Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem riad vissza a kétkezi munkától.

  Egy ideje már a bútorrestaurálásban is örömét leli Marsi Anikó, felújított munkáinak pedig csodájára járnak az emberek. A Tények műsorvezetőnője már azzal is sokakat meglepett, amikor tavaly bejelentette: lakásfelújítással szeretne foglalkozni, de nem a megszokott módon. Mint mondta, nincs ellenére a kétkezi munka, és újrahasznosítható, mások által már kidobott anyagokat használna, de a parkettázást és a burkolást is bevállalná. 

  „Néha magamra nézek, és azt gondolom: az Úristen engem férfinak teremtett, csak félúton meggondolta magát. Azt gondolom egyébként, hogy

  a mai emancipált világban már teljesen felborult, hogy mi női és mi férfi munka. Szerintem például varrni pont olyan bonyolult, mint kivakolni egy házat. Gondolkodni kell hozzájuk, de mindkét nem képes mindkettőre.

  Persze, ha nagyon kemény fizikai kihívásról van szó, mondjuk egy hatalmas szekrényt becipelni, akkor örülök, hogy nő vagyok és hátraléphetek, és hagyhatom, hogy a nagy fiaim és a párom, Gábor intézkedjen. A párkapcsolatunkban sem tartjuk magunkat az ősi hagyományhoz, hogy a férfi elmegy vadászni, a nő pedig otthon megfőzi a zsákmányt. Gábor például utál mosogatni, de nem azért, mert férfiként úgy érzi, hogy neki azt nem kell. Egyszerűen nem szereti, így azt én végzem. Én pedig a portörlést utálom, a vasalást pedig még annál is jobban! Úgyhogy ezeket meg Gábor intézni” – fogalmazott a Borsnak Marsi, aki egy csupán nőkből álló lakásfelújító csapatot szeretne verbuválni. Női villanyszerelőt és kőművest már talált.

  Ha szeretné látni, hogyan néz ki Marsi Anikó felújított cipősszekrénye, amelyre a saját szelfijét is rádekupázsolta, kattintson ide.

 • A naptárdíva az egykori walesi hercegné nagy tisztelője.

  Mint arról beszámoltunk, előző héten nyílt meg Budapesten a 24. Madame Tussauds, ahol számos külföldi sztár és hazai híresség viaszszobra tekinthető meg. Az itthoni megnyitó kapcsán Kiszel Tünde is megosztott egy emléket a londoni panoptikumban tett látogatásáról, ahol az egykori walesi hercegné, Diana szobrával pózolt, akinek nagy csodálója.

  Nagyon szeretem Diana hercegnét, és sajnálom, hogy már csak így fotózkodhatok vele

  – mondta az Instagram-videóban a naptárdíva, aki ezután meg is simította a hercegné viaszmásának arcát.

 • Elképesztő felvételeket oszt meg a sarkkutató.

  Fotó: TikTok
  Fotó: TikTok

  Az amerikai Matty Jordan tavaly november óta él az antarktiszi az Amundsen-Scott déli-sarki kutatóállomáson. Hétköznapjairól megosztott videói pedig rendkívül népszerűek lettek a TikTokon – írja Ladbible.

   Jordan rendszeresen szokott megosztani felvételeket a kutatóállomásról, legutóbbi videójában pedig azt mutatta meg, mi történik, ha megpróbál magának kitölteni egy pohár kólát a -57 fokos hidegben. Jól látható, hogy már az öntés pillanatában megfagyott az üdítőital. Szomjat oltani semmiképpen sem lesz alkalmas, de jégnyalókának még kiváló lehet.

  @mattykjordan I tried to pour a can of coca cola in Antarctica. It was -57°c and it turns out im having frozen coke instead. #antarctica #antarctic #coke #cocacola #cola #cocacolachallenge #slushy #slushie ♬ original sound - Matty Jordan | Antarctica
 • Lehetetlen megnézni a videót mosolygás nélkül.

  kutyó
  Fotó: instagram

  Imádni való videó kering a neten három kiskutyáról, akik egy veteményesben játszanak egymással.

  A vidáman ugrándozó juhászebek ráadásul a sűrű növényzetben csak fel-feltűnve pont úgy festenek, mint a habokat szelő delfinek, így nem is csoda, hogy mindenki jót derül a felvételen – többen azt írták, még delfinhangokat is képzeltek a jelenethez.