Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekes volt felesége és unokája is nemrég díjat nyert Cannes-ban.

    Ritkán áll kamerák elé Kozsó volt felesége, Kádár Mónika, most azonban az énekessel közös lányával és unokájával adott interjút az RTL-nek. A 14 éves Mia most először mutatkozott be a nyilvánosság előtt, de láthatóan egy percig sem volt zavarban, vidáman mesélte, hogy hobbijai közé tartozik többek között a rajzolás, az ékszerkészítés, a horgolás és a videóvágás is – utóbbival nemrég díjat is nyert Cannes-ban, a nemzetközi mobiltelefonos filmfesztiválon, egy ük- és dédszüleiről forgatott kisfilmmel, de szintén itt díjazták videóklipes kategóriában Kádárt is.

    Édesanyja, az íróként tevékenykedő Amanda szerint ahogy lánya, úgy ő is szüleitől örökölte művészi tehetségét.

    „Azt gondolom, hogy híres szülők gyermekeként mindig nehezebb érvényesülni, én is tapasztaltam ezt a problémát, és mindig az volt a célom, hogy saját, önerőből tudjak érvényesülni. Akár a médiában, akár az életemben, és ez, úgy gondolom, sikerült is” –mesélte a fiatal szerző, akinek regényei Magyarország mellett az Egyesült Államokban is megjelentek már, emellett saját podcastműsort is vezet. Lányával nem sokszor találkozott még édesapja, de amikor igen, szintén közösen alkottak, rajzoltak. 

    „Időnként megjelent, és ugyanúgy el is tűnt, konkrétan úgy nem vette ki a részét, mint édesapa, és nem is kértük a segítségét semmiben sem” – válaszolta volt felesége a kérdésre, hogy mennyire volt jelen Kozsó a családi életükben.

  • Mostanra megtanulta elfogadni magát és a bőrét.

    meszaroslilii
    Fotó: Instagram

    Bizonyára sokat hallunk még a jövőben Mészáros Liliről, aki az ország új topmodellje lett vasárnap este.

    A Next Top Model Hungary győztese nemrég arról beszélt, jövőbeli tervei között szerepel, hogy lead két kilót, majd külföldön szeretne karriert építeni, ahová online munkát végző párja is elkísérné őt.

    Eddig csak egyszer utaztam a határon túlra modellútra, Isztambulba, tehát még nincs sok tapasztalatom külföldön. A nagy álmom az, hogy Milánóban kapjak munkát

    – mesélte a 26 éves lány, aki elárulta azt is, korábban nem volt teljesen megbékélve arcával, problémás bőre miatt már-már kényszeresen sminkelte magát.

    „Úgy éreztem, muszáj elfednem magamat, és egyfajta maszk mögé bújnom. Hosszú évekig így ment ez, majd az elmúlt két-három évben rájöttem: nem normális, ha ennyire nem érzem magam komfortosan smink nélkül. Szégyelltem az arcomat, ami egy olyan intenzív és negatív érzés volt, hogy rájöttem, muszáj dolgoznom ezen. Ez nagyon hosszú folyamat volt, de mára sikerült eljutnom odáig, hogy már könnyedén megy, hogy smink nélkül jelenjek meg valahol. Ez a folyamat mentálisan is nagyon erőssé tett” – osztotta meg motiváló gondolatait a modell a hot! magazinnal.

    (Blikk)

  • Mint mondja, az első három hét brutális volt.

    Osváth Zsolt csaknem négy hónappal ezelőtt, egyik napról a másikra döntött úgy, hogy életmódot vált, ám nem feltétlen az egészsége motiválta fogyni akarásra, hanem az, hogy elégedett legyen azzal, amit a tükörben lát. A tartalomgyártó és étterem-tulajdonos a heti két edzést ötre emelte, és szigorú diétára fogta magát, aminek meg is lett az eredménye: mostanra 17 kilót sikerült leadnia.

    Az első három hét brutál volt. Minden este kajával álmodtam. Korábban egész nap zabáltam. Mi több, a társasági események, baráti összejövetelek nekem abból álltak, hol és mit eszünk… Kezdetben ki sem mertem tenni a lábam otthonról, nehogy kísértésbe essek. Csak az edzőteremig mentem, illetve az éttermeinkbe dolgozni, de oda is csak úgy, hogy nem léptem át a konyha küszöbét

    – nyilatkozta a Best magazinnak a ValóVilág egykori játékosa, hozzátéve, a nemrég nyitott lángosozójában is meg tudja állni, hogy egy fél lángosnál többet ne egyen. Célja, hogy további hat kilót adjon még le.

    „Nem tagadom, nagyon jólesik, hogy észreveszik a változást, hogy 17 kilóval kevesebb vagyok. Ezért is csinálom! Szívesen mondanám, hogy az egészségem miatt vágtam bele, meg hogy rendben legyen a vérnyomásom, esetleg hogy sokáig élhessek, de én csak jól akarok kinézni. […] 

    Belül én mindig egy kövér fiú maradok, és az is lehet, hogy leszek is még kövér, de most még élvezem, hogy nem lihegek, ha fel kell mennem gyalog a negyedikre, hogy látszanak kockák a hasamon, és hogy ismét szeretek öltözködni

    – mondta Osváth, akinek szavait a 24.hu idézte.

  • Eléggé a szívére vette a dolgot.

    Az elmúlt néhány napban pár lesifotó kapcsán kelt szárnyra a hír, miszerint Lady Gaga, azaz Stefani Germanotta babát várhat, miután többen úgy látták, pocakja gömbölyödni kezdett. A rajongók ezt azon felvételek alapján vették biztosra, amelyek a múlt hét végén, az énekesnő húgának, Natalinak az esküvőjén készültek.

    A Csillag születik és A Gucci-ház színésznőjéről nem most pletykálták először, hogy terhes, talán ezért is érezte szükségesnek, hogy pontot tegyen a találgatások végére.

    Nem vagyok terhes – csak rosszul vagyok, sírok az edzőteremben

    – közölte egy TikTok-videóban Lady Gaga, valamelyest Taylor Swift Down Bad című dalából is idézve.

    @ladygaga

    register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

    ♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

    Az énekesnő aztán, aki évek óta Michael Polansky üzletemberrel alkot egy párt, a korábban Twitterként ismert X-en is le akarta zárnia témát azzal, hogy kiírta: nem terhes.

    (via Daily Mail)