Ida
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 172241737 367682211153289 1243400456883163131 n

  A Sokkal több mint testőr első része még négy évvel ezelőtt debütált a mozikban, ami már a két főszereplő nevéből könyvelhető volt, hogy robbanni fog a poén bomba. Jó ideje nem adtak a készítők hangot a filmről, hogy mikor láthatunk belőle pár képkockát, ez a hallgatás most megtört, hiszen nem csak előzetest, hanem egy hivatalos plakátot is kaptunk a Sokkal több mint testőr 2. (Hitman's Wife's Bodyguard) című filmhez.

  A történet kereken 4 évvel az előző után játszódik. Hősünket a mai napig kísérti a múlt, amikor Darius (Samuel L. Jackson) karakterének a testőre volt. Ezért a pszichológusa elküldi pihenni a már leszerelt testőrt, ahol rátalál Darius felesége, Sonia (Salma Hayek) és ismét belekerül az öldöklés közepébe.

  A filmben nem csak a címben felsorolt három nagyágyú fog szerepelni, hanem Antonio Banderas és Morgan Freeman is tiszteletüket teszik majd az alkotásban. A film bemutatója június 17-én lesz, szóval addig érdemes a rekeszizmokat megedzeni a nevetésre.

 • Puskás-díjat aligha fog kapni, de az emlékezetes gólok 2021-es toplistájára biztosan felkerül az az északír futballista, aki a félpálya közeléből talált a kapuba. Fejjel.

  Martín Palermo a Boca Juniors mezében
  Martín Palermo a Boca Juniors mezében
  Fotó: LatinContent / Getty Images Hungary

  Mintegy 35 méterről fejelt gólt az ír élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Glentoran FC csatára. Rory Donnelly szerezte a sereghajtó Dungannon Swifts ellen 20-ra megnyert bajnoki mindkét gólját, egyik közülük igen emlékezetesre sikerült: a kezdőkör közeléből stukkolt a hálóba.

  Kísértetiesen hasonló volt ez a találat Martín Palermo góljához: a Boca Juniors gólrekordere 2009-ben a Vélez Sarsfield ellen fejelt 40 méterről a kapuba. A szenzációs gólhoz tökéletes párosítás Horti Gábor kommentárja:

 • A színésznő a mostani Jóbarátok forgatásán árulta el kollégáinak a nagy hírt, hogy egy mexikói kislányt készül örökbe fogadni. Természetesen Courteney Cox és Lisa Kudrow már tudott a dologról, hiszen hárman már több mint 20 éve legjobb barátnők. A csapat másik fele, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer mit sem sejtettek az egészről, de velük együtt az egész stáb osztozott az örömben, sőt, Courteney Cox már a babavárót is elkezdte szervezni.

  Jennifer Aniston
  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

   Aniston már évek óta az egyik legfőbb támogatója a Casa Hogar Sion árvaháznak és egész életében szívén viselte a család nélküli gyermekek sorsát.

  Jennifer Aniston, úgy szerette volna elmondani a hírt, amikor mindannyian együtt vannak, mert már nem tudja rendszeresen tartani a kapcsolatot mindenkivel. Az adoptálási folyamat ha minden jól megy, júniusra befejeződhet, így a nyáron hivatalosan is szülői teendők elé néz majd a színésznő.

  -nyilatkozta a Mirrornak egy forrás

  Remélhetőleg hamarosan érkezik egy megerősítés a színésznőtől a hírre.

  A Jóbarátok egy órás epizódjának forgatását nemrégiben befejezték, így remélhetőleg hamarosan a nagyközönség is láthatja a híres találkozást.

  (Forrás: Mirror, Closer)

 • Resident Evil 7 Gold (Forrás: Capcom)
  Resident Evil 7 Gold (Forrás: Capcom)

  Most akár teljesen ingyen, 4K-ban is lenyomhatja a Resident Evil 7-et, az utóbbi idők egyik legütősebb és legfélelmetesebb horrorjátékát, ráadásul elég hozzá egy böngésző is.

  A 2017-ben jelent meg a „Resident Evil 7 Biohazard” és teljesen felborította a korábbi, kicsit már unalmassá vált Resident Evil-receptet. A szokásos külső nézet és ismert karakterek helyett egy teljesen formabontó módon egy belső nézetes, elképesztően félelmetes és egyben rendkívül véres, kőkemény horrorkalandban volt részünk, amelyben Ethan Winters-t, egy egyszerű informatikust irányíthattunk, aki három éve eltűnt felesége nyomában

  egy borzalmas házba kerül,

   melyben egy hátborzongató családdal kell leszámolnia. Ebben a házban nincsenek zombik, ugyanis ezek egészen másféle élőhalottak...

  A Resident Evil VII a drasztikus változtatások ellenére hatalmas sikert aratott, nem csoda, hogy a rövidesen megjelenő folytatás, a Resident Evil Village is ugyanazzal az új főszereplővel, hasonló játékmenettel párosulva folytatódik.

  Végre valami ütős!

  Esélyesen a folytatás egyfajta reklámjaként is tette bele a böngészőből futtatható játékokról ismert Google Stadia a Resident Evil 7 Gold kiadását a Stadia Pro választékába, amelyben a havi előfizetést kipengetők ingyenesen kapnak játékokat. Gyorsan hozzá kell tennem, hogy már jó ideje (lassan egy éve) csak borzasztóan érdektelen és ismeretlen indie játékokkal frissült leginkább a Google Stadia Pro felhozatal, így kellemes meglepetés, hogy ezúttal végre egy igazi tripla A Capcom horrorjáték került bele a kínálatba.

  És hogy mitől ingyenes ilyen módon a Resident Evil 7 Gold? Aki az email fiókjával még nem fizetett még elő a Stadia Próra, az automatikusan kap egy hónap ingyenes próbaidőszakot a Stadia Pro előfizetésre, amely egyben a 4K-s felbontás és HDR támogatás lehetőségét is tartalmazza, így akár ilyen minőségben is végig lehet vinni - kellően gyors internetkapcsolat és 4K-s tévé függvényében - a Resident Evil 7 Goldot. Akinek megtetszik a Stadia Pro előfizetés, az nyilván meg is tarthatja, akit viszont csak az RE7 érdekel, az végigviszi, aztán mielőtt lejárna a hónap, előtte lemondja és

  egy fillért sem fizetett.

   Ráadásul úgy, hogy még erős hardver sem kell hozzá: egy egyszerű PC-s Chrome böngészőből, vagy Android/iOS okostelefonról, tabletről is fut a játék. (Ez a Stadia nagy előnye.)

  A Gold kiadást egyébként nem véletlenül hangsúlyoztam, ugyanis az összes DLC benne van a játékban, szóval aki az alapjátékot már végigvitte, csak a DLC-ket hagyta ki, annak is érdekes lehet ez az ingyenes lehetőség.