új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem sokat hagyott a képzeletre.

    A mindössze 19 éves énekes-színésznő mindig is szerette az extravagáns ruhadarabokat, legutóbbi megjelenése során pedig szintén nem hazudtolta meg magát. Egy New York-i koncertről elfelé távozva kapták lencsevégre, amint mindössze egy hálóingre emlékeztető fekete, mini selyemruhát visel. 

    Kiegészítésképp néhány gyűrűt, valamint szintén fekete cipőt és egy hosszú, fehér zoknit választott – a teljes szettet alább tekintheti meg: 

  • Továbbra is gőzerővel forog a Netflixes sorozat negyedik évada.

    A főszereplőt alakító 35 éves színészt pénteken, augusztus 19-én az Egyesült Királyságban, Londonban látták, amint újabb jeleneteket forgatott a You közelgő negyedik évadához. Penn-t egy hídra felmászva kapták lencsevégre, melyre a szivárogtatások szerint az sorozat egyik utolsó jelenetének forgatásához volt szükség. 

    A You 4. évadának egyelőre nincs megjelenési dátuma. 

  • Szeptembertől a fővárosban forgat Can Yaman, török színész.

    Az Álmodozó és a Szerelem íze című sorozatok sztárja még augusztus 11-én posztolt Instagram-oldalára egy videót, ahol rajongók árasztják el Budapest utcáin, szúrta ki a 24.hu.

    A felvételhez akkor csak annyit írt, hogy "Magyarország szeret engem", nem sokkal később azonban egy magyarországi rajongói csoportban már arról beszéltek, hogy Yaman idehaza forgatja majd az El Turco (A Török) névre hallgató új telenovelláját, melynek előkészületei szeptemberben kezdődnek el. 

  • Nem ám csak egy egyszerű tájkép.

    A randiguru, A szellemlovas és a Túl a sövényen 48 éves színésznője az Instagram-oldalán fedte fel, hogy ki is köszön vissza rá telefonjának háttérképén, miközben épp saját vállalkozását promótálta. 

    Mint kiderült – nem meglepő módon – élettársa, Ryan Gosling látható a telefon zárképernyőjén. Mendes és Gosling még 2011-ben kezdtek el randizni, az elmúlt 11 évben pedig két közös gyerekük is született, Esmeralda Amada Gosling és Amada Lee Gosling.

    (Forrás: Just Jared)

  • Ráadásul a szereplőgárda is bővül.

    2023-ban újabb évaddal tér vissza a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, mely rajongók szíveinek százezreit rabolta el. Az már biztos, hogy az állandó szereplők közül az Otist alakító Asa Butterfield, a Maeve-et játszó Emma Wackey és a Rubyt szerepébe bújó Mimi Keene már ott lesznek az új részekben, a szereplőgárda azonban újabb taggal bővül: Dan Levy is csatlakozott a csapathoz. 

    A 39 éves kanadai színész az MTV műsorvezetőjeként kezdte pályafutását, korábban pedig olyan sorozatokban és filmekben játszott, mint Schitt's Creek vagy a Karácsonyi meglepi. 

  • Nem ez az első ilyen alkalom.

    North West mindig szereti meglépni a váratlan, ha pedig arról van szó, hogy édesanyját, Kim Kardashaint valamilyen kellemetlen helyzetbe hozhatja, még rá is tapos a gázra. Legutóbb a paparazzik előtt égette be édesanyját, akinek aztán Twitteren kellett magyarázkodnia, most pedig Kim Instagram-történetébe trollkodott bele a 9 éves kislány.

    Kim épp North-szal, és Kourtney Kardashian kislányával, Penelopéval utazott, amikor bekapcsolta Bruno Mars Versace on the Floor című számát, majd elkezdett rá énekelni. Mindezt az édesanya videóra is vette, majd egy pillanatban a kamerát az utastérben utazó lányokra irányította, melyet a jelek szerint csak Penelope élvezett 

    Anya, anya! Kérlek, töröld ezt ki

    – kiabálta a hátsó ülésről North, miközben Kim tovább élvezte a zenét.

  • Azt egyelőre még nem tudni, megtartják-e Budapesten az ünnepi tűzijátékot – posztunk írásakor legalábbis még nem érkezett meg a délre ígért információ –, Tóth Gabi viszont már bejelentette, hogy nem áll színpadra ma este. 

    Az énekesnő Dunaszerdahelyen lépett volna fel, ám a kedvezőtlen időjárás miatt elmarad a koncertje. Tóth az Instagramján annyit írt: a szervezőkkel közösen döntöttek a halasztás mellett, az új időpontról későbbre ígért tájékoztatást.

  • Egyenesen a szereposztásért felelős igazgató fedte fel az egykori esélyesek nevét.

    Miley Cyrus ikonikus karakterét, Hannah Montanát talán senki sem kell már bemutatni, a szereposztásért felelős igazgató azonban most nyilvánosságra hozta, hogy ki volt a másik két lány, aki a szerepért versenyzett Cyrus mellett.

    MInt kiderült, több mint 1200 lány jelentkezett a szerepre, közülük az egyik legsikeresebb az a Taylor Momsen volt, aki a casting után egy évvel már a CW Gossip Girls című alkotásában játszotta Jenny Humphrey-t. A másik nagy befutó Daniella Monet lett volna, aki miután nem kapta meg a szerepet a Nickelodeon V, mint Viktoria című sorozatában tűnt fel, de a CBS Listen up! névre hallgató sitcomjában is szerepet kapott.

  • Instagram-oldalán fakadt ki az énekesnő.

    Tóth Andi korábban már többször is kifejtette véleményét közösségi oldalain, tavaly nyáron például – miután azzal vádolták, hogy rossz példát mutat fiatal követőinek – arról oktatott ki mindenkit, hogy nem az ő dolga a rajongók nevelése, szerinte ez a szülők feladata. Az énekesnőnek most ismét elege lett, kivételesen azonban nem a "rajongók" verték ki nála a biztosítékot. 

    Elegem van a cikkekből, magamból, a zenéből. Aztán a nap végén rájövök, hogy mégsem tudnék a zene nélkül élni

    – írta két új fotójához az X-Faktor győztese, melyeken méretes aranyláncokat visel.

  • 1959 márciusában bemutatkozott az első Barbie baba a New Yorkban tartott játék expón, ahol Ruth Handler, a Mattel társalapítója kislánya közreműködésével, aki papír figurákkal játszott, egy új korszakot indított el.

    A Barbie óriási siker volt, igazi úttörő a piacon, ami évtizedekkel később sem veszített népszerűségéből. 

    barbie
    Fotó: YouTube

    A History információi szerint, csak a megjelenésének évében, 300 ezer babát adtak el, ami az évek során csak nőtt. Később bekerült a képbe Barbie barátja, Ken, illetve újabb és újabb variációkkal, tagokkal bővült a termékcsalád. A Barbie Media szerint, minden percben, legalább 100 babát adnak el világszerte.

    Miközben a Mattel épp meggazdagodott a szőke babából, a Hasbro is azon ügyködött, hogy felvegyék a versenyt a konkurenciával, ekkor született meg "Little Miss No Name", azaz kb. "Miss kis névtelen". Az 1965-ben bemutatott baba azonban szöges ellentéte volt Barbienak, méghozzá minden tekintetben.

    A Mattel figurájával szemben, akinek 1964 és 1965 között 50-nél is több ruhát készítettek, Little Miss No Name azért volt szomorú, mert nem volt neki csini ruhája, ez pedig a reklámban is elhangzott.

    "Nincs neki cipője, de még neve sem."

    A dobozon úgy nézett ki, mintha mezítláb állna a havas utcán, és gyakorlatilag egy magára hagyott gyerekről beszélünk, ami önmagában is nagyon szomorú, de hófehér bőre, és a semmibe meredő tekintete sem segített abban, hogy az emberek megkedveljék.

    A baba lényege az lett volna, hogy a gyerekek szeressék, törődjenek vele és kihúzzák őt abból a szomorú helyzetből, amiben "élnie" kellett eddig.

    "Nagyobb szüksége van a törődésre és szeretetre, mint bármelyik másik babádnak eddig" - hangzik el a reklámban. Little Miss No Name műanyag könnyekkel is rendelkezett, amit a gyerek egy mozdulattal levehetett az arcáról, ezzel megnyugtatva őt.

    A baba ijesztő szemeit egyébként egy népszerű művész, Margaret Keane inspirálta, aki hasonlóan ábrázolta gyerekeit néhány festményén, amiről egy 2014-es interjú során elmondta, hogy az ő belső vívódásait, és a világban történő értelmetlen erőszak előtt álló értetlenséget szimbolizálják.

    Little Miss No Name azonban nem tudta felvenni a versenyt Barbieval, és 1968 után lekerültek a babák a játékboltok polcairól, azonban manapság igazi gyűjtői darabnak számít egy ilyen figura, ami akár 700 dollárt is megérhet.

  • A színésznő visszatért a Harry Potter–filmek utáni pixie fazonhoz.

    Emma Watson tényleg visszatért, ráadásul új frizurával! A színésznő a minap hosszú hónapok után először posztolt Instagram oldalán, hogy elújságolja, kampányarca és rendezője is lett a Prada új parfümreklámának. Bár ő maga csak egy snittet mutatott egyelőre a kisfilmből, most az érintett luxusmárka egy friss fotót tett közzé Watsonról, amelyen minimális sminkben és igen rövid hajjal mosolyog a kamerába:

    Nem ez az első alkalom, hogy hasonló fazonú frizurával láthatjuk az aktivistaként is ismert színésznőt. A Harry Potter sorozat forgatásának befejezése után, 2010–ben szintén pixie hajat vágatott magának, amíg ugyanis Hermione Granger szerepét játszotta, nem szabadulhatott meg hosszú, göndör tincseitől.