Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nehéz elhinni, de Lenny Kravitz lánya, Zoë Kravitz tegnap lett 33 éves.

  GettyImages-1208654137
  Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

  Az apa-lánya páros nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, Zoë pedig egyre komolyabb szerepekben mutathatja meg színészi tehetségét. Az 57 éves énekes egy sok évvel ezelőtt készült, nosztalgikus fotóval emlékezett meg lánya születésnapjáról.

  Boldog születésnapot, Zoë. Még sok várat építhetünk együtt. Végtelenül szeretlek

  — írta az Instagram-posztban.

  De nemcsak ő, hanem a színésznő jó barátnője, egyben a Hatalmas kis hazugságok másik szereplője, Reese Witherspoon is Instagramon köszöntötte fel őt, az alábbi közös képpel:

 • A sorozat egyik főszereplője, Lee Jung-jae, aki a Squid Game című sorozatban Gi-hun karakterét alakította, már évtizedek óta elismert híresség Dél-Koreában, a külföldi rajongók azonban csak a friss szériában találkozhattak vele. A színész ezúttal Stephen Colbert műsorában vendégeskedett és osztotta meg gondolatait többek között a sorozat sikeréről, mögöttes jelentéstartalmáról, és a váratlanul jött világhírnévről is.

  A műsorvezető először azt szerette volna megtudni, mit gondol a színész a Squid Game-ben látható, sokak számára erőszakos és meghökkentő jelenetekről.

  Úgy gondolom, a siker kulcsa az volt, hogy a nézők azonosulni tudtak a történettel. Amikor pedig az erőszak mértékét nézzük, ami megjelenik a sorozatban, az egyben magában hordozza az emberiesség igényének helyreállítását, ami elveszett ebben a versengő társadalomban

  – fejtette ki véleményét a dél-koreai színész. Ezt követően a világméretű hírnév felé terelődött a beszélgetés, amikor is Colbert elővett egy olyan fotót, amelyen a színész Leonardo DiCaprióval látható. 

  Alig tudtam elhinni. Elmondta nekem, hogy látta a sorozatot, és hogy nagyon tetszett neki. Szerencsésnek nevezett, hogy a részese lehettem, és a benne nyújtott alakításomat méltatta. Szóval hihetetlen volt

  – avatott be Jung-jae a közös szelfi készítésének körülményeibe. 

  A beszélgetést itt lehet megtekinteni:

 • Az amerikai elnök a Massachusetts állambeli Nantucketben tett látogatása alkalmával keltett nagy feltűnést, de nem beszédével, hanem meglepően jóképű titkosszolgálati ügynökével.

  scrnli 2021- 12- 02- 12-56-16.png

  A fiatal férfi sötét napszemüveget viselt, így nem látszik teljesen az arca, de megjelenése így is elég volt ahhoz, hogy a női felhasználók teljesen odáig legyenek érte TikTokon.

  A jóképű férfiról több videó is készült, így minden szögből megcsodálhatják rajongói.

  (Forrás: Indy100)

 • Büntetőfékezés? Hagyjuk már! - mondja egy kigyúrt, tetkós férfi az anyósülésen kuporodó csivavának. Az apró ebnek úgy mesél, mintha csak egy legenda lenne a büntetőfékezés, és nem volna az valós félelme az autósok egy részének. Végül a karjaiban megpihenő cukiságbombával, a háttérben egy Dodge RAM 1500-al kéri számon a nézőt:

  Büntetőfékezel, hazudozol? Ez vagy te! Ezelőtt fékezzél!

  — mondja egy kacsintás kíséretében, miközben a kamera közelebbről is bemutatja a közel 2,5 tonnás monstrumot.

  A büntetőfékezés utoljára Berki Krisztián ügyében kapott nagyobb nyilvánosságot, amikor egy busz előtt fékezett le celeb. Állítása szerint csupán egy kanyarodás miatt fékezett le, és a másik sofőr volt agresszív. Tettéért két év börtönre ítélték idén nyáron, amit négy évre felfüggesztettek. A