2024. június 30. 18:00
Anglia 2
Szlovákia 1
Arena AufSchalke Nyolcaddöntő
2024. június 30. 21:00
Spanyolország
Georgia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Számára idegesítő szabályokkal szembesült a szállodában.

    Spontán utazhatnék fogta el a Kőgazdag Fiatalok – Rich Kids Hungary és a Bachelor – A Nagy Ő című műsorok korábbi szereplőjét, Dulin Mettát, aki úgy döntött, néhány napot Horvátországban tölt. A realitysztár igazi világutazó hírében áll; fapados repülőn például sosem utazik, de az nincs ellenére, hogy a saját autóval tegyen meg nagyobb távokat. Horvátországba is a saját járművel ment, mert szüksége volt egy kis környezetváltozásra, ám nem mindennel volt elégedett.

    Reggel felkeltem, kinéztem az ablakon és pont borús volt az idő itt Tihanyban. Megnéztem az időjárás-térképen, hogy nem is olyan messze jó idő van, így autóba szálltam és elindultam

     – indokolta a Ripostnak a szőkeség, aki kiakadt azon, hogy a szálláshelyen este fél kilenc után már nem lehetett használni a medencét.

    „Nem szeretem a korlátokat, így azt sem szeretem, amikor a szálloda szabályzata megmondja, hogy este nyolc harminc után nem medencézhetek. De az igazságot megvallva nem is nagyon lett volna kedvem este medencézni, mert azért későn már lehűl az idő. Kicsit azért furcsálltam, mert Dubajban sokkal hosszabb nyitvatartási idővel működnek a medencék” – magyarázta Dulin Metta, aki a tengerben sem szívesen csobban, bár ott este is lehetett volna.

  • Már gyerekként is az ő pilótasapkáját hordta, mostanra neki is lett saját.

    Képernyőfotó 2024-06-29 - 20.55.55.png
    Fotó: instagram

    Ilyen az igazi elhivatottság! Mackenzie Rennhack már gyerekként tudta, mi szeretne lenni, ha felnő:

    pilóta, mint az édesapja.

    Tervét olyan komolyan vette, hogy már általános iskolásként az ő uniformisához tartozó sapkáját hordta, később pedig, amikor részt vett élete első, rövid tesztrepülésén, nem is maradt benne több kérdés a dolog kapcsán.

    Egyetemi tanulmányait aztán ebben az irányban folytatta, a kemény munka pedig kifizetődött, nemrég valóra vált a fiatal lány álma, és először repülhetett együtt első tisztként apukájával. A boldog pillanatban ráadásul egész családja, édesanyja, bátyja és vőlegénye is osztozott, hiszen ők is a Soutwest légitársaság járatán ültek, sőt, képeket is közölt róluk a cég Instagram oldala.

    „A legfurcsább dolog az volt, hogy kitaláljam, hogyan hívjalak. Kapitány, Mike vagy apa” –idézte Mackenzie dilemmáját a 24.hu.

  • A Város Kedvence elismerésben részesült nemrég Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színésze, aki videóüzenetben köszönte meg a díjat.

    „Az, hogy engem szeretnek, az éltető erő. Meg lehet nézni, hogy ki megy színésznek, általában ott lelkileg van egyfajta hiánypótlás. Persze most leginkább magamról beszélek, de a kollégáimat is ismerve, van valami ki szeretethiány, valami megmutatási vágy” – kezdte Járai, hozzátéve, micsoda űrt tölt ki az életében a színház.

    „Nekem teljesen egyértelműen maradt egy kis hiány abból, hogy nem mindig figyeltek rám a szüleim úgy, ahogy… Gyerekkorom óta mindig színházasat játszottam, és ez nem változott egyébként, csak az, hogy most már profi körülmények között csinálom ezt. Most már nem kell nekem kihoznom a pokrócot a szobából, és feltekerni az almafára, hanem megteszik ezt mások, mondjuk, a díszítők”  – idézte a színész szavait a Story .

  • Kissé fáradtan indult neki a reggel.

    Már javában zajlik a Megasztár hetedik évadának válogatója, az énekes-jelöltek tömegével jelennek meg a Bálna épületében, ahol a zsűri, azaz Rúzsa Magdi, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi, Marsalkó Dávid és Marics Peti előtt kívánnak bizonyítani. A tehetségkutató műsorvezetője, Till Attila ennek kapcsán egy rövid videóval jelentkezett az Instagram-oldalán.

    A tévés betekintést engedett a kulisszák mögé: megmutatta az egyszerre öltözőként, sminkes állomásként, ebédlőként és a megbeszélések helyszínéül szolgáló közösségi teret, ahol a forgatásra szedik rendbe magukat.

    Olyan vagyok, mint egy éjjeli őr. Körülnézek az objektumban

    – fűzte a videóhoz.