Zsófia
16 °C
22 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mióta Facebook létezik, nemhogy a szülinapjukra, de még a macskájuk ivartalanítására is eventet csinálnak az emberek. A meghívásokra érkező tipikus kommentekből csinált most péntekre nemlétező eseményt a Nincs elég bajom enélkül is? nevű Facebook-csoport. Az esemény címe 

  Sajnos nem tudok menni, azon a hétvégén nem leszek Budapesten :(

  A csoport még egy szavazást is csinált a legidiótább kifogásokra, jelenleg a nemvágom még majd írok vezet, de voksolhatunk több mint 30 válaszra, köztük a macskámnak húgyúti fertőzése van, nem tudok ott lenni, sajnálom vagy talán majd egy másik alkalommal, amikor nem érek rá opcióra is.

  Az oldalon azonban nem csak szavazni lehet, hanem kommentelni is, ha van jobb kifogásod annál, hogy

    én kómában leszek, de ti érezzétek jól magatokat, és persze pótoljuk ofc!,

  akkor ne fogd vissza magad!

 • A Netflixen most éppen Paper Tiger című műsorával arató bostoni komikus, aki a rém dühös fehér embert alakítja már évek óta, és szól be mindenkinek a nőktől a szülőkön át a feminista férfiakig ("mert hát, mégis, mi a tököm az?") idén januárban járt Budapesten és adott telt házas műsort a Kongresszusi központban, ami annyira jól sikerült, hogy pár napja Jimmy Kimmelnél is mesélt arról, mennyire meglepte, hogy a magyar közönség olyan jól vette a poénjait. Itt van egy kis ízelítő abból, milyen Burr munka közben: