itt olvashat!

NAPI.HU: Fokozódik a nemzetközi helyzet Franciaország és az Egyesült Királyság között, miután a francia parti őrség elfogott egy brit halászhajót, amire a brit oroszlán hasonló válasszal fenyegetőzik. Most már tényleg csak a lövések hiányoznak a kiújuló háborúból – írja a Napi.hu.

DÍVÁNY: Tényleg lúzerség manapság névjegykártyát használni? Mi szükség ráj, amikor mindenkinek a zsebében ott lapul valamilyen digitális eszköz? László Móni énmárkaszakértő ezt a kérdést járta körbe a Dívány.hu-n.

FEMINA: Az orvostudomány rengeteget fejlődött az utóbbi évtizedekben, ennek ellenére bizonyos betegségek épp a modernizáció következtében váltak sokkal gyakoribbá. A Femina.hu összegyűjtötte a leggyakoribb civilizációs betegségeket, és azt is, hogyan lehet ezeket megelőzni.