Konstantin
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mégpedig az, hogy magasról tesz rájuk.

  A Cinemablend kérdezte Lawrence Kasdant, a Star Wars-univerzum veterán forgatókönyvíróját – ő írta már A Birodalom visszavágot és A Jedi visszatért is – arról, mit szól ahhoz, hogy sok rajongó szerint eleve elhibázott döntés volt pont Han Solo fiatalkoráról filmet írni. Kasdan pedig közölte:

  Megértem, de nem veszem komolyan az ilyesmit. Láttam én már mindkét oldalt. A Birodalom visszavág idejében még semmi ilyesmi nem volt, de az elmúlt években folyton megy a jósolgatás, miközben még senki nem látott semmit. Mindig azt gondolom: ha a film működik, akkor a film működik. Három perccel a kezdés után már senki nem emlékszik az ilyen kifogásokra, ha működik a film. Ha meg nem működik, akkor mindenki azt mondja: Látod? Mondtam, hogy tök béna lesz!

 • Billy Idol egyik leghíresebb számában, az 1982-es White Weddingben van egy olyan sor, hogy "it’s a nice day for a white wedding", ennek ellenére az énekesnek volt képe annyit írni a Twitteren Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről, hogy "Looks like a lovely day in UK for Harry and Meghan’s wedding #royalwedding", minden poénkodás nélkül.

  Ami elképesztő nagy vihart kavart, a 24 ezer like és a 4500 retweet mellett 5300-an beszéltek a posztjáról, a legtöbben persze arról, hogy 

  hogy is van ez?!

  Persze olyan is volt, aki meglátta a zseniális összeesküvést Idol punkos húzásában, mondván, ha benyögte volna az elvárt sort, akkor mindenki csak konstatálta volna, hogy jól van, nagypapi vicces kedvében van, így viszont sikerült elérnie, hogy egy csomóan Meghan Markle ruhája helyett róla beszéljenek.

  De azért ekkora társadalmi nyomásnak végül Billy Idol sem tudott ellenállni, és később csak kiposztolta az elvárt sort:

  (via NME