Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1244975921
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Mostanra széles körben világossá vált, hogy a színészeknek alkalomadtán túl kell lépniük a személyes preferenciájukon a szakmájukért, és Jenna Ortega esetében ez azt jelentette, hogy fel kell hagynia addigi életmódjával. A Wednesday húszéves sztárja elárulta, hogy kénytelen volt lemondani a növényi alapú étkezésről, amikor Európában forgatta a Netflix legújabb nagy sikerű sorozatát.

  „Nagyon sokáig vegán voltam. De abbahagytam a vegánságot, amikor Romániába mentem forgatni a Wednesdayt, igazából azért, mert ott nagyon mások az ételek. Egy idő után nem hiszem, hogy kielégítettem a tápanyagszükségletemet, ezért újra elkezdtem halat enni. Szóval jelenleg peszketáriánus vagyok” – magyarázta.

  Egy román kommentelő kifejtette, hogy nem lepődött meg azon, hogy a színésznőnek nehezére esett vegánnak lenni az országban, mert az ételeiknek valóban magas a hústartalmuk. „Tudom, mi eléggé ínyencek vagyunk ilyen szempontból. A legtöbb hagyományos ételünket tényleg sokféle hússal készítjük, szóval vegánnak lenni Romániában nem lehetetlen, de még mindig nagyon nehéz megvalósítani.”

  (via Ladbible)

 • Kulcsár Edina és G.w.M alig egy éve élvezhetik a köznyilvánosság figyelmét, de egyáltalán nem mondható, hogy tétlenkedtek volna ez idő alatt, mert gyakorlatilag teljesen kisajátították maguknak a celebbotrányok nagyját a médiában. Kevés olyan hazai híresség létezik, akinek ennyire törődnének a magánéletével, a pár legutóbb például azzal gerjesztett kommentáradatot, amikor talpig Gucci ruhákban fotózkodtak, de azon hördült fel igazán a közvélemény, amikor kiderült, hogy a rapper ugyan hófehér Porschét adott ajándékba az egykori szépségkirálynőnek, de közben mégis albérletben laknak. 

  A Retro Rádió reggeli műsorában sem hagyták szó nélkül a szerelmespár elképesztő mértékű luxuséletmódját.

  Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy »mutassam meg a blokkot?« …valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez »Balkániában« történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxusrapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!

  – fejtette ki véleményét Bochkor Gábor, megkérdőjelezve fényűző életmódjuknak a valódiságát.

 • Kétségtelen, hogy a dagesztáni Hasbulla Magomedov az internet megkerülhetetlen alakjává nőtte ki magát az elmúlt időben, aki egy ritka genetikai betegség miatt egy óvodás méreteivel rendelkezik.

  Azonban ez soha nem fogta vissza a most 20 éves hírességet, aki gyerekekkel is birkózott kezdetben, és nem mellesleg az egykori MMA-világbajnok, Habib Nurmagomedovnak is nagy barátja. Hasbulla innen kapta a "mini Habib" becenevet is.

  Hasbulla pár hónappal ezelőtt összeszólalkozott Conor McGregorral is, miután utóbbi zokon vette, hogy a fiatal róla nevezte el imádott csirkéjét. A dolog odáig fajult, hogy McGregor többször is kijelentette, hogy szívesen elverné Hasbullát, aki nem riadt meg ettől, helyette csatlakozott az UFC-hez, bár kettőjük harca egyelőre nem valósult meg. 

  Hasbulla a Twitteren is nagyon aktív, nemrég megosztott magáról egy fotót is, amihez ezt írta:

  "Akár a fiatal Simba, alig várom, hogy király legyek" - írta közösségi oldalán Hasbulla, bár az nem derült ki, pontosan mire is gondol.

 • December 25-én érkezik a Netflixre a Vaják: A vér eredete című előzmény/spin-off sorozat, ami 1200 évvel Geralt és Ciri története előtti időszakot fogja bemutatni.

  Ciri
  Fotó: Instagram

  Azonban nem ez az egyetlen Vaják témájú projekt, amin a Netflix dolgozik, ugyanis a Redanian Intelligence információi szerint, érkezik  a Patkányok bandája széria is, amiben egy nilfgaardi kívülállók alkotta csapat tagjai lesznek a főszereplők - számolt be a Gamestar.

  A könyvekből ismerős lehet ez a banda, ugyanis a Fecske-torony című kötetben közelebbről is megismerhetjük a tagokat, akikhez egy időre még Cirilla is csatlakozott, azonban arról nem tudni, hogy a spin-off ezt az időszakot fogja-e bemutatni, vagy teljesen más vizekre eveznek a készítők.