Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A családjával is beszélt előtte.

  dr-varga-eszter-adatlap image 8c58c98dcfead16a5c7d2f6bbfed
  Fotó: RTL

  Dr. Varga Eszter a Cápák között hatodik évadában csatlakozott befektetőként az RTL-es produkció már meglévő csapatához. A hazánkban 2019-ben bemutatott üzleti-show lényege, hogy a műsor „Cápái” olyan sikeres üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az üzletasszony a Karizma című podcastben elárulta, hogy sikerének záloga a családja.

  A férjem maximálisan támogató, az első évad után azt mondta, szerinte még egyet biztosan kellene csinálnom, ha már belefogtam ebbe. Ő végig követte folyamatot, ahogy hosszú időn keresztül töprengtem belevágjak-e ebbe vagy sem

  idézi a Story Vargát, aki nemcsak a párja, hanem négy gyermeke beleegyezését is kérte, mielőtt belevágott volna az egészbe.

  Mint kiderült, amikor még hírzárlat volt azzal kapcsolatban, hogy ő lesz az egyik új Cápa, komoly feladat volt a kislányát visszatartani, hogy ne szólja el magát.

  „Megkönnyebbültem, amikor kijött a sajtóközlemény, mert akkor már elmondhatta. Két kamaszgyerekem van, 14 és 12 évesek, valamint van két nevelt fiam, ők 26 és 24 évesek. Az első adás alkalmával ott voltak, beültek a székembe, de most már nem igazán foglalkoznak vele. Az, hogy anya cápa, az élet része, egyáltalán nem érdekes számukra” – mondta az üzletasszony, hozzátéve: semmiben nem változott gyerekei élete, mióta beült az üzleti műsorba.

 • Hetekig így aludt, mert ezt tanácsolta neki az orvosa.

  Rókusfalvy Lili a világon majdhogynem bármit képes lett volna megtenni azért, hogy ne kelljen abbahagynia a táncot. A Dal és a Csináljuk a fesztivált!  műsorvezetőnője eredetileg táncművésznek készült: ötéves korától táncolt, s a mesterei is tehetségesnek tartották, ráadásul 1999-ben az akkori táncospárjával megnyerték az Európa-bajnokságot is nyert latin-amerikai táncokból. A sok terhelés azonban nem tett jót a csípőjének.

  Rókusfalvy Pál lánya mindent megtett a gyógyulásért, orvosi utasításra még egy egészen bizarr gyógymódot is kipróbált.

  „Ehhez az eredményhez rengeteget kellett dolgoznom középiskolásként. Amíg a többiek tanultak az iskolában, én reggel 8-tól délután 3-ig a balettrúdnál álltam. Csípőficammal születtem, növésben voltam, ez a terhelés nem tett jót a csípőmnek, 18-19 éves koromra úgy tönkrement, olyan fájdalmaim voltak, hogy nem folytathattam a táncot.

  A szüleim a világon minden orvoshoz elvittek, emlékszem, Szegedre egy professzorhoz is, aki azt mondta, éjszakára tegyek szilvalekvárral megkent káposztalevelet a csípőmre, dunsztoljam be folpack fóliával, az majd segít. Heteken át így aludtam, mert hittem benne. Persze hogy nem segített. Felhagytam a tánccal, az életemnek nem volt túl sok mélypontja, hál' istennek, de ez az volt

  mesélte a Best Podcastban, melynek teljes epizódja ide kattintva érhető el.

 • Sosem titkolta, hogy hiú.

  Egészségének megőrzése mellett a külsejére is nagy hangsúlyt fektet Hargitai Bea, aki nem titkoltan hiú embernek tartja magát. A Mutasd a hangod! állandó szereplője szerint egy nőnek kortól függetlenül fontos, hogy csinosnak lássa saját magát. Azt pedig, hogy az egykori topmodellt meg szokták nézni a férfiak az utcán, férje, David Stogel sem bánja.

  „Számomra fontos a külső és az egészségem megőrzése. Nagyon szeretek enni, de hétköznap visszafogom magam, és rendszeresen sportolok, így próbálom megtartani az alakomat. Persze tudom, hogy 40 évesen már nem leszek olyan, mint 20 évesen, nem is az a célom.

  Sosem titkoltam, hogy hiú vagyok, és szeretek jól kinézni. Szerintem egy nőnek fontos, hogy bármennyi idős, csinosnak lássa saját magát. A férjem sem bánja, ha mások megnéznek. Nem féltékenykedik, mert egészséges önbizalma van. Jó a házasságunk

  – szögezte le a Meglepetés magazinnak a 40 éves híresség, aki nemrég azt is elárulta, hogy akkor kényszerült rá igazán a főzésre, amikor Csehországba költözött, az ottani ételekkel ugyanis nincs kibékülve.