Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez volt a gyereknapi program.

  Egyhamar biztosan nem felejti el legutóbbi fellépését Varga Márk, azaz G.w.M, hároméves kisfia ugyanis színpadra lépett vele. A rapper egy megható bejegyzésben számolt be arról, hogy ifj. Varga Márkkal adott koncertet gyereknapon. 

  Mint kiderült, a sztárcsemete is vágyott arra, hogy közönség elé álljon.

  „Hol is kezdjem... Nagyon sokat adott a zene, sőt elmondhatatlan, hogy mennyit! Ma ismét egy olyan dolgot adott, amit nem fogok soha elfelejteni.

  A nagyobbik fiam, Márk – »kis G.w.M« ahogyan ma hívta a közönség – leadta az első buliját ma velem 3 évesen. Elmondhatatlan büszkeség, szerelem vagy nekem fiam. Imádtátok és ő is titeket! Nagy álma volt ez, hiába 3 éves, akkor is folyamatosan ezt mondogatta nekem, hogy lépjünk fel együtt.

  Nekünk ma így telt a gyereknap és biztos vagyok, hogy jobban nem telhetett volna nekünk és a közönségnek sem. Köszönöm istenem, hogy megélhettük ezt, a fiammal!!! Nektek is köszönöm, hogy ennyire szerettétek és biztattátok! Isten éltessen minden gyermeket!” – olvasható a rapper vasárnapi bejegyzésében, aki korábban azt is elárulta, hogy havonta akár 20 millió forintot is megkeres a haknikkal.

  A rímbetyár a hároméves Márkot immár nagyobbik fiaként emlegeti, családjuk ugyanis hamarosan új taggal bővül: feleségével, Kulcsár Edinával egy évvel Amara születése után egy kisfiút várnak. A rapper nemrég arról is beszélt, hogy ha születendő gyermeke is rapsztár akarna lenni, akkor támogatná ebben.

  G.w.M-nek két gyermeke született az előző kapcsolatából: Márk és Melanie. 

 • Mint ismert, vasárnap este került sor aValóVilágtizenkettedik évadának első párbajára . A villalakók az első kiválasztáson VV Dorkára pakolták a legtöbb jelet, aki néhány nappal később úgy döntött, hogy VV Noémit viszi magával párbajozni. A szőkeség kijelentette: azért esett Noémire a választása, mert aljasnak és hazugnak tartja őt, nem is jöttek ki valami jól, időről időre mindig odaszúrtak egymásnak valamit.

  A lányok ennek apropójából szombat este, azaz összecsapásuk előtti estén azt a feladatot kapták, hogy bokszolják le a köztük lévő feszültséget a ringben. Persze, nem szó szerint, jóllehet a bokszkesztyűt is fel kellett húzniuk, és bokszolók módjára is vonultak be a ringbe, ahová VV Kikidi és VV Dudu készítette fel őket. Noémi meg is jegyezte, hogy „amúgy egyszer szívesen kiütné Dorkát”...

  A villalakóknak egy szópárbaj keretein belül kellett összecsapniuk, míg Csaszi, Vera, Giada és Noémi voltak a bírók. Dorka az első menetben szinte szóhoz sem jutott, Noémi mindent a fejéhez vágott, ami csak eszébe jutott, és mire észhez tért, addigra vége lett a menetnek. Aztán a szőkeség felszívta magát, és csak ordítva kommunikált. Egymás arcába kiabálták sérelmeiket.

  Ordenáré szájkaratéjük olyannyira elfajult, hogy szinte egy hajszál választotta el a lányokat a cicaharctól.

  Hevesen vert a szívem, ideges voltam... nem szeretem az ilyen szituációkat

  – mondta Noémi, aki nagyon felhúzta magát szópárbaj közben. Végül őt is hirdették ki győztesnek. A lány később Reninek meg is jegyezte, hogy ha nem a villában zajlott volna le mindez, akkor biztosan megütötte volna Dorkát.

  Dorka és Noémi szópárbajáról ide kattintva érhető el az összefoglaló videó.

 • Egy indianai házaspár úgy véli, életük legjobb döntését hozták meg azzal, hogy befizettek egy világ körüli hajóútra.

  A 38 éves  Tiffany Baker és 40 éves férje, Mark arra vágytak, hogy ne kelljen engedélyt kérniük senkitől arra, hogy nyaralni mehessenek, ezért a munkahelyükön is felmondtak. Távmunkát vállaltak, amit a hajón is el tudnak majd végezni. Családjukkal s zabadabban szerettek volna élni, ezért adtak ki 70 ezer dollárt (24,7 millió forintot) egy öt hónapos világ körüli hajóútért, amelybe három lányukkal, a 9 éves  Giulettával, a 7 éves  Penelopéval és a 6 éves Deliával vágnak bele.

  Összesen 21 országban fordulnak majd meg, köztük Ausztráliában, Afrikában és Spanyolországban, s közben a három kislány taníttatásáról is gondoskodnak majd.

 • Hamarosan világra hozza negyedik gyermekét.

  „Beléptem a 3. trimeszterbe!” – újságolta el követőinek az Instagramon Kulcsár Edina, aki élete egyik legboldogabb időszakát éli, hiszen a negyedik gyermekét hordja a szíve alatt, ugyanakkor azt sem tagadja, bizony vannak nehézségei. Az egykori szépségkirálynő azért írt erről a közösségi oldalán, mert szerinte nem mindig csak a jót kell mutatni és kommunikálni. 

  Az üzletasszonynak ráadásul erőt ad, ha valaki olyannal találkozik, aki hasonló cipőben jár, mint ő.

  „Én szinte mindenben meg tudom találni a jót! Mindenki sikerének és jólétének tudok örülni. Még annak is, ha valakinek módjában áll folyamatosan utazni és márkásabbnál márkásabb dolgokra költeni. Engem ez is inspirál, hiszen általuk látható, hogy semmi sem lehetetlen. Ettől függetlenül sokszor nem ezek adnak plusz erőt a nehéz napokon, hanem az, ha tudok azonosulni másokkal, akik hasonló cipőben vannak mint én. Például akik gyűrik az anyukák sokszor kemény hétköznapjait! 3 gyermekem van. Kettő ovis, a legkisebb pedig most töltötte be az első életévét. Ráadásként hamarosan lesz ugye még egy babám, aki minden pillanatban emlékeztet az egyre erősödő mozgásával, hogy már nem sok idő, és ő is itt lesz.

  Imádok mindent úgy ahogy van és hálás vagyok mindenemért amim van, de ez még nem jelenti azt, hogy nem nehéz. Olyan sokszor elfáradok. Nem is feltétlenül testileg, mert szerencsémre, nagyon tudom magam tartani, de lelkileg hamarabb lemerülök. Ettől függetlenül egy anyuka nem mondhatja azt, hogy elfáradtam, még várandósan sem! Nem teheti meg, hogy ne ugorjon ki az ágyból hajnalok hajnalán, ha valamelyik gyermeke kiabál, hogy Anya... és ez a lista még jó hosszú lehetne!

  – fogalmaz Kulcsár Edina, hozzátéve, nem vállalt volna ennyi gyereket, ha nem lett volna tisztában azzal, hogy bírni fogja. Az egykori szépségkirálynő teljes bejegyzése ide kattintva érhető el.