Lujza
-2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Taylor Swift eléggé berágott a Netflix legújabb sorozatára a Ginny és Georgiára. Ez az a széria, amit az új Szívek szállodájaként próbálnak eladni, habár messze más a nívója. Míg a régi sorozat kiemelte az erős független nőket, addig ebben úgy néz ki, nem annyira fontos a női összetartás. 

  Az egyik jelenetben a két címszereplő (ők egyébként anya-lánya párost játszanak) veszekedése közben hangzik el a következő vitriolos mondat: 

  Mit érdekel téged? Gyorsabban váltogatod a fiúidat, mint Taylor Swift. 

  Emellett már az énekesnő sem tudott elmenni és Twitteren üzent a Netflixnek.

  Hello, Ginny és Georgia, 2010 pont most telefonált és kéri vissza a mélyen szexista poénjait. Mi lenne, ha leállnánk azzal, hogy lenézzük a keményen dolgozó nőket, úgy definiálva őket mintha ez a ló***r vicces lenne. 

  Ugyanitt, Netflix a Miss Americana után ez a szett nem annyira cuki rajtad. 

  Boldog Női Történeti hónapot, azt hiszem. 

  A Miss Americana egyébként a Taylor Swiftről szóló dokumentumfilm, ami tavaly jelent meg a szolgáltató kínálatában, így egy kicsit még fájóbb a beszólás. 

   Az énekesnő rajongói pedig úgy reagáltak a történtekre, hogy bojkottálják a sorozatot, amivel szerencsére nem sokról maradnak le.

 • Idén online hirdették meg az Anyuka Szépe versenyt, ahol mintegy hétszáz jelentkezőből választották ki azt a két legszebb anyukát, akik képviselhetik Magyarországot a nemzetközi versenyeken. 

  Azért is kettőt, mert 2021-ben két világverseny lesz, szinte egy időben. Az egyik Dubajban, a másik pedig Szingapúrban. Így mind a két megmérettetésre tudunk magyar anyukát küldeni

  – mondta Bartalovics Ildikó versenyigazgató. 

  csákótünde.PNG
  Fotó: Dori Zorán / Anyuka Szépe

  A két győztes sokban hasonlít egymásra: egyforma magasak, 40 év körüliek, és mindketten meglehetősen férfias szakmában dolgoznak. Csákó Tünde egy autóalkatrész-üzlet vezetője, amit nemrég elhunyt férje után kellett átvennie. 

  Három lányom van, akik nemrég elvesztették az édesapjukat. Miattuk is fontosnak éreztem, hogy tovább tudjam vinni a férjem munkásságát. A szépségverseny pedig amolyan figyelemelterelés volt

  – mesélte arról, miért indult a versenyen. 

  szabómelinda.PNG
  Fotó: Dori Zorán / Anyuka Szépe

  A másik győztes Szabó Melinda lett, aki a rendőrségnél dolgozik. 

  Férfiak között dolgozok, annyira nem foglalkozok a divattal. Annyira izgultam, hogy mikor ki kellett menni a színpadra Biankával közösen, akkor nem is én fogtam az ő kezét, hanem inkább ő az enyémet. Kapaszkodó volt a lányom

  – árulta el izgalmát, amely végül alaptalannak bizonyult.

 • cica-udito.png
  Fotó: YouTube / RM Videos

  Úgy tűnik, háziállataink sem tétlenkedtek, és arra használták a karanténban töltött időt, hogy szintet lépjenek az evolúcióban. 

  Itt van például ez a cica, aki a szívószál használatát próbálja nagy erőkkel elsajátítani. 

  Jövő héten talán már késsel-villával étkező sertésekről tudósítunk.

 • Ozzy
  Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

  A legendás 72 éves rock énekes, Ozzy Osbourne a tegnapi nap folyamán tette ki a közös képét kiskutyájával a Facebook oldalára.

  Dog Day Afternoon

  Közzétette: Ozzy Osbourne – 2021. február 28., vasárnap

  Sokszor halljuk azt, hogy amilyen a gazda, olyan a kutya is. Itt az ékes példája ennek a mondatnak, hiszen konkrétan Ozzy és a kis apró kutyusa, olyan, mint két tojás. Ha vicsorogni kell, akkor vicsorog, ha bájosnak kell lenni, akkor bájos.