Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ez még csak az előzetes, ám ha a filmes istenek is úgy akarják, a mozikban már az év végén, még karácsony előtt megnézhetjük a Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés vígjátékot.

    Az nem titok, hiszen már írtunk róla, hogy a film Kirády Attila producer ötletéből készült, a forgatókönyvet Goda Kriszta kreatív producer és Kormos Anett írta, operatőre Babos Tamás, Orosz Dénes rendezte – és Demjén Ferenc örökzöld slágereire épül. A főszerepben pedig színművészek (Törőcsik Franciska és Ember Márk) mellett a Valmar énekese, Marics Peti is látható.

    A film története – spoilerezés nélkül – az, hogy Lili (Varga-Járó Sára) szerelme tragikus elvesztése után begubózva éli napjait, ám szülei lakásában rábukkan anyja naplójára és egy köteg szerelmes levélre. Olvasásuk közben megelevenedik előtte a múlt, a kilencvenes évek elejének egyik felejthetetlen, balatoni nyara…

    A Nemzeti Filmintézet támogatásával, az MBH Bank és az IKO Műsorgyártó Magyarország Kft. társfinanszírozásában, illetve a TV2-vel mint médiapartnerrel együttműködésben készülő filmet 2024. december 12-én az InterCom mutatja be a hazai mozikban.

  • Szolid kis ajándék.

    Egy Gáspár Győző által szervezett, exkluzív luxuspartin ünnepelte 50. születésnapját Gáspár Bea. A Városligeti Caféban vasárnap mintegy 50 ember, köztük hazai sztárvendégek buliztak együtt a házaspárral, a hangulatról a No Mercy énekese, Marty Cintron gondoskodott.

    Igen, valóban itt volt a No Mercy Bea születésnapján, és nagyon jó bulit csinált. Minden jól sikerült, de ennél többet nem szeretnénk mondani 

    – erősítette meg az értesüléseket Gáspár Győző, aki állítólag már az év elején elkezdte szervezni az eseményt.

    A Blikk úgy tudja, a privát fellépés az utazási költségeken felül 6 millió forintba került, ám ez még a kisebbik kiadás volt az este kapcsán: a Romantic énekese egy 70 millió forintot érő fehér Bentley-vel is meglepte feleségét. A Continental GT típusú luxusjárgányról Gáspárék szomszédja egy fotót is eljuttatott a lapnak.

  • Egy producer tett rá megjegyzést, aztán döntött a műtét mellett.

    Christina Applegate-et korábban megvádolták azzal, nem is szklerózis multiplexe, hanem egy rossz plasztikai beavatkozás miatt változott meg annyira az arca. Ez azonban nagyon távol áll a valóságtól, a színésznő ugyanis bevallotta, mindössze egyszer fordult csak szépészeti specialistához, még évtizedekkel ezelőtt.

    „Egy tévéműsorban voltam, és az egyik nagyon híres producere a show-nak azt mondta, Hé, bajban vagyunk a szemed alatti megvilágítással. A szemed alatti táskák hatalmasak!” – idézte fel az 52 éves Applegate, aki máig haragszik a meg nem nevezett filmes szakemberre, amiért azt tanácsolta, távolíttassa el őket, és ezzel bogarat ültetett a fülébe a dolog kapcsán. 

    Tudjátok, mit csináltam? 27 évesen megejtettem az egyetlen plasztikai műtétem, amim valaha volt, hogy leszedessem őket. Belementem

    – mesélte az Egy rém rendes család sztárja.

    (24.hu)

  • Barátnője, Reni a villában tudta meg, hogy teherbe esett.

    vv12.png
    Fotó: instagram

    Vasárnap este VV Ádi győzelmével ért véget a ValóVilág 12. évada, ám a bronzérmes Geri egy cseppet sem szomorkodik, amiért lecsúszott a fődíjról. Erről őszintén mesélt a finálé után az RTL kameráinak.

    „Örülök nagyon ennek a harmadik helynek is, számítottam amúgy rá, hogy őszinte legyek, de én azt köszönöm, hogy mindent át tudtam élni, a legvégén estem ki, és ez az, ami feltölt” – kezdte a srác, aki azt várta talán a legjobban, hogy újra villabéli barátnőjével lehessen.

    „Beleszerettem Renibe, iszonyatosan, olyan érzéseket hozott ki belőlem, amik nem gondoltam volna, hogy bennem vannak. Azt érzem, hogy totálisan szerelmes vagyok, nagyon durván.” 

    Geri szerint kapcsolatuk nem csak folytatódni fog a kinti életben, de itt fog igazán kibontakozni a szerinte tökéletes Renivel. Előtte azonban még pár nehéz napjuk biztosan lesz, hiszen dűlőre kell jutniuk születendő gyermekük sorsával kapcsolatban, Reni ugyanis a villábanteherbe esett.

    „Várom már, hogy beszéljek anyáékkal elsősoroban, és Renivel. Biztosan a legjobb döntést fogjuk meghozni, egyelőre én sem szeretnék addig konkrétumot kijelenteni, amíg nem beszéltem velük” – árulta el a 21 éves, tévés karrierre vágyó fiatal.