Itt a videó Kulcsár Edina és G.w.M esküvőjéről

20221003 0277
2023.03.10. 14:02
Kulcsár Edina egy videóban engedett betekintést abba, hogyan telt szűk körben megtartott esküvőjük párjával, G.w.M-mel, azaz Varga Márk rapperrel.

A szépségkirálynő és a rapper kapcsolata nem indult egyszerűen, mivel már a Kulcsár válásának bejelentését követő napokban kiderült, ki az új párja, így be is indultak a találgatások arra vonatkozólag, hogy a harmadik fél, azaz G.w.M miatt futhatott zátonyra a házasság. A pár mindvégig tagadta az állításokat, és sok negativitással kellett szembenézniük a mindennapok során, viszont a kapcsolatuk az elmúlt időszakban új szintre emelkedett.

Kulcsár és Varga jelenleg közös gyermeküket várják, egy kislányt, azonban még a megszületése előtt szerették volna összekötni az életüket, így a rapper tavaly decemberben, még karácsony előtt megkérte kedvese kezét, míg az esküvőre idén februárig kellett várni.

A páros a február végén tartott menyegzőről már több fotót megosztott a közösségi oldalaikon, ahogy G.w.M arról is beszámolt: soha nem gondolta volna, hogy valaha megházasodik, azonban tudja, Kulcsár lesz az utolsó felesége

Megváltozott minden, mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden, és ezt nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent, drága, gyönyörű feleségem

– írta akkor.

Kulcsár Edina a szűk körben tartott esküvőről nemrég egy videót is közzétett az Instagram-oldalán, amelyet ide kattintva tud megnézni.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Szollár Zsófi / Index)