Jusztin
13 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha azt hitte, minden olyan témát hallott már, amiben felmerülhet Harry herceg neve, téved. A Daily Mail ugyanis felkeresett egy plasztikai sebészt, aki elmondta: a fiatalabbik herceg számára ugyan még nincs késő, de ha nem kezelteti magát, 50 éves korára megkopaszodik – a vizualizált jelenségről a lap képet is fabrikált, ide kattintva lehet megnézni.

  Ami Vilmost illeti, haja megritkulásának kezdetén sokan egy hatalmas brit tragédiaként hivatkoztak az egykor még dús frizurájú hercegre. A lap által megkérdezett dr. Asim Shahmalak szerint számára már nincs visszaút, öccse viszont még menthető, ami a királyi hajkoronát illeti. Mindezt azzal indokolta, hogy a két testvér láthatólag ugyanúgy örökölte apjától a kopaszodásért felelős gént, ám Vilmos esetében ez jóval erősebb, ő ugyanis 26 évesen már annyi hajat veszített, mint a most 36 éves Harry. A doktor mellékesen hozzátette, hogy szerinte azóta gyorsult fel az ifjabbik herceg kopaszodása, hogy Meghan Markle oldalán elhagyta az udvart.

 • Miközben éppen nálunk forgat Kevin Hart, ismét magyarázkodni kényszerült. Legutóbb 2018-ban volt erre példa, amikor a múltbéli homofób Twitter-bejegyzései és stand-up-fellépései előkerültek, emiatt pedig elállt az Oscar-gála műsorának vezetésétől. 

  GettyImages-1155536028
  Fotó: Fairfax Media / Getty Images Hungary

  A humorista a hétvégén a The Sunday Timesnak nyilatkozott a eltörléskultúráról (cancel culture), az interjúban pedig kijelentette, hogy nem foglalkozik ezzel, és időt sem tölt azzal, hogy azon aggódjon, hogy őt is eltörlik. Már a cikk címében is így nyilatkozott magáról:

  Ezt szerényen mondom, de olyan tehetséges vagyok, mint a f***. Nagyon jó vagyok abban, amit csinálok.

  Most viszont nagyon úgy tűnik, megunta azt, hogy folyamatosan azzal vádolják, hogy már nem vicces. Ezért úgy döntött, hogy a Twitter-oldalán sorolja fel, mit ért el eddig a show-bizniszben a humorának köszönhetően. 

  Posztjában arról ír, hogy évek óta ő a legnagyobb bevételt hozó humorista a szórakoztatóiparban, ez pedig azokra a filmekre is igaz, amelyekben szerepel. Valamint neki az is sikerült, hogy népszerűségét az üzleti életben is sikeresen kamatoztassa. Mondanivalóját még több poszton keresztül folytatta, de a lényeg az, hogy

  őt az utálói viszik előre az életben.

  (Forrás: EtOnline)

 • GettyImages-1231739244
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  15 hónapja először térhet vissza az élő közönség a stúdióba Stephen Colbert műsorába. Ezért a műsorvezető kénytelen nadrágot húzni, aminek annyira örül, hogy még duettet is énekel a ruhadarabbal. Olyan csodálatos szövegekkel, mint

  Azt hiszed, a műsor megbukhat, 

  ha nem takarom el a cuccomat. 

  Ezek után még egy táncos számot is előadnak. Amikor pedig végre felkerülne a nadrág, kiderül, hogy 

  sajnos már nem lehet begombolni. 

  A nagyszerű produkciót itt lehet megtekinteni:

 • GettyImages-1232949232
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

  Tavaly májusban Elon Musk a Twitteren jelentette be, hogy eladja teljes, 100 millió dolláros ingatlanportfólióját, hogy a Mars-küldetésére koncentrálhasson. 

  És bár hű maradt a szavához, és legtöbb ingatlanát, köztük Gene Wilder volt otthonát is eladta, egy bizonyos rezidenciához egy kicsit jobban ragaszkodott. 

  A San Franciscótól délre található kastély, amelyet Musk a „különleges helyeként” emleget, kezdetben nem kelt el, amikor először piacra dobta a 9 hálószobás, 9,5 fürdőszobás rezidenciát. Úgyhogy novemberben úgy döntött, visszaáll az eladástól. 

  Most viszont újra el szándékozik adni a közel 11 milliárd forint értékű házat. Mivel az otthont közvetlenül a tulajdonostól lehet megvásárolni, ez azt jelenti, hogy ha valakit érdekelne az 1500 négyzetméteres ingatlan, annak közvetlenül Muskot kell keresnie. 

  (via: New York Post)