Miklós
-5 °C
-2 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Illetve angyalkákat és egy hóembert is keresnek a sátoraljaújhelyi rendőrök, írja a Police.hu.

  Csütörtök hajnalban ugyanis az egyik sátoraljaújhelyi mezőgazdasági üzlet udvaráról ismeretlen tettesek (vagy a Grincs) elloptak öt darab 3D-s fényfigurát. A túszul ejtett darabok között volt 

  • Egy 2 méteres hóember
  • Két trombitáló 2 méteres angyalfigura
  • Két darab másfél méteres szarvas, az egyik álló, a másik ugró pózban.
  3D-s fénybábuk
  Fotó: Police.hu

  A rendőrség azt kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatos bármilyen információval rendelkezik, segítse a rendőrök munkáját, hogy a figurák visszajuthassanak a bolt elé. 

 • A kérdésre a választ a NAVA mai bejegyzése jóvoltából tudjuk meg:

  A kedves kis jelenetből nem túl meglepő dolgok derülnek ki: Frakk nagyon szereti a virslit, a töpörtyűt, a szalámit, a kenőmájast, és Lukréciáék mindig kavarnak valamit, de aztán pórul járnak. 

  frakk1.png
 • Az amerikai képviselőház demokrata elnöke, Nancy Pelosi épp sétált volna el a sajtótájékoztatóról, amikor egy újságíró nekiszegezte a kérdést: 

  Gyűlöli-e az amerikai elnököt?

  Pelosi erre felindultan visszafordult, és vehemensen kikérte magának a "vádaskodást". Majd elkezdte mondani, hogy ő katolikus neveltetésben részesült, így aztán nem is utál senkit a világon.

  Majd visszasétált a mikrofonokhoz, és azt mondta, semmi köze sincs a gyűlölethez annak, hogy arra kérte az igazságügyi bizottság elnökét, állítsák össze azokat a vádpontokat, amik alapján a teljes képviselőházban szavazásra lehetne bocsátani az alkotmányos felelősségre vonási eljárást (impeachment) Donald Trump amerikai elnökkel szemben.

  Az elnök gyáva, amikor arról van szó, hogy segíteni kéne azoknak a gyerekeknek, akik félnek a fegyveres erőszaktól. Tagadja, hogy klímavészhelyzet lenne. De ezek mind a választásról szólnak. A mostani helyzet az Egyesült Államok alapjairól szól, és a tényekről, amik az elnök esküszegéséről szól. Katolikus emberként kikérem magamnak, hogy a gyűlölet szót használja egy hozzám intézett mondatában. Én mindig imádkozom az elnökért

  - mondta Pelosi. 

 • Megpofozott egy pumát, majd megpróbálta szétfeszíteni az állkapcsát egy dél-kaliforniai nő csütörtökön, hogy kimentse törpe schnauzerét, amire a hátsó kertben támadt rá az állat – de igyekezetei ellenére a kutya sajnos nem élte túl, tájékoztatta a KNBC-TV-t a rendőrség. A nő enyhébb sérüléseket szenvedett, amikor szembeszállt a pumával, amit nemcsak megpofozott, de bele is könyökölt. Adam Darough rendőrparancsnok az egyik lapnak azt mondta, hogy a puma a hátsó kertben kezdte elfogyasztani az állatot, de aztán gyorsan elmenekült vele a hegyekbe.

  Szerdán egy másik kutyát is elkapott egy puma a környéken, Simi Valleynél, és mivel a környéken többen jelezték, hogy pumákat láttak, a Ventura megyei seriff hivatala helikopterekkel és más segítőkkel a keresésükre indult, ám végül semmit nem találtak. A település a környező hegységek szomszédságában fekszik, ezért állandó veszélynek van kitéve a  hegyek vadvilága miatt, írja a The Guardian.