Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • jjtptoi1kd5xyn4qg53r.png

  Ez itt egy szép kiállítású könyv a New York Times-tól , amiben a lap Star Warsról szóló cikkeit szedték össze és illusztrálták nagyon szépen, nagy méretben, keménytáblás kötésben. 80 dollár az ára, ezt még ki lehet bírni, de a szállítási költség és a vám miatt 50 rongy alatt nem áll meg sajnos. Innen rendelhető.

 • 10497181 1456911524568814 5090284409381429469 o
  Fotó: San Mateo County Sheriff's Office

  Elég hihetetlen, de amíg másoknak a bőröndjét is hatszor lemérik, addig a 66 éves  Marilyn Hartmannak sikerült többször is belógnia repterekre iratok és érvényes repjegy nélkül. 

  A nő 2014 óta kísért különböző reptereken. A legtöbb esetben a hajával takarja el az arcát, és nála nagyobb termetű utasok közé vegyül. Eddig négyszer kapták el a rendőrök, azonban mostanra fogyott el a bírók türelme, és letöltendő börtönbüntetés is veszélyezteti a nőt, miután volt, nyomkövetővel a lábán is felosont gépekre.

  Míg a bíró szerint a nő feltűnési viszketegségben szenved, és rácsok mögé kellene zárni, hogy leálljon, a chicago-i O'Hare reptér biztonságát felügyelő szerv a nő oldalára állt, mert szerintük az utasok egyetlen esetben sem voltak veszélynek kitéve. Emellett persze arról is beszéltek, hogy meg fogják erősíteni a védelmi rendszerüket. 

   (via New York Times)

 • És a dolog szépsége, hogy ezt minden nap kirakhatnánk, aszerint, hogy aznap épp támogatja vagy nem támogatja az illegális bevándorlást Soros György.

  Január 17-én Pintér Sándor belügyminiszter szerint például nem támogatta.

  Január 18-án Lázár János szerint itt lenne az ideje, hogy befejezze.

 • Az itthon Playback párbaj címmel az RTL Spike-on és RTL II-n futtatott Lip Sync Battle eredeti verziója egy élő adással jelentkezett nemrég, nagyobb színpaddal, nagyobb produkciókkal, meg hát sokkal jobb előadásokkal, mit a mienk. Neil Patrick Harris Michael Jackson volt így:

  Hailee Stenfieéd meg így: