Lujza
-2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Friderikusz Sándor műsorának legutóbbi vendége Istenes Bence és Csobot Adél volt. Az öregítéssel és elmaszkírozással operáló beszélgetős műsor első felében olyan dolgok merültek fel, mint hogy

  • ki áldoz fel többet az életéből a gyerekekért,
  • milyen nehézségeket élt meg a kapcsolatuk,
  • mit és miként látnak másként,
  • melyikük vágyik jobban arra, hogy csak kettesben legyenek.

  Kiderült, hogy az elmúlt időben több súrlódás volt Istenes Bence és Csobot Adél között. Adél egyértelműen kijelentette, hogy ő az, aki több áldozatot hoz a gyerekekért, hisz ott kezdődik a történet, hogy megszülte őket, a hétköznapokban pedig egyértelműen neki kell lemondani sok mindenről. Ezen a ponton Istenes Bence azért tett egy megjegyzést, visszakérdezett, hogy menyasszonya tényleg így gondolja-e? Ugyanígy kezelte azt is, amikor arról volt szó, hogy melyiküknek van szüksége arra, hogy csak kettesben legyenek. Itt Istenes mondta, hogy egyértelműen neki, de Csobot is jelezte, hogy ő is igényli ezt, de tény, hogy nem mondja annyiszor, mint vőlegénye. Itt hangzott el Istenestől, hogy „ha nem jut el hozzám az információ, azzal nem tudok mit kezdeni”.

  A németországi kétlaki élet megélése is nehézségeket okozott. Más volt az elképzelésük, illetve most sincsenek közös nevezőn ezen a téren. Istenes Bence szeretné, ha gyerekei megtapasztalnák azokat a pozitív dolgokat, amikben neki is része volt gyerekként. Az ottani mentalitás, a környezet, a légkör, az emberek viselkedése is feljött a magyar viszonyokkal szemben, de Csobot Adél úgy van ezzel, hogy ezek is fontos dolgok, de vannak ennél lényegesebb érvek is, ami miatt ő inkább Magyarországon maradna.

  Az adás további érdekességeit az alábbi cikkből lehet megismerni. Például azt, hogy Csobot Adél nem biztos benne, hogy 30 év múlva is együtt lesz Istenes Bencével. 

  Kapcsolódó

  Csobot Adél nem biztos benne, hogy Istenes Bencével 30 év múlva még együtt lesznek

  Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk történetében őszintén beszéltek kapcsolatukról.

 • Screen Shot 2021-03-01 at 15.46 - Index - Mindeközben - Amikor r

  A brit Frankie Sharp valószínűleg nem erre számított, amikor úgy döntött, hogy az egyik fast fashion márkától rendel egy ruhadarabot. A TikTokra feltöltött videójából ugyanis kiderül, hogy amikor kibontotta a csomagot, látta, hogy egy óriási pók mászik benne.

  Az esetet részletesen dokumentálta, így a videók 3. részéből kiderül, hogy a történet végül happy enddel zárult: leadta a nyolclábút egy helyi állatkereskedésben.

 • A koronavírus-járványhoz mindenki a maga módján, a lehetőségei szerint igyekezett alkalmazkodni, ám az ilyen időkben mindig vannak olyanok, akik olyan kreatív újdonságokat alkotnak, amelyek kisebb forradalmat idéznek elő saját szegmensükben. Ezek közé tartozott a magyar Maszkos Mikulás is tavaly, ami gyorsan népszerű lett Magyarországon, sőt külföldön is. Ezt az újító gondolkodásmódot a szakma is értékelte, és a járványügyi előírásokhoz alkalmazkodó ajándékosztó készítőjét díjjal jutalmazta. Így történhetett, hogy a lajosmizsei Rimóczi-Art Kft. nyerte el „Maszkos Mikulás”-sal a Magyar Édességgyártók Szövetsége Édesség Innovációs Díját – tájékoztat a Magyar Konyha online. A szövetség kiemelte, hogy a Maszkos Mikulás túlmutat azon a szemléleten, amely az élelmiszer-innovációt kizárólag a receptúrák változtatásával köti össze.

  A 2020-as évben a Magyar Édességgyártók Szövetsége Édesség Innovációs Díjának győztese, a Maszkos Mikulás
  A 2020-as évben a Magyar Édességgyártók Szövetsége Édesség Innovációs Díjának győztese, a Maszkos Mikulás
  Fotó: Újhelyi Sándor/a Rimóczi-Art Kft. engedélyével

  A szövetség azért alapította a díjat, hogy tagsága szavazatai alapján minden évben elismerje az előző esztendő során megjelent, innovációs szempontból kiemelkedő édességkészítői újítást.

  A szövetség indoklása szerint a vásárlók körében nagy népszerűséget szerzett, külföldi hírügynökségek figyelmét is felkeltő Maszkos Mikulás, akinek az arcát maszk takarja el, kiemelkedő példája annak, hogy az innováció, a termékfejlesztés nem állhat meg a jelenlegi helyzetben sem. 

 • Taylor Swift eléggé berágott a Netflix legújabb sorozatára, a Ginny és Georgiára. Ez az a széria, amit az új Szívek szállodájaként próbálnak eladni, habár messze más a nívója. Míg a régi sorozat kiemelte az erős, független nőket, addig ebben úgy néz ki, nem annyira fontos a női összetartás. 

  Az egyik jelenetben a két címszereplő (ők egyébként anya-lánya párost játszanak) veszekedése közben hangzik el a következő vitriolos mondat: 

  Mit érdekel téged? Gyorsabban váltogatod a fiúidat, mint Taylor Swift. 

  Emellett már az énekesnő sem tudott elmenni, és Twitteren üzent a Netflixnek.

  Hello, Ginny és Georgia, 2010 pont most telefonált, és kéri vissza a mélyen szexista poénjait. Mi lenne, ha leállnánk azzal, hogy lenézzük a keményen dolgozó nőket, úgy definiálva őket, mintha ez a ló***r vicces lenne. 

  Ugyanitt, Netflix, a Miss Americana után ez a szett nem annyira cuki rajtad. 

  Boldog női történeti hónapot, azt hiszem. 

  A Miss Americana egyébként a Taylor Swiftről szóló dokumentumfilm, ami tavaly jelent meg a szolgáltató kínálatában, így egy kicsit még fájóbb a beszólás. 

  Az énekesnő rajongói pedig úgy reagáltak a történtekre, hogy bojkottálják a sorozatot, amivel szerencsére nem sokról maradnak le.