Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Őszintén beszélt a félelmeiről.

  Nacsa Olivér egy kevésbé ismert tényt osztott meg magáról a Meglepetés magazinban. Mint kiderült, a humorista annyira fél az elektronikus tárgyak által kibocsátott sugárzástól, hogy addig forgatja azokat, amíg el nem éri azt a szöget, amelyben azok már nem árthatnak az egészségének.

  Ha meglátok egy mobilt vagy távirányítót, akkor azonnal a megfelelő szögbe kezdem forgatni, hogy a belőle áramló sugárzás még véletlenül se legyen káros hatással az egészségemre.

  – magyarázta a lapnak Nacsa, aki egyébként tériszonnyal is küzd, méghozzá olyannyira, hogy „a járdaszegélyről is retteg lenézni”.

 • A minap ünnepli 117. születésnapját María Branyas Morera kaliforniai születésű spanyol állampolgár, akit 2023 januárjában hitelesítettek a világ legidősebb emberének. – írja a The Sun.

  Képernyőfelvétel (276).png
  Fotó: Guinness World Records

  Morera 1907. március 4-én született az Egyesült Államokban, de nyolcéves korában visszaköltözött családjával Spanyolországba, hogy Katalóniában telepedjenek le. Azóta is a régióban él, és az elmúlt 23 évben ugyanabban az idősek otthonában lakik.

  1931-ben hozzáment feleségül Joan Moret katalán orvoshoz, akivel három gyermekük született, majd a házaspár 11 unokának és 13 dédunokának örülhetett. Az idős hölgy túlélte a két világháborút, a spanyol polgárháborút, az 1918-as spanyolnátha járványt, és a 2020-as koronavírus világjárványt. 

  A Guinness oldalán Morera azt is elárulta, mikben látja a hosszú élet titkát. Mint mondta, a rend, a nyugalom, a jó viszony a családdal-barátokkal, a kapcsolat a természettel, az érzelmi stabilitás, az aggodalomtól és megbánástól mentes élet, a pozitivitás és a mérgező emberektől való tartózkodás mind hozzásegítette a szép korához.

  Azt hiszem, a hosszú élethez szerencse is kell. Szerencse és jó genetika

  – tette hozzá.

 • Kereknek érzi az életét vele.

  Sokak nagy meglepetésére a legnagyobb biztonságot, megnyugvást és stabilitást nem egy férfi, hanem egy kutya nyújtja Stana Alexandra számára. A táncosnő mindennapjait már négy éve aranyozza be Noir névre hallgató mopsza, akire igazi családtagként tekint.

  Stana nemrég őszintén beszélt arról, hogy 2024-ben inkább a szinglik táborát erősíti,  s csak saját magára koncentrál. Már a Meggyes Dáviddal való kapcsolatát is lezárta, melyről tavaly decemberben derült ki, hogy zátonyra futott. Gondjaikat az okozhatta, hogy az üzletemberrel nem ugyanazok voltak az elképzeléseik arról, mit szeretnének a kapcsolatuktól. Meggyes azóta már mással boldog, s bár Stanát is hírbe hozták Marics Petivel, akivel Dancing with the Stars második helyéig menetelt, ám a VALMAR énekesével csak nagyon közeli barátságot ápolnak.

  Noir az én szőrös kisbabám. Jelenleg ő a férfi az életemben a maga kis négy évével. Az egyik legfontosabb lény számomra. Igyekszem a lehető legtöbb időt vele tölteni, sokat sétálunk, kirándulunk. Szoktam rá morogni, ha rosszat csinál. Ugatni is szoktam, de azt nem veszi komolyan. És beszélgetek is vele. Szóval sokat bolondozunk

  – árulta el a Storynak Stana, aki csak azt sajnálja, hogy kedvence nem tarthat vele a munkába.

  „Sajnos, a táncterembe nem tudom behozni, mert bár egy igazán nyugodt, békés kis mopsz, ha játék van, teljesen bepörög. Amikor táncolok, azt gondolja, hogy vele játszom, és harapdálja a bokám. Úgyhogy ha dolgozom, akkor anyukám és az egyik kedves barátnőm a kutyaszittere” – mondta a táncművész, aki a TV2 Zsákbamacska című műsorában  Marics Peti és Pető Brúnó oldalán segíti majd a játékot.

 • Mint azt az indexen is megírtuk, december elején derült ki, hogy Vadon Jani befejezi a rádiózást, ezért új műsorvezető veszi át helyét a Rádió 1 reggeli műsorában. A Balázsék című rádióműsor a hallgatókra bízta a döntést, akik szavazhattak arról, ki legyen Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri új műsorvezetőtársa.

  alekosz feri
  Fotó: Papajcsik Péter / Kaszás Tamás/ Index

  A műsorvezető-jelöltek között az egykori ValóVilág-győztes Alekosz is helyett kapott, amolyan poén-faktorként, akinek győzelmére persze elenyésző esélyt látott Sebestyén és Rákóczi. Utóbbi viszont az Ágai YouTube-csatornán futó Mutasd magad! című műsorban elárulta, hogy elméletileg a görög botrányhős is nyerhetett volna, de akkor nélküle folytatódott volna tovább a műsor.

  Magát a döntést nem kellett meghamisítanunk, de nem is akartuk. Volt nekünk a nyolc, – jó Alekosszal együtt kilenc – emberről egy véleményünk. Mindenkit nagyon szerettünk, vagyis én Alekoszt nem annyira. Egyébként, amikor leültünk valakivel dolgozni, akkor éreztük, hogy miként rezegtünk együtt és Ráskó Eszterrel stimmeltünk a legjobban. A szavazatok elsöprő többségét is ő kapta.

  idézi a Bors Rákóczit, aki szerint egy szerencsés csillagállás volt, hogy nem kellett azon gondolkodniuk, hogy belenyúljanak az eredménybe, ugyanis végül Ráskó Eszterrel egészültek ki.

  „Alekosz egyébként nem csinált klasszikusan ugyanolyan adást, mint a másik nyolc ember. Ahogy szoktuk mondani, ő kis mennyiségben egy gyógyszer, tehát tíz-tizenöt percre jó, bár akkor is nagyon sokan megőrülnek tőle.

  Szerintem egy tudatosan polgárpukkasztó hapsi, aki néha zseniálisan, néha kevésbé zseniálisan tolja ezt a szerepet. Részünkről volt ebben egy kis trollkodás. Persze, ha a hallgatók őt választották volna, akkor őt is kapják. Én jeleztem, hogyha ez így lesz, akkor én nem jönnék.

  Szerencsére nem kellett szembenéznünk ezzel az üggyel. Valójában fel sem merült bennünk, hogy mi van ha... Bíztunk a hallgatóinkban” – vallotta be a rádiós.