Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elege lett a korábbi énekesnőnek.

  Tóth Andi nemrég több képet is megosztott magáról közösségi oldalán, amelyekhez több kéretlen hozzászólást is kaphatott, ugyanis egy hosszabb felvételben kérte ki magának, hogy a testéről tegyenek megjegyzéseket.

  „Ha lenne lányom...” – kezdte Instagram-sztorijában Tóth, majd hozzátette, hogy elképzelte, mi mindent csinálna azokkal, akik meg akarnák mondani, hogyan kellene kinéznie a lányának.

  Mindig reménykedem, hogy eljut esetleg már csak egy maroknyi emberhez is, amit mondani akarok, akkor talán szép lassacskán tudunk változtatni valamennyit az embereken

  – adott hangot nemtetszésének a visszavonult énekesnő, kiemelve: reméli mindenki tudja, hogy nem oké véleményezni valamit, amit a másik ember nem kért.

  Megjegyezte, szerinte egy olyan világot élünk, amiben nagyon sok elképzelés van arról, hogy egy nőnek vagy egy férfinak, hogyan kellene kinéznie vagy viselkednie. Mint mondta, nehéz boldogan élni, és közben ezeket a megjegyzéseket nem figyelembe venni.

  Ez felfoghatatlan, hogy valaki leírja: Andi neked 55 kilónak kellene lenni

  – hozta fel példaként az egyik neki címzett kommentet, melyen nem tudott napirendre térni. Úgy érzi, nincs semmilyen könyvben sem leírva, kinek mennyi kilónak kellene lennie.

  Mondandóját azzal zárta, hogy elsősorban nem önmaga miatt tartotta fontosnak, hogy meg megszólaljon, hanem olyan fiatal lányok és fiúk miatt, akik szintén átélhetnek hasonlókat a közösségi médiában.

 • Hosszas tervezés előzte meg a bejelentését.

  Sebestyén Balázs a Rádió1 Balázsék című műsorának szerdai adásában meglepő bejelentést tett: régóta tervezett projektje ugyanis megvalósulni látszik, és idén nyáron egy szabadtéri koncertet fog adni DJ Oti művésznéven. Mint kiderült, a bulira július 20-án kerül sor, vagyis egy napon lesz a Budapestre látogató Ed Sheeran arénás koncertjével.

  Most Sebestyén a közösségi oldalán is megosztotta az eseményt, melyen az ígéretek szerint sztárvendégek is várhatók, illetve a 90-es és a 2000-es évek „klubhimnuszai” csendülnek majd fel. 

  Hosszú évek után végre elfogadta a meghívást, és idén július 20-án Magyarországra látogat! Egyszeri, soha vissza nem térő alkalom, a nyár legnagyobb bulija!

  – írta a műsorvezető, aki egyelőre többet nem árult el, de hamarosan még több részlettel fog jelentkezni.

 • Szívműtétje után hosszabb pihenőre kényszerült.

  Körtvélyessy Zsolt tavaly szívműtéten esett át, majd több hónapos pihenőre kényszerült, miután egy betegség támadta meg a szervezetét. A Jászai Mari-díjas színész felépülése óta újra visszatért a színpadra, melyről nemrég a hot! magazinnak nyilatkozott.

  Nem is hagytam abba a színészetet. Csak három hónap kényszerszabadságot vettem ki. A remek orvosaimnak köszönhetően szerencsére jól vagyok, hiszen megoldották a problémámat

  – idézi Körtvélyessyt a Blikk, akinek ideje nagy részét a munkája teszi ki, valamint az, hogy Kecskemét és Budapest között ingázik.

  Meghalnék, ha otthon kellene ülnöm a nyugdíjamat várva. Mindig is aktív voltam, egész életemben sportoltam, de mostanában sajnos egy picit ellustultam. Az a célom, hogy újra formába jöjjek, éppen ezért nemrég vettem egy szobabiciklit. Időnként fáradékonyabb vagyok, de erre a kollégák azt szokták mondani, hogy ők is! Bár szerintem ez a korral is járhat... Hála Istennek, a memóriám jó

  – magyarázta a színész, aki nemrég egy olyan darabban szerepelt, amelyben másfél órás monológja volt, illetve magyar költők verseiből készült műsorával járja az országot. Nagy álma, hogy az unokája is láthassa a színpadon, akivel hetente kétszer szokott találkozni.

 •  Íme egy edzésre motiváló videó, amely a valóságot adja át.

  Jennifer Aniston kirobbanó formájának titkára sokan kíváncsiak lennének, talán ezért is van, hogy a Jóbarátok és a Gyagyás gyilkosság sztárja időről időre ad néhány tippet követőinek az Instagram-oldalán. Az 55 éves színésznő sokak szerint jó néhány évet letagadhatna, de sokat is tesz ezért.

  A minap az edzéstervébe engedett betekintést, hátha azzal meghozhatja mások kedvét egy kis testmozgáshoz. Összevágott videója azért is kivételes, mert abban benne vannak azok a pillanatok is, amikor erőtlenül rogy a földre.

  Nektek is biztos ismerős, amikor egyszerűen nincs kedved csinálni. Akkor csak azért is nyomni kell!

  – biztatta követőit Aniston.

   (via People)