50 milliót adományozott Böjte Csabának Ákos, miután szakított a Telekommal

2016.03.02. 15:02

Sikerült megegyeznie a szerződésbontásról a Magyar Telekomnak és Ákosnak, írja az MTI. A telekommunikációs cég és az énekes viszonya akkor romlott meg, amikor Ákos erősen szexista kijelentéseket tett az Echo TV-ben, ezt pedig nem tartotta a cég összeegyeztethetőnek a saját elveivel.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot

- írta megkeresésünkre annak idején a Telekom. Ezzel az ügyet a cég és az előadó lezártnak tekinti és megköszönték egymásnak az eddigi munkát.

Miután kiderült, hogy a Telekom szerződést bont Ákossal az Echo TV-ben elhangzottak miatt, az énekes helyett már a kormány reagált egy olyan elegáns húzással, hogy nemes egyszerűséggel felmondták az összes minisztérium mobilnetszerződéseit. Ezt azzal indokolták, hogy a Telekom döntése alkotmányellenes (!!!), de aztán kiderült, hogy valójában olyan szerződésekről lehet csak szó, amik egyébként is lejártak volna 2015 december 31-én.

Kósa Lajos már aczéli kultúrpolitikát emlegetett a Telekom döntése miatt, majd aztán megírtuk, hogy Ákos és Kövér László véleményét vehemensen védő a Tiffán Zsolt fideszes képviselőnek egyébként közös cége van az énekessel.

Az előadó egy időre visszavonult a közélettől, de az Ákos-botrány kormányzati kommunikációja és kezelése valamilyen szinten előrevetítette az elmúlt hetek hatalmas visszaéléseit, mint a kopasz verőemberek kiküldése vagy 200 milliárd forintnyi közpénz konkrét einstandolása.

A megegyezéssel egy időben Ákos is posztolt a Facebook-oldalára egy képet, amin 50 millió forint támogatást ad át a Szent Ferenc Alapítvány számára.

MEGEGYEZÉS.“Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése. A partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan...

Posted by Ákos on Wednesday, March 2, 2016