Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 38 éves színész Kevin McCarthyval beszélgetett.

  GettyImages-1405513450
  Fotó: Don Arnold / Getty Images Hungary

  Kicsivel több, mint egy hét múlva már a mozik vásznán vetítik a Thor: Szerelem és mennydörgést, a premier előtt azonban Chris Hemsworth még elárult néhány érdekességet – például, hogy gyerekei is szerepet kaptak a legújabb Marvel-moziban.

  Mint kiderült, ikerfiai közül az egyikük, illetve kislánya, India is feltűnik a Szerelem és mennydörgésben, ez azonban még nem minden. A rendező, Taika Waititi, valamint Christian Bale és Natalie Portman gyerkőcei is szerepet kaptak a filmben, vélhetően valamilyen mellékszerepben.

  Az interjú egy részét alább nézheti vissza: 

 • A Vogue olaszországi kiadásának címlapján ezúttal Zendaya szerepel, akiről mámorító fotósorozatot készített a magazin.

  zendaya
  Fotó: Instagram / vogueitalia

  A gyönyörű színésznő egy különleges, de tematikájában azért láthatóan az Eufóriára hajazó fotózáson vett részt a Vogue jóvoltából, amelynek végeredményeit most megosztotta Instagram oldalán.

  Ahogy a sorozatban, úgy ezúttal is látványos, színes és mélyrózsaszín, könnyekre emlékeztető sminket is varázsolt az olasz divatmagazin csapata az Emmy-díjas sztárnak, aki a ruhákat is sűrűn cserélgette a közzétett képek láttán.

 • A napokban került fel a Disney+ kinálatába Sam Raimi filmje, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, ahol Benedict Cumberbatch többszörösen is visszatért, mint a Marvel-filmek kedvenc varázslója. A film audiokommentára közben Michael Waldron, a film forgatókönyv írója elárulta, hogy eredetileg egy sokkal sötétebb befejezést terveztek az MCU első horrorjának is kikiáltott mozifilmnek.

  Strangegonosz
  Fotó: youtube

  Aki még nem látta a filmet, innentől kezdve spoilerek jönnek.

  A film egy pontján, Strange találkozik egy másik univerzumbeli másával, aki gyakorlatilag a varázsló gonosz verziója (Sinister Strange néven fut - a szerk.) , ráadásul  birtokában van annak a könyvnek, ami megfertőzte Wanda elméjét is.

  A két Strange harcolni kezd, ami a gonosz verzió halálával végződik, az életben maradt varázsló pedig igy már hozzáfér a sötét varázslatokat tartalmazó könyvhöz, aminek segítségével le is tudja győzni a Skarlátboszorkányt.

  Igen ám, de ehhez át kellett vennie az uralmat a saját univerzumában eltemetett, másik verziója felett, Wong pedig meg is jegyzi, hogy mivel Strange használta a könyvet, biztos, hogy lesz valami negatív következménye a dolognak. Nos, az eredeti verzióban végül annyi történik, hogy Strange kap egy harmadik szemet, ráadásul valószínűleg azt, amit gonosz verziója is megvillantott korábban, majd a semmiből felbukkanó Charlize Theron karakterével eltűnik egy portálon és gördül is a stáblista.

  Waldron szerint felmerült, hogy a film úgy végződjön, hogy a halottnak hitt gonosz Strange testet cserélt a fő univerzumban élő verziójával, aki időközben csapdába is esett, a stáblista előtt pedig felcsendült volna Vincent Price ikonikus nevetése Michael Jackson Thriller című videóklipjéből, miközben Sinister Strange felfedi magát a közönség előtt.

 • Megvillantott kockáit az argentin labdarúgó.

  GettyImages-1344007051
  Fotó: Matthias Hangst / Getty Images Hungary

  A Paris Saint-Germain argentin klasszisa épp a múlt héten ünnepelte 35. születésnapját, így nem csoda, hogy jelenleg is valahol a világ másik felén élvezi a napsütést. Messit a napokban egy jacht fedélzetén kapták lencsevégre, a képeken pedig természetesen félmeztelenül pózol, a női rajongók legnagyobb örömére. Íme: