új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A baba nevére pár napja már fény derült.

    76925569
    Fotó: Steven Bergman/AFF-USA.COM / Northfoto

    Tavaly februárban született meg Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeke, akiről sokáig semmit nem osztottak meg a nyilvánossággal a szülők. Pár napja, a Deadpool és Rozsomák című film egyik eseményén a címszereplő elárulta, milyen keresztnevet kapott a legkisebb családtag, pontosabban megköszönte Lively mellett közös gyerekeiknek, a kilencéves Jamesnek, a hétéves Ineznek, a négyéves Bettynek és Olinnak is a részvételt.

    Ebből azonban nem lehetett egyértelműen megállapítani, újabb lánnyal bővült-e a családjuk: hiába keresztelik inkább a fiúkat Olinná, ez Reynoldséknál semmit nem jelent, lévén legidősebb lányuknak a James nevet adták, amit általában szintén fiúkhoz társítanak. 

    Édesapja azonban most pontot tett a találgatások végére, és Instagram-bejegyzésében megosztotta, bizony ő is fiús apuka. Egy jótékonysági posztban, egy fiát gyászoló angol férfival beszélgetve elárulta:

    Szeretném megosztani veled, hogy nekem is van egy fiam, és ha tizedannyira szeretem őt, mint te a te fiadat, akkor úgy érzem, hogy rohadt jó munkát végeztem

    – magyarázta Reynolds.

  • Nem zárta ki az esélyét annak, hogy később változtat a külsején.

    Noha olyan arcra már nem vágyik, mint amilyen húsz éves korában volt neki, annak a lehetőségét azonban nem veti el Pokorny Lia, hogy egyszer plasztikai beavatkozás mellett dönt. Az 52 éves színésznő nem is küzd foggal-körömmel az öregedés ellen, jelenleg elmondása szerintjól érzi magát a bőrében.

    „Egyszerűen az van, hogy el kell fogadni: van, ami ellen nem lehet küzdeni. Ilyen például az idő múlása. Engem sokkal nyugodtabbá tesz, ha nem azt keresem, ami nincs, hanem abban a világban keresem meg a helyem, illetve találom meg a szépségem és érzem jól magam, ami van. (...) 

    Én megdolgoztam ezekért az évekért, és pont ezért nem akarok húszéves arcot magamnak. De harminc- vagy negyvenéveset sem. Tudom szeretni magam úgy, ahogy vagyok. Persze az emberben van egy csepp szomorúság is, hogy az idő mulandó, de közben meg annyi dolog van, amit nem csinálhatnék, ha nem lennék annyi idős, amennyi vagyok. Egyszerűen nem értem volna meg rá

    – árulta el a Storynak a színésznő, aki nem ítélkezik azok felett, akik másképpen látják a dolgokat, mint ő.

    „Mindenki el tudja dönteni, hogyan érzi jól magát a bőré­ben. Csak a kétségbeesést lenne fontos felismerni, és a pánikból történő kapálózást, mert az belülről mérgezi az embert. (...)

    Bölcsen én már olyat sosem mondok ki, hogy soha. De jelenleg nem érzem szükségét semmilyen beavatkozásnak. Fogalmam sincs, tíz év múlva hogy fogom ezt látni, mert én tényleg a jelenben élek 

    – jelentette ki.

  • A Northfoto alábbi képriportja annak a fiatalembernek a történetét mutatja be, aki azt követően döntött a drasztikus életmódváltás mellett, hogy az egyik angliai élményparkban nem fért fel a hullámvasútra. A 29 éves Rhys Collington rendkívül szívére vette a dolgot, ezért is szívta fel magát annyira, hogy hat hónap alatt teljesen átalakult: mintegy 50 kilótól szabadult meg.

    Collington alatt volt, amikor 140 kilót is mutatott a mérleg. Elmondása szerint tinédzserkora óta próbált diétázni, de sosem járt sikerrel. A legnagyobb változást 2023 januárja hozta meg az életébe, akkor ugyanis letette a chipses zacskót és a csokoládéról is lemondott, ahogy a curry-ről is, amelyet addig egy nagy családnak is elegendő adagokban fogyasztott. A kis ételadagokra és a rendszeres testmozgásra esküszik.