Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Évekig tűrt a párjának, majd betelt a pohár.

    Képernyőfelvétel (956).png
    Fotó: TV2

    Ahogy arról korábban írtunk, Molnár Anikó új kapcsolata a 49. születésnapja előtt nem sokkal zátonyra futott. Az erotikus tartalomgyártó most a Tények Pluszban kitálalt titokzatos szerelméről. Évekig szenvedett az korábbi Nagy Ő a se veled, se nélküled-kapcsolatban, pedig volt barátja alázta, elárulta, megcsalta és kihasználta.

    Mint mondta, többet sírt az egykori párja mellett, mint az egész életében együttesen. Eközben a nyilvánosság erről mit sem tudott, hiszen Molnár nem fedte fel, hogy kapcsolatban élne. Évekig tűrt, sőt, küzdött, hogy megmentse a viharos szerelmi életüket.

    Bármit tettem a kapcsolatunkért, egyszerűen úgy éreztem, hogy kevés. És akkor annál többet és többet tettem, szinte már erőmön felül érte, saját magamat alárendelve

    Az OnlyFans-modell életében viszont eljött a felismerés: végleg pontot tett az egészségtelen párkapcsolata végére, és kiadta a férfi útját. Mindennek ellenére nem szomorkodik, a szőkeség továbbra is keresi élete párját.

  • Ma este dől el, hogy ki lesz a Sztárban Sztár All Stars győztese.

    döntősök
    Fotó: TV2

    Több héten át tartó versengés után, ma este kiderül, hogy ki lesz a Sztárban sztár jubileumi évadának, a Sztárban Sztár All Stars győztese. Sok izgalom és átalakulás vár a versenyben lévő négy énekesre, akik döntőben egy-egy szólóprodukcióval és duettel is készülnek. Múlt szombaton kialakult az All Stars évad TOP 4-es mezőnye, melynek értelmében végül Gubik Petra, Péter Srámek, Oláh Gergő, és Puskás-Dallos Peti száll versenybe a végső győzelemért. Bár az elmúlt hetekben mindegyiküknek sikerült felejthetetlen pillanatokat szerezniük mind a nézőknek, mind a zsűritagoknak, de végül csak egyiküké lehet az ország legsokoldalúbb előadójának járó cím.

    A TV2 műsorának ma esti fináléjában az egyéni produkciók után Gubik Petra Rúzsa Magdival énekel duettet, méghozzá úgy, hogy közben Marsalkó Dávid bőrébe bújik és közös dalukat, a Szeretni, akit nem lehet-et éneklik majd el. Péter Srámek Szinetár Dórát utánozza, és Kasza Tibivel közös dalát, a Nézz rám Istenem című slágert adják elő. Puskás Peti Majka lesz és Curtis-szel lép színpadra a Füttyös című dallal. Oláh Gergő pedig Emilionak öltözik és duettpartnerével, Radics Gigivel a Ne nézz vissza rám 2019-es verzióját elevenítik fel.

    Ön szerint ki lesz a Sztárban Sztár All Stars győztese?

  • Mesés szertartáson mondta ki a boldogító igent.

    Sydney van den Bosch szeptember végén hivatalosan is összekötötte életét szerelmével, Kaszás Benjáminnal. A műsorvezetőnő és a teniszedző a Balatonnál keltek egybe egy különleges ceremónia keretein belül, melyről most egy újabb csodás felvételt osztottak meg a nyilvánossággal.

    Azt hiszem csak MA 20x néztem vissza

    – írta a tévés videója mellé, amit ide kattintva tekinthet meg. A Szerencsekerék szerencselánya azóta egy igazi egzotikus helyen, a Maldív-szigeteken is járt, ahol a nászútjukat töltötték kedvesével.

  • Nehéz időszakon van túl a szerelmespár.

    Az idei Dancing with the Starsban Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence hivatásos néptáncos is szerepelnek, a szerelmesek pedig gőzerővel készülnek versenyre. Most a Blikk az énekesnő párjával készített interjút a showműsor kezdete előtt. A Fricska néptáncegyüttes tagja egyebek mellett arról is mesélt, hogyan élték meg párjával, amikor Krausz Gábor bejegyzéséből kitudódott a kapcsolatuk.

    Jött az a bizonyos poszt, Gabi volt férjétől. A kellemetlen fricska... És ott borult minden. A Fricskában voltak gyerekes szülők. Gabit pedig összehozták mindenkivel. Szerintem ez borzasztó igazságtalanság volt velünk szemben. Gabit mindenki elhagyta, a legközelebbi környezetéből is. Barátok, családtagok. Egy kezemen meg tudom számolni, kik maradtak mellette. Úgy alkottak véleményt az emberek és ítéltek el minket, hogy nem tudták, hogy valójában mi történik. Ez borzasztó igazságtalanság.

    Megjegyezte, hogy miután a kapcsolatuk a nyilvánosság tudomására jutott, kedvese az interneten „karaktergyilkosság áldozata lett”. Az utcán viszont nem volt jellemző, hogy kellemetlen megjegyzéseket kapjanak, de persze ez sem volt mindig igaz.

    De azért volt olyan eset a benzinkúton, amikor megállt mellettünk egy autó, leengedték az ablakot, és kiszóltak: Na, mi van, jobban főz?

    Szóba jött az is, hogy milyen a kapcsolata az énekesnő kislányával, Hannarózával.

    ”Leginkább jó barát szerettem volna lenni az életében, akire számíthat, akivel jókat játszhat. Nagyon óvatosan közeledtem felé, hiszen ez nehéz helyzet az életében. Szerettem volna, ha a bizalmába fogad, és ez sikerült is. (...) Épp a múltkor mondta, hogy bárhova megy, őt nagyon szeretik. Ha az apukájánál van, Vera nénjével, a nagyszülőknél, mindenhol biztonságban érzi magát. Erre mindannyian nagyon figyelünk.” – fogalmazott Papp Máté Bence, akit a lap arról is kérdezett, hogy milyen a kapcsolata Krausz Gáborral.

    Nem beszélek vele, nem vagyunk barátok, és szerintem nem is leszünk soha. Hanni miatt viszont törekszem arra, hogy a kapcsolat normális legyen. Örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Egy kisgyerek számára az a legfontosabb, hogy a szülei kiegyensúlyozottak legyenek. Mindannyian érte vagyunk.