Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Shane Tusup foggal körömmel próbálja visszaszerezni Szabó Zsófit, aki továbbra sem hajlandó megbocsájtani az edzőnek.

  shane
  Fotó: Instagram

  Mint arról azIndex is beszámolt korábban, a lánykérés után nem sokkal, szakított Shane Tusup és Szabó Zsófi, akik Instagramon jelentették be, hogy külön utakon folytatják az életüket, aminek oka az amerikai edző viselkedése volt. Zsófi végül kiadta az útját az állítólag agresszívan viselkedő Shanenek, ám itt még nem ért véget a történet.

   A Blikk nemrég arról számolt be, hogy egy, a Zsófihoz közel álló személy szerint, Shane a szakitás óta mindent megpróbál azért, hogy visszakapja Zsófit: virágokkal és mindenféle ajándékokkal igyekszik megbocsájtást nyerni, ám a műsorvezető határozottan eldöntötte, hogy nem lesz köztük semmi.

 • Az immár 63 éve Barbie-babákat gyártó Mattel az elfogadás és a tolerancia jegyében újabb kollekciót fog a piacra dobni. 

  00572517 000001
  Fotó: Mattel via Bestimage

  A márka első hallókészülékkel rendelkező Barbie-jának megjelenésétől kezdve a pigmenthiányos bőrbetegséggel küzdő Ken babáig minden megtalálható a képek tanúbizonysága szerint. A 2022-es termékcsaládban fellelhető lesz még tolószékes, illetve művégtaggal rendelkező figura is. Ezekkel a cég arra szeretné ösztönözni a gyerekeket, hogy olyan babákkal játszanak, amelyek nem hasonlítanak rájuk, hogy ezzel segítsenek nekik megérteni a befogadás fontosságát.  

  Barbie testalkatán is változások történtek a cég elmondása szerint. A kisebb mellkastól kezdve a teltebb testalkatú, valamint a karcsú és kevésbé izmos férfi babákig az új játékok célja, hogy jobban reprezentálják a különböző testalkattal rendelkező személyeket.

  via (cnn)

 • Mint azt mi is megírtuk, a népszerű amerikai énekesnőről rövidesen kendőzetlen betekintéstű dokumentumfilmet készít a Netflix. 

  GettyImages-1293960067
  Fotó: Pool / Getty Images Hungary

  A filmstúdiók amúgy is kedvenc témája az elmúlt években feldolgozni a szórakoztatóipar legkülönfélébb szereplőinek változatos és néhol hajmeresztő életútjait. Érthetően a popszakma egyik legismertebb előadónője sem maradhatott ki a sorból, bár ezúttal látszólag nem csak JLo életének botrányokkal teli időszakát fogják körbejárni.

  A kedvcsináló ígérete szerint megismerhetjük az anyát, a nőt, a szeretőt, és betekintést nyerhetünk a hírnévvel járó nehézségek világába is.

  Hafltime (Félidő) címmel érkező alkotás június 14-től lesz megtekinthető a streamingszolgáltató kínálatában.