Auguszta
-3 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A hét végi UFC-minigálán maxi meglepetés született, amikor a veterán pehelysúlyú, Ricardo Lamas már az első menetben kifeküdt a jó mérleggel álló, de komolyabb skalpokkal nem rendelkező Josh Emmett ballal elengedett horgától:

  Az alacsonyabb súlycsoportok specialistájának számító Alpha Male istállóból érkező Emmett érezte, hogy az ütés nagyon ráfeküdt Lamas állkapcsára, ezért nem is fárasztotta magát azzal, hogy a biztonság kedvéért a földön is rámenjen még pár ütéssel (az MMA-ban ezt nevezik walk away ko-nak). Mondjuk, ehhez a KO-hoz Lamas iskolás hibája is kellett, ugyanis a mindig kockázatos combrúgás közben a jobb keze ahelyett, hogy a fejét védte volna, valahol a csípőjénél lengedezett. 

 • Legalábbis olvasóinknak rettentően hiányoznának, ha dobnák őket az F1-ből. Pénteki cikkünkben szavazásra bocsátottuk a kérdés, miután a fejeseknél felmerült, hogy eljárt felettük az idő, így a gridgörlök megszüntetésén gondolkoznak.

  Önök viszont kiálltak mellettük, kis túlzással szinte egyhangúan: a szavazás hétfő reggeli lezártakor 9411 voks állt amellett, hogy maradjanak, és csak 1318 amellett, hogy már nem kellenek.

 • Ha nyomasztja a karácsonyi bevásárlás utolsó köre, vagy az, hogy a függönyt még nem sikerült kimosni, pedig az anyósa valószínűleg megnézi majd (nem, nem nézi), nézegessen nyugtató hatású, hat hónapos bébipandát.

 • Egy angliai városban 50 fontra (18 ezer forintra) büntettek meg egy párt, akik kenyérrel etették a kacsákat, mert a rendőrök szerint ez szemetelésnek számít. 

  A 49 éves Sally Jones a Parkinson-kóros David Goodwint kísérte el kacsákat etetni, mert a 68 éves férfinek ez a kedvenc időtöltése. Azonban alig telt el 10 perc, máris megjelentek a rendőrök, akik szemetelés miatt megbüntették őket.

  Derby City városi tanácsa végül elengedte a büntetést. (Via)