Halála előtt is új zenén dolgozott Avicii

2018.04.27. 18:41

Avicii (azaz Tim Bergling) családjának második közleménye óta eléggé egyértelműnek tűnik, hogy a világhírű DJ öngyilkos lett, bár senki nem érti, hogyan lehetséges ez. Cseh modell barátnője, Tereza Kačerová Instagramon írt egy több posztból álló szöveget arról, hogy egyszerűen képtelen elhinni a hírt.

Kačerová azt is kifejtette, hogy komoly párkapcsolatban élt a DJ-vel, és szinte nevelőapja volt a nő fiának, Lucasnak. A poszt szerint már közös gyereket is terveztek, és mindig is titokban tartották a kapcsolatukat, a nő terve pedig az volt, hogy akkor fognak majd a nyilvánosság elé állni, amikor majd terhes lesz Berglingtől. Ez sosem jött el.

The brightest stars burn out the fastest.

Tereza Kačerová (@terezakacerova) által megosztott bejegyzés,

A Rolling Stone portrécikkében pedig a DJ utolsó időszakáról is beszélnek a barátai. Amikor 2016-ban visszavonult a fellépésektől, Bergling nagyon rossz állapotban volt ("Egy sétáló hulla volt" - mondja egyik pályatársa, a holland Laidback Luke), de nem sokkal később testileg és lelkileg is helyrejött. Vett egy házat Toszkánában, ahol berendezett magának egy stúdiót. Leváltotta a menedzsmentjét és lemezkiadót cserélt, és három kislemezen kezdett dolgozni, amiből az egyik 2017 nyarán jelent meg.

Mielőtt elutazott volna Ománba, Bergling meghívta magához Joe Janiek dalszövegíró-producert (aki olyanokkal dolgozott, mint Tove Lo és Ellie Goulding), hogy közös számokon dolgozzanak. Janiak azt mesélte, hogy úgy tűnt, Avicii egy új, produktívabb szakaszába lépett az életének.

Látszott rajta, hogy sok ideig tartott megoldania ezt a rejtélyt, és megpróbálta kézbe venni a saját életét. (...) Nem úgy tűnt, mintha az élete végét járná.

Janiakkal azt beszélte meg, hogy ha visszatér Ománból, akkor felveszik megint a kapcsolatot. Avicii nem sokkal később, április 20-án meghalt az ománi hotelszobájában.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport