Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 2023-as londoni Fashion Awardson tűnt fel.

  Ha valahol megjelenik, mindenki rá figyel, Palvin Barbi azonban ezúttal egy fokkal többet tett azért, hogy ez mindenképp így legyen.

  A 30 éves modell egy fekete ruhában állt vörös szőnyegre, minek földig érő szoknyája azon felül, hogy meseszépen csillogott, nem sok extrát tartogatott, a felső rész azonban már annál inkább. 

  Palvin ugyanis egy hálós anyagből készített felsőt választott, ami pont annyira látszott át, hogy az még ízléses legyen, a tekinteteket azonban így is magára vonzotta.

 • Szerinte ez a két dolog az, amit nem lehet pénzzel megvásárolni.

  Hétfő este birtokukba vették a tévéképernyőket a Város Királynői, az RTL-en ugyanis elstartolt a Real Housewives of Budapest. Ahogy azt kritikánkban említettük, az első rész bőven tartalmazott drámát, és aranyköpésekből sem volt hiány, megtudtuk például, 

  hogy Micheller Mónika szerint egy nő annyit ér, amennyit költenek rá,

  de Apró Anna, a Cápák Között korábbi cápája sem fogta vissza magát. Mint mondta, korábban mindig azt a választ kapta, hogy ha kényelmesen akar utazni, oldja meg, hogy legyen pénze magángépekre, amire Apró az adásban stílusosan csak annyit felelt, hogy „hát, most már van”.

  Emellett azonban megnyílt azzal kapcsolatban is, hogy bizony vannak olyan dolgok az életében, amiket nem tud pénzért megvenni.

  Van két dolog, amit ugye nem lehet megvenni pénzen. Az egyik a gyermek, a másik pedig egy igaz férfi szerelme, mert megkéri a kezed, örök hűséget fogad számodra, és addig éltek, míg meg nem haltok. Ezt eddig nem tudtam se kikényszeríteni, se megvásárolni, se elérni. A Csipkerózsika jut eszembe, hogy félálomban vársz, várakozol addig, amíg meg nem öregszel, hogy majd lesz valami. Nem tudom sajnos magamat teherbe ejteni, se megkérni a saját kezem, úgyhogy várnom kell

  – fogalmazott Apró, hozzátéve, hogy egyáltalán nem örül ennek a helyzetnek.

 • Ezt is elérte.

  Az Oscar-díj ugyan még várat magára, a Hollywood Walk of Fame azonban már kevésbé – jövő héten ugyanis a 36 éves Zac Efron csillagot kap a sétányon; az övé lesz a 2767.

  Nagy örömmel tisztelgünk Zac Efron színész előtt, aki karrierjét a Disney öregdiákjaként kezdte, számos nagyszerű szerepet játszva azonban újra feltalálta magát. Hatalmas öröm, hogy ezzel a rendkívül népszerű és tehetséges színésszel fejezzük be a 2023-as átadásokat

  – nyilatkozta Ana Martinez, a Hollywood Walk of Fame producere. Az átadóra december 11-én, hétfőn kerül sor.

 • Úgy véli, a színésznő elleste az egyik trükkjét.

  Berki Mazsi vasárnap este a helyszínről követte figyelemmel a Sztárbox második elődöntőjét, a legnagyobb izgalommal pedig Dobos Evelin és Nyári Dia meccsét nézte végig, hiszen akkor dőlt el, melyikükkel fog ringbe szállni a döntőben. A meccset Dobos nyerte, akinek mozdulatait Berki ki is elemezte az edzőjével.

  Az egygyermekes édesanya ennek alapján azt üzente leendő ellenfelének: kösse még fel kicsit a gatyáját jövő vasárnapra.

  Azt látom, hogy minél több időt töltünk a ringben, annál jobbak tudunk lenni a következő mérkőzésen. És azt is látom egyébként, hogy Evelin elleste az egyik trükkömet. Volt egy, amikor oldalra kiugrott, és oldalról horgokat ütött. Nagyon ügyes a lábmunkája, de igazából az edzőmmel már most kielemeztük a mérkőzést, úgyhogy azt javaslom, hogy még egy kicsit kösse fel jövő vasárnapra a gatyáját

  – mondta mosolyogva Berki.