Orbán
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokfelé bevett szokás, hogy a mobilgyártók akár más márkák készülékeit is beszámítják a vételárba, és Szingapúrban most elég jó ajánlatokat tettek közzé: egy tavaly őszi Huawei Mate 20 Pro akár 755 dollárt is érhet, ha valaki Samsung Galaxy S10 mobilt venne. A tíz beszámítható modellből öt Huawei.

  Ennél csak az Apple iPhone X-ért adnak többet, 845 dollárt.

  tradeup.png
 • Egy francia falu polgármestere különös módszerrel harcol a népességcsökkenés ellen: úgy döntött, Viagrát fog osztogatni ingyen a településén.

  Jean Debouzy, Montereau település vezetője abban bízik, hogy a program sikeres lesz, és a helyi iskolát sem kell bezárni, ahol jelenleg mindössze 30 gyereket oktatnak.

  "Egy falu gyerekeknek nélkül halálra van ítélve. A pirulákat a 18 és 40 éves kor közötti pároknak adjuk majd oda, hogy esélyt teremtsünk a megtermékenyítésre és megmentsük az iskolánkat" – nyilatkozta a polgármester. (Gizmodo)

 • Szombat hajnalban azzal a hírrel várt a mobil, hogy holnap választások lesznek, és az értesítésre kattintva az "eu election how to vote #Hungary" keresőszavak találati listája jelent meg - valószínűleg azért, mert angol nyelvűre van állítva az Android és a Google-szolgáltatások kezelőfelülete.

  20190525 091255

  Ezen a listán hamis híreket ugyan nem találtunk, de ahhoz jóval korábban kellett volna felkelni, hogy egy itt élő külföldi nálunk tudja leadni a voksát.

 • Erre mondanának azt sokan, hogy ezt nem láttam jönni. Andreas Gabalier osztrák slágerénekes legújabb számának nem más a társelőadója, mint Arnold Schwarzenegger. Persze annyira azért nem meglepő ez az együttműködés, hiszen a dal róla szól,  ráadásul az énekes és a színész/producer/kormányzó már tíz éve ismeri egymást, sőt mondhatni barátok.  

  Gabalier szerint Arnold Schwarzenegger idejét nem sajnálva, óriási türelemmel dolgozott a közös dalon, mert szerette volna, ha az a lehető legjobban sikerül. És hogy milyen lett a végeredmény? Tessék meghallgatni: