Tibor
2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1179644780
  Fotó: Mike Marsland / Getty Images Hungary

  Hayley Hasselhoff lesz az első plus size modell, aki európai Playboy címlapján szerepel. 

  Nagy megtiszteltetés számomra és jó üzenet a teltebb nőknek, hogy ők is lehetnek kívánatosak. 

  Hayley Hasselhoff a német kiadás májusi számában lesz látható. A fotókat pedig Párizsban készítették. Egy kis üröm az örömben, hogy mivel nem találtak a méretében fehérneműt, ezért a sajátjait kellett viselnie.

  (via: New York Post)

 • A könyvtárosok világnapját 2011 óta rendezik meg az American Library Association (Amerikai Könyvtárak Szövetsége – ALA) és az International Federation of Library Associations and Institutions (Könyvtári Egyesületek és Intézmények Nemzetközi Szövetsége – IFLA) kezdeményezésére. Célja, hogy felhívja a figyelmet a könyvtárak és könyvtárosok nyújtotta értékekre.

  Idén sajnos zárt könyvtárakkal emlékezünk meg az évfordulóról, így csak üresen tudjuk megmutatni a Magyarország egyik legrégebbi könyvgyűjteményének helyt adó Egyetemi Könyvtár olvasótermét. A könyvgyűjtemény története önmagában is figyelemre méltó, érdemes erről bővebben is olvasni - ha már könyvben és könyvtárban nem, legalább a Wikipedián. Reméljük, mielőbb nyitnak a könyvtárak is!

 • Kiscicák estek bele a csatornába a XXII. kerületben. Az állatvédők nem tudtak hozzájuk férni, ezért kérték a tűzoltók segítségét. Ők a helyszínen felemelték a csatorna fedőt, így meg tudták fogni a kismacskákat. 

  A felvételen látszik, hogy két kis vörös került elő a csatornából, onnan pedig egyenesen az állatvédők hordozójába tették őket. Azonkívül, hogy onnan pislogtak ijedten, látszólag egyiküknek sem esett baja.

 • Hanem a havas Karancs látszik Mátraszentlászló közeléből fotózva

  2021. április 14-én.