új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hű maradt gyökereihez.

    Képernyőfotó 2024-03-16 - 13.49.05.png
    Fotó: youtube

    Sándor Szandra magyar divattervező ruháját viseli új dala videóklipjében Kate Hudson – szúrta ki a Bors. A 44 évesen énekesi karrierbe kezdő színésznő egy sötétbarna Nanushka blúz-nadrág szettben tűnik fel Talk About Love című számának több snittjében is, ezzel csatlakozott a többek között Selena Gomezből, Justin Bieberből vagy Cynthia Nixonból álló sztárgárdához, akik már viselték a magyar márka egy-egy darabjait.

    Az, hogy a Nanushka tudatos választás volt-e a magyar felmenőkkel is büszkélkedhető Hudsontól vagy stylistjától, egyelőre nem tudni.

  • Ez a szett most nem talált, ezt pedig kreatív kommentekkel adták a valóságshow-sztár tudatára.

    Mostanában nem igazán ájulnak el követői Kim Kardashian ruhaválasztásaitól.

    Kevesebb mint egy héttel az Oscar-afterpartin viselt, sokak által "összehajtogatott szalvétának" csúfolt estélyije után a valóságshow-hős egy újabb szettel hívta ki magára az önjelölt online divatrendőrség tagjait: ezúttal több egymásra vett spagettipántos felsőkből álló öltözetén akadtak ki a kommentelők, bár meg kell hagyni, többnyire igazán humoros módon. A felháborodást keltő kép Kardashian lapozható Instagram posztjának 5. oldalán látható.

    „Ez Joey, amikor magára vette Chandler összes cuccát.”

    „Az ötödik képen én vagyok, amikor a reptéren túlsúlyos a bőröndöm.”

    „Mint amikor gyerekként mindent felvettél egyszerre a szekrényedből.”

    „Az ötödik kép egyszerűen tiszteletlenség.”

    „Úgy néz ki, mint aki felvette minden ruháját, ha esetleg megint kirabolnák.”

    „Ne próbáld meg visszahozni az öt egymásra vett trikó trendjét!” – érkeztek a nem túl kedves hozzászólások, míg mások egy 2006-os kisiskoláshoz, vagy exférje új kedveséhez, a szintén extravagáns stílusáról elhíresült Bianca Censorihoz hasonlították az egyébként divatmárkával is rendelkező hírességet.

  • Ma már inkább a Bigi becenevet használja a fiatal.

    Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt Michael Jackson második fia, Prince Michael Jackson II, vagy ahogy gyerekkorában becézték, Blanket. A 22 éves srácra talán még kisfiúként emlékeznek a legtöbben, pedig Bigi (mostanában inkább ezt a becenevet használja) mára kész férfi lett.

    Nemrég Los Angelesben kapták lencsevégre a néhai poplegenda legkisebb gyermekét sportos szerelésben és hosszúra megnövesztett hajjal:

    Bigi örökölte édesapja művészi érdeklődését, bár ő nem a zenei szféra, hanem a filmipar felé nyit, és ott is inkább a kamera másik oldalán érzi otthonosan magát. Első szárnypróbálgatásai író-rendezőként olyan sikeresek voltak, hogy Rochelle című rövidfilmjével a közelmúltban díjat is nyert a Santa Monica Filmfesztiválon. 

    (via Page Six)

  • Dúl a szerelem Hollywood új sztárpárja között.

    Barátaikkal közösen vacsorázott egy New York-i étteremben Gigi Hadid és Bradley Cooper. A sztárpár románcáról már tavaly év végén felröppentek az első pletykák, amikor szintén egy randevún buktak le a lesifotósok előtt, és bár hivatalosan azóta sem erősítették meg, hogy együtt lennének, a jelek szerint egyre kevésbé titkolják kapcsolatukat.

    A 28 éves modell és a 39 éves színész ezúttal már nem is zavartatták magukat, több csókot is el-elejtettek jó hangulatú vacsorájuk közben, majd kéz a kézben távoztak az olasz étteremből. 

    A párhoz közeli források nemrég arról beszéltek, Cooper olyan komolyan gondolja új kapcsolatát, hogy házat is vásárolt magának Hadid családi farmjának közelében.

    „Nagyon odavannak egymásért” – állította akkor ismerősük.

  • Nem véletlenül vannak együtt már több mint tíz éve.

    Bár arra a sokat vitatott kérdésre, hogy mi lehet a tartós és boldog párkapcsolat titka, egyelőre nem született egyértelmű válasz, vannak olyan hollywoodi hírességek, akik őszintén beszélnek arról, szerintük mi kellhet egy jól működő szerelemhez. Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively is beszéltek titkukról, de a minap arra is fény derült, hogy mi tartja össze 18 éve Robert Downey Jr.-t és feleségét.

    Hollywood egy másik álompárja, Ryan Gosling és Eva Mendes kapcsolatukat olyannyira féltve őrzik, hogy együtt sosem mutatkoznak semmilyen vörös szőnyeges eseményen sem. 2011 óta tartó kapcsolatuk titka mégsem csak ez. Az 50 éves színésznő testvére, Carlo Mendez úgy meséli:

    Tökéletesen megértik egymást. Azaz a kommunikáció a titok. Szerintem ez a kulcsa minden kapcsolatnak, illetve annak megértése, hogy min megy keresztül a másik. Mindent meg kell beszélni. Akkor nagyon könnyűvé válik minden, ha az ember ezt teszi. Tehát még egyszer: kommunikáció és megértés. Eváék lelkitársak

    – szögezte le a férfi.

    (via Female First)

  • Balogh Levente, bár több műsorban is szerepelt már, még mindig tartogat meglepetéseket a tévénézők számára. Az üzletember most az RTL kameráinak válaszolta meg azokat a kérdéseket, amelyekre a legtöbben kerestek rá vele kapcsolatban az internetet, így például kiderült, bár sokan nehezen hiszik, van már egy unokája is, aki mindössze pár hónappal fiatalabb legkisebb gyermekénél. Kisfia, a 2,5 éves Noa második feleségétől született, vele 2016-ban kötötte össze életét a Cápák között befektetője.

    „Megdöbbentő dolgot fogok mondani: nem hiszek a házasság intézményében, hogy az jó lenne. A család szempontjából egységet jelent, gyereknevelésből vannak hasznos oldalai, de szerintem már ráférne egy ráncfelvarrás erre az intézményre, hogy kicsit modernizálja a világ” – kezdte a Szentkirályi feje, majd többek között kecskeméti "kisvárosi" gyerekkoráról is mesélt. Tiniként közepes és jó tanuló volt (ahogy szerinte a vállakozók zöme), a sport pedig kiemelt fontosságú volt számára öt-hat éves korától kezdve.

    „Egész életemben cselgáncs bajnok akartam lenni, ami sikerült is, olimpiai bajnok szerettem volna lenni, az nem sikerült. Valószínű, hogy az üzleti sikereimet annak köszönhetem, hogy nem teljesült be az az álmom, és az üzleti életben szerintem megvalósítottam még többet is” – mesélte Balogh, hozzátéve: nagyszülei egyébként titkon remélték, hogy pap lesz, de egy év után tanárai kérésére inkább otthagyta a piarista iskolát, onnan került élelmiszeripari-, kertészeti intézményekbe.

    „Mondták, hogy vagy a sport, vagy az iskola. Nagyon egyszerű választás volt, már akkor magyar válogatott voltam.”

  • Szülei szerint mindene odalett a topmodellnek.

    Tűz ütött ki péntek hajnalban Cara Delevigne Los Angeles-i villájában. Személyi sérülés nem történt, az angol modell-színésznő ugyanis színházi premierje miatt épp Londonban tartózkodott, de a TMZ információi szerint 7 millió dollárt-, azaz több mint kétmilliárd forintot érő háza szinte teljes egészében a lángok martalékává vált. Erről szülei meséltek a lapnak:

    „Teljesen le van sújtva. Mindene ott volt az otthonában. Az egész élete” – mesélte Delevigne édesanyja, férje pedig elárulta, a legfrissebb információk szerint elektromos hiba okozta a tüzet, amit nehezen lehetett megfékezni a rendkívül szeles időjárás miatt.

    Ma összetört a szívem. Nem tudom elhinni. Az élet egyetlen szempillantás alatt változhat meg. Értékeljétek, amitek van!

    – fogalmazott az egykori Victoria's Secret angyal Instagram történetében, majd háláját és köszönetét fejezte ki minden segítségére siető embernek és tűzoltónak. Sokáig úgy tűnt, tárgyai mellett két macskája sem élte túl a balesetet, de később aztán megnyugtatta követőit, háziállatait sikerült kimenekíteni, mindketten jól vannak.

  • Mint mondta, a tévés bebizonyította nála, hogy „nulla, mint pasi”.

    Molnár Anikó volt a Szerencsekerék péntek esti adásának sztárvendége, ahol nem kíméleték egymást a házigazdával, Kasza Tiborral. A régi ismerősök többször is viccesen heccelődtek a műsor alatt, egy alkalommal például Molnár felidézte korábbi, közös londoni útjuk alatt ért felismerését:

    Ott bebizonyítottad, hogy abszolút nulla vagy, mint pasi. Gyáva vagy!

    – közölte a nő, miután elmesélte, Kasza nem volt hajlandó becsengetni Geroge Michael házába, hiába álltak a kapujánál.

    A vidám hangulat a jelek szerint meghozta Molnár szerencséjét, aki másodpercek alatt kitalálta a végső feladat megfejtését is. A Súgd a fülembe!” mondtattal2 millió 110 ezer forintot nyert, ezután a játékos örömkönnyekben tört ki, ami őszintén meglepte Kasza Tibort is.

    „Nem gondoltam volna, hogy ekkora feszültség fog lejönni rólad! Azt gondoltam, hogy te ilyen lazán veszed az éltetet, de úgy látom akkor ez is nagyobb nyomás volt.”

    „Sok a teher, és nyilván ez segítség” – magyarázta az egykori VV-játékos, majd további egymillióval bővítette nyereményét, így összesen több mint három millió forinttal távozott a műsorból.

  • Képernyőkép 2024-03-15 193732.png
    Fotó: TV

    Baukó Éva nemrég egy igazi paradicsomi helyen, a napsütéses Zanzibáron pihent az egyik barátnőjével. A ValóVilág negyedik szériájának játékosa az élményeiről a TV2Mokka című műsorában mesélt: többek között szót ejtett arról is, hogy azért éppen Zanzibárra esett a választása, mert sosem látott még fehér homokos partot. Rengeteg programon részt is vett, de az ingatlanosként dolgozó egykori valóságshow-szereplő fontosnak tartotta, hogy az utazás árnyoldalairól is említést tegyen.

    Mint mesélte, szívszorító szegénységgel találta szemben magát, s egy dologra figyelmeztetni akarta azokat, akik szintén Zanzibárra utaznának.

    Azt azért tudni kell, hogy jattolni kell, és nagyon vigyázzanak, akik mennek, hogy ne húzzák le őket. Minket sikerült azért lehúzni. 20 dollár volt hat másfél literes víz, ami egyébként egy dollárba került volna, szóval voltak ilyen dolgok, de egyébként megéri, szóval nem sajnáltuk

    – árulta el Baukó, akinek utazása a Blikk szerint körülbelül 2 millió forintba került. Egy ötcsillagos szállodában szálltak meg, ám mint meséli, azzal számolni kell, hogy minden este elmegy néhányszor az áram, annyira túlterhelt a rendszer Zanzibáron.