Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Frankie Clark négy alkalommal rontotta el a saját lánykérését ilyen-olyan húzással.

  Kedvese, Andy ugyanis többször is megpróbálta megkérni a 27 éves nő kezét, aki egyszer sikeresen elrontotta a pillanatot azzal, hogy viccelődni kezdett. A következő alkalommal szilveszterkor került volna elő a gyűrű, ám Frankie úgy döntött, hogy hamar lefekszik, mert másnap egy éneklős fellépése volt. Andy úgy döntött, vár, ám az előadás után is le lett fújva a dolog, mondván, a bejelentés „ellopná előle a rivaldafényt”. A férfi kitartó volt, végül csak sikerült megkérnie a kezét, amire Frankie igent mondott.

 • Szerelem volt első látásra Luke Ellis és Steff White között, akiket rendszerint anya és fiának gondolnak az emberek. A 25 éves férfi és az 54 éves asszony azonban oda-vissza vannak egymásért.

  A 30 év korkülönbség egyikőjüket sem zavarja, Luke meg is kérte szerelme kezét 6 hónap után, aki imádja, hogy vőlegénye régivágású a kora ellenére. Az egyébként négy gyermekes anyuka bevallotta, hogy amikor meglátta Luke-ot az első randin, azt gondolta, hogy megnyerte a főnyereményt, a férfival pedig igazi lelkitársak.

 • GettyImages-1139476915
  Fotó: Lars Baron / Getty Images Hungary

  David Beckham valóra váltotta legidősebb rajongója régi álmát azzal, hogy megható üzenetet küldött neki az idősek otthonába. A 47 éves volt angol válogatott labdarúgó azzal lepte meg a 102 éves Mona Hurry-t, hogy egy személyre szóló videóüzenetben köszönte meg neki, hogy figyelemmel kísérte a sportkarrierjét.

  A második világháborús kódfejtő Mona Hurrynél a sztár életnagyságú kartonfigurája is elengedhetetlen kellék a cambridge-i idősek otthonában. A nő egész pályafutása alatt figyelemmel kísérte a játékost, és szerdán Beckham kapcsolatba lépett vele, hogy köszönetet mondjon mindezért. Az idősek otthona már az előző nap David Beckham-köszöntő partit rendezett az idős hölgy számára, ahol focis süteményekkel és Beckham-maszkokkal ünnepeltek. Ezt követően Mona megkapta élete nagy meglepetését: egy személyes köszönő üzenetet magától a futball klasszistól.

 • Már egészen biztos, hogy folytatást kap a The Last of Us, azonban a showrunner, Craig Mazin szerint lehet ezúttal nem egy évad alatt mesélik el a történetet.

  joel
  Fotó: Instagram

  Neil Druckmann, a játék készítője, és a sorozat executive producere a bejelentést követően Twitteren erősítette meg, hogy a második évad a The Last of Us Part II című játék eseményeit fogja adaptálni, ami nem egy egyszerű feladat.

  Craig Mazin időközben elhintette, hogy már azon dolgoznak, miként vigyék képernyőre a történetet, ami meglehetősen nagy falat lesz, ugyanis egy sokkal összetettebb, komplikáltabb sztoriról van szó, amiben több van, mint egy évad.

   A The Last Of Us első évadának harmadik epizódja már megtekinthető az HBO Max-on.