Tom Hanks és Rita Wilson hazatért Los Angelesbe

2020.03.28. 17:27

Tom Hanks és Rita Wilson pénteken hazatért Los Angelesbe Ausztráliából, írja a People Magazin.

A lap cikke szerint a házaspárt az autójukban fotózták le Los Angelesben, miközben széles mosollyal az arcukon hazafelé hajtottak a repülőtérről. Ausztráliában eredetileg azért tartózkodtak, mert Hanks éppen ott dolgozott, Baz Luhrmann Elvis-filmjének a forgatásán vett részt.

Mint ahogy arról az Index is beszámolt, Tom Hanks és Rita Wilson az Instagramon jelentették be március 12-én, hogy mindketten elkapták a koronavírust. Azt írták, rosszul érezték magukat, fáradékonyak voltak, megfáztak, végtagfájdalmaik is voltak, ezért a világjárvány miatt mindketten le is teszteltették magukat, és a tesztjük pozitív lett. Kórházba kerültek, és miután elhagyhatták az intézményt, két hetet karanténban töltöttek Ausztráliában bérelt otthonukban.

 A karantén ideje alatt a pár nagyon aktív volt a közösségi médiában, Tom Hanks már 13-án posztolt arról, hogy nem aggódnak, feleségével követik a szakértők tanácsait, hogy túljussanak a víruson. Rita Wilson Quarantunes címmel egy lejátszási listát tett közzé a Twitteren. Március 23-án, hétfőn pedig arról írt Hanks a Facebook-oldalán, hogy két héttel az első tüneteik jelentkezése után már sokkal jobban érzik magukat. Majd Rita Wilson még a telefonszámát is megadta az Instagramján, ha valaki üzenne neki. 

Szombaton Tom Hanks pedig Twitteren közölte, hogy végül hazaértek az Egyesült Államokba.

Hé, emberek! Itthon vagyunk, és mint a többi amerikai, továbbra is elszeparáljuk magunkat. Mindenkinek köszönet Ausztráliában, akik gondunkat viselték. Az ő törődésük és iránymutatásuk tette lehetővé, hogy visszatérjünk az Egyesült Államokba. És köszönet mindenkinek, akik jókívánságaikat küldték nekünk, Rita és én is nagyra értékeljük.

-írta a színész.

Soha nem látott fejlesztések, vagy hatalomátvétel?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön