Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Először is: te jó ég!

  Másodszor: nagyon csúnya dupla nullát ért el a macsek, hisz nem elég, hogy nem kapta el a madarat, de még csobban tis egy parádésat. De az ugrás szép volt.

  (Via)

 • https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-i

  Mert. Ez. Nagyon. Menő.

  Nem ez az első legóba öntött Falcon, és nem is az utolsó: volt már egy 7500 darabos és egy 1400 darabos kiadás is, de ez az első, amin a Falcon eredeti festése szerepel, sőt, az orrán látható két "állkapocs" közötti rész sem üres, mint az eddigi filmekben. Jóhogy, ez az eredeti állapota, mielőtt Han lelakta volna! Ha minden igaz, 170 dollárba kerül majd, azaz 55 000 forintból itthon is megáll.

 • Meglepte, hogy Karácsony Gergely lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje? Csodálkozott, hogy Soros György valójában nem is indul a választásokon? Akkor még nem hallotta az idei kampány legnagyobb meglepetését, nevezetesen azt, hogy Kelemen Anna bejelentette, elindul a választásokon, ha 5000 ember lájkolja az erről szóló Facebook posztját. A bejelentés egész pontosan így szól

  Hölgyeim és Uraim!

  Erre a képre szerda éjfélig 5000 likeot ha kapok,elindulok az országgyűlési választásokon! Hogy hol és melyik párt szineiben,csütörtökön kihirdetem! Mottóm: “A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!”

   A bejegyzésen eddig 1400 lájk van, úgyhogy még messze vagyunk attól, hogy kderüljön, az egykori modell, pornószínésznő és celeb vajon melyik párt kampányát erősítené, bár szerda éjfélig még van idő. 

 • Ennyi a hír (12 milliárdos beruházás, 350 új munkahelyet teremt a környéken, amúgy). Én pedig a képet először meglátva hangosan nyerítettem egyet. Ritkán alkot a kép és a hozzá tartozó eredeti cím ilyen tökéletes összhatást.

  Teljesen úgy néz ki, mintha tömegsírt ásnának, nem?